Guest Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Честит 47-ми рожден ден на Талия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Има нова песен Жоро Любимеца и си е запазил стила, ехааа: Има нови песни и аз да не знам, а толкова много го харесвам: Майкоооо, всичките му нови песни са смислени, мелодични и уникални. Не се е повлиял от новата вълна, евала. Това е музика. То музика ли е, изпяване ли, глас ли е: Защо не ги качвате тези песни за сваляне, толкова хубави песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 CNCO в момента пеят на живо за Билборд. Билборд предават на живо във фейса. Много са добри. Догодина и турне в Америка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Виж ти какви неща получаваш като си ВИП на концерт на Рики- освен автограф от него, снимка,ВИП пропуск,получаваш и бяла роза от Рики. Това на концерт в Испания на 25 август 2018: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Да разведря темата: сигурно не съм споменавала, че кучето ми е бременно, но днес роди и имаме 5 малки мишлета! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Сега косата ми е като на Валя в новия й клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Когато усмивката е истинска, а не фалшива на рекламите, хората са привлечени и купуват, и Рики го доказва, че има истинска усмивка и печели хората- ново проучване: https://www.theherald.com.au/story/5612568/...le-is-a-winner/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Да разведря темата: сигурно не съм споменавала, че кучето ми е бременно, но днес роди и имаме 5 малки мишлета! Честито! Хора, дайте да възродим тая тема. Да свалим Зайка от власт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Да разведря темата: сигурно не съм споменавала, че кучето ми е бременно, но днес роди и имаме 5 малки мишлета! Честито и от мен! Ще чакам снимки на фейса да ми ги покажеш Честито! Хора, дайте да възродим тая тема. Да свалим Зайка от власт! Айде! Давай, ти си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Не можете ли да я спрете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Айде! Давай, ти си! Е, сам ли? Не съм добър в монолозите, а и ще се шашнете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Е, сам ли? Не съм добър в монолозите, а и ще се шашнете. В монолозите е добра само Таня. И да искаме няма да я минем. Не сам, ти стартирай разговора просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Уникална балада от Хайфа. Клипирала е целия албум. На 3 дена пуска поредна песен от предстоящия си албум. Така като излезе албума всички песни ще се забележат: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Извънземното пак е тука, но този път с Питбул и Карол Джи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Уникална балада от Хайфа. Клипирала е целия албум. На 3 дена пуска поредна песен от предстоящия си албум. Така като излезе албума всички песни ще се забележат: Даже по-често май пуска. Много години лирикс видеа, най-много ми допада Мазика Хадиа <3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ама точно пък заради липсата му сме по-зле. Всичко е свързано. Първо роби на едни, сега на други. Аз положителни герои не виждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Аз пък не виждам кое ни е по-лошото. Има толкова много възможности, особено за образовани и квалифицирани хора. Аман от мрънкане. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Аз пък не виждам кое ни е по-лошото. Има толкова много възможности, особено за образовани и квалифицирани хора. Аман от мрънкане. По-лошото е, че сме минус 2 милиона и ще се стопяваме още повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Аз пък не виждам кое ни е по-лошото. Има толкова много възможности, особено за образовани и квалифицирани хора. Аман от мрънкане. България е най-бедната страна в ЕС Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Даже по-често май пуска. Много години лирикс видеа, най-много ми допада Мазика Хадиа <3 През 3 дена пуска песен и така докато излезе албума. Дано септември пусне албума. Дано и някой преведе песните поне на английски. На 7 септември излиза албума на Хайфа. Интересен е албума от всичко, което е пуснала досега. Винаги е била различна като стил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 През 3 дена пуска песен и така докато излезе албума. Дано септември пусне албума. Дано и някой преведе песните поне на английски. На 7 септември излиза албума на Хайфа. Интересен е албума от всичко, което е пуснала досега. Винаги е била различна като стил. Две от песните са с лесни текстове, които мога да преведа, ама все се мотам 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Песента е за всички, които се влюбват в някой, който не ги цени. Вече ми е любима от албума: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 И да отбележим, че ми звъня сега номер от Рим, Италия. Отхвърлих го. Пак започват с телефонните измами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Две от песните са с лесни текстове, които мога да преведа, ама все се мотам Ами хайде преведи ги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари