Vancho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Да,всичко в живота си го планирам и следвам плана.Реших първо да завърша с учението и тогава да започна лека полека да поработвам нещо,а и в сферата,която съм избрал имам връзки от приятели и гаджето ми,та нямах причина да се притеснявам.На 23. Явно аз съм нещо сбъркан. :1000 (29): Вместо да оставя нашите да ме издържат и аз да си правя кефа, защото имат възможност, аз блъскам от 18-годишен, учейки. Появи се в мен някво свръх чувство за доказване и самостоятелност, а и някак неудобно се чувствах. Исках да съм полезен. Важно ми беше да докажа на нашите, че мога и без тях. Малко бунтар си падам. :1000 (29): Иначе ти желая успех и късмет. Дано осъществиш целите, които си планирал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Вместо да оставя нашите да ме издържат и аз да си правя кефа, защото имат възможност, аз блъскам от 18-годишен, учейки. Появи се в мен някво свръх чувство за доказване и самостоятелност, а и някак неудобно се чувствах. Исках да съм полезен. Важно ми беше да докажа на нашите, че мога и без тях. Малко бунтар си падам. :1000 (29): Страхотно! Дано Денката се впечатли! Той си търси някой да го издържа. Не си пада много по бачкането. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Явно аз съм нещо сбъркан. :1000 (29): Вместо да оставя нашите да ме издържат и аз да си правя кефа, защото имат възможност, аз блъскам от 18-годишен, учейки. Появи се в мен някво свръх чувство за доказване и самостоятелност, а и някак неудобно се чувствах. Исках да съм полезен. Важно ми беше да докажа на нашите, че мога и без тях. Малко бунтар си падам. :1000 (29): Иначе ти желая успех и късмет. Дано осъществиш целите, които си планирал. Мерси,подобно. Аз това го реших от факта,че цял живот ще работя,защо да бързам? Поне да си изживея студентските години като хората. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Страхотно! Дано Денката се впечатли! Той си търси някой да го издържа. Не си пада много по бачкането. Хахахаах :1000 (29): ще трябва обаче да ми прави доста добрини. Много добри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Хахахаах :1000 (29): ще трябва обаче да ми прави доста добрини. Много добри. Ще прави, ако му покажеш пътя до тясната улица. Междудругото преди май ти бях казал, че навремето имаше един със съшия или подобен ник на твоя, дето още с второто ЛС почваше да зарибява хората. Пълен потрес изглеждаше, иначе забавен си падаше. И като му откажеш среща, щото той директно това искаше, почваше да нервничи и да пише по темите "АМАН ОТ СТРАХЛИВЦИ!!!!!". :1000 (29): И той беше голям фен на Преслава. На що народ се пробва тоя човек, не е истина - и всички го режеха. Накрая май спря да влиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Сега играх Тривиадор и ми се падна въпрос през коя година е родена Десислава и някакъв написа 1999. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Ще прави, ако му покажеш пътя до тясната улица. Междудругото преди май ти бях казал, че навремето имаше един със съшия или подобен ник на твоя, дето още с второто ЛС почваше да зарибява хората. Пълен потрес изглеждаше, иначе забавен си падаше. И като му откажеш среща, щото той директно това искаше, почваше да нервничи и да пише по темите "АМАН ОТ СТРАХЛИВЦИ!!!!!". :1000 (29): И той беше голям фен на Преслава. На що народ се пробва тоя човек, не е истина - и всички го режеха. Накрая май спря да влиза. Да, беше ми казал. Даже мислеше, че аз съм тоя човек :1000 (29): :1000 (29): Конди, оставаш с грешно впечатление от мен. Не съм нито фанатичен фен на Преслава, нито съм във форума за да се зарибявам с някви хора. Шегувам се често на различни теми, но всичко си остава в кръга на майтапа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Да, беше ми казал. Даже мислеше, че аз съм тоя човек :1000 (29): :1000 (29): Конди, оставаш с грешно впечатление от мен. Не съм нито фанатичен фен на Преслава, нито съм във форума за да се зарибявам с някви хора. Шегувам се често на различни теми, но всичко си остава в кръга на майтапа. А, ама и да си тук, за да се зарибяваш, няма лошо. Когато нещо е направено с правилен подход и с финес, винаги е добре. Не съм тръгнал да съдя никой аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Страхотно! Дано Денката се впечатли! Той си търси някой да го издържа. Не си пада много по бачкането. Глупости говориш. От 3 седмици не бачкам и се чувствам, все едно не съм правил никога нищо със живота си. Мразя да не правя нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Гримът на Рики за новата му фотосесия е отново направен от Мейтал- биившата му приятелка, но продължава да работи с нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Дайте предложение за филм ужас/трилър, без зомбита,духове,вещици,вампири,върколаци и пр. Благодаря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Дайте предложение за филм ужас Огледалото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Огледалото... Изчезни ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Огледалото... :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Не мога да разбера защо женствените пасивки се мислят за скандални когато си снимат висналите задници.🤔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Който си е готин, си е готин. Рики за пореден път е сред 50-те най-красиви хора според People En Espanol за 2018 в броят за юни/юли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Феновете обвиняват Шакира, че не ходи да репетира за уж предстоящото си турне. То бива мързел, ама чак толкова. Какво ще й е, нали обра наградите незаслужено за един албум, който пръста си не помръдна да промотира и гъза си не мръдна да си ги вземе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Голям хит е в момента и номер 1 в Гугъл плей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Дайте предложение за филм ужас/трилър, без зомбита,духове,вещици,вампири,върколаци и пр. Благодаря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Галинчооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Галинчооо И ти ли, Стелее :1000 (29): И тук всеки това ми повтаря, аман Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Топа и пак ги обеси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Топа и пак ги обеси. Пръска :Vishenka_05: Брутална отвсякъде! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Топа и пак ги обеси. Какво пее на 0:14-0:15 ? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари