Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Колегата напуска. Днес му е последен работен ден. Заминава 3 месеца на корабите да работи готвач. Вчера една сервитьорка напусна, защото приятелят й заминава за Франция и тя с него. Предстои и още една сервитьорка да си тръгне, защото е ученичка. Ще липсва колегата. Колегата се влюбил и повторно в бившата си, а тя вече си има друг. И още една колежка си отива, много тъпо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 лошо че нямат клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Да възкресим темата с въпроса : Според вас кой по-трудно прощава изневяра - мъжете или жените? Мислите ли, че жената възприема изневярата като емоционална и сексуална и е по-склонна да прости ако е било просто секс, търсейки причината за случилото се, докато при мъжете изневярата си е изневяра, която не подлежи на размишления и всичко приключва веднага, а въпросната става най-долната, парцал и т.н ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Защо ми изчезна опцията за въпроси в инста? 😣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 България е най-бедната страна в ЕС От коя година е статистиката? Доколкото съм запознат, в момента минималната работна заплата в България е 510 лева, което се равнява на приблизително 255 евро. Не, че това ще ни извади от дъното, но все пак е важно да се отбележи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Доколкото съм запознат, в момента минималната работна заплата в България е 510 лева, което се равнява на приблизително 255 евро. Не, че това ще ни извади от дъното, но все пак е важно да се отбележи. След 4 месеца минималната заплата в България става 560 лв. Тук говорим за бруто обаче. Чисто в джоба на работещите влиза по-малко. За сравнение - нетна минимална заплата: Румъния: 489 лв. Сърбия: 431 лв. България: 394 лв Турция: 390 лв. Македония: 380 лв. Албания: 310 лв Русия: 261 лв. Беларус: 218 лв. Молдова: 201 лв. Украйна: 177 лв. източник: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Europ...by_minimum_wage Викам да стягаме багажериите и да хващаме пътя към Украйна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 След 4 месеца минималната заплата в България става 560 лв. Тук говорим за бруто обаче. Чисто в джоба на работещите влиза по-малко. За сравнение - нетна минимална заплата: Румъния: 489 лв. Сърбия: 431 лв. България: 394 лв Турция: 390 лв. Македония: 380 лв. Албания: 310 лв Русия: 261 лв. Беларус: 218 лв. Молдова: 201 лв. Украйна: 177 лв. източник: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Europ...by_minimum_wage Викам да стягаме багажериите и да хващаме пътя към Украйна. Мда, но си оставаме на дъното в ЕС. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 След 4 месеца минималната заплата в България става 560 лв. Тук говорим за бруто обаче. Чисто в джоба на работещите влиза по-малко. За сравнение - нетна минимална заплата: Румъния: 489 лв. Сърбия: 431 лв. България: 394 лв Турция: 390 лв. Македония: 380 лв. Албания: 310 лв Русия: 261 лв. Беларус: 218 лв. Молдова: 201 лв. Украйна: 177 лв. източник: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Europ...by_minimum_wage Викам да стягаме багажериите и да хващаме пътя към Украйна. Не знам колко е достоверна тази информация, щом ни изкарва по-добре от Русия и другите. В Турция минималната мисля, че е около 1600 лири. В евро се равни на около 400-450 евро. В български пари не знам колко е, защото не знам колко върви лирата в момента спрямо лева. Дори и нетна пак няма да излезе толкова малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не знам колко е достоверна тази информация, щом ни изкарва по-добре от Русия и другите. В Турция минималната мисля, че е около 1600 лири. В евро се равни на около 400-450 евро. В български пари не знам колко е, защото не знам колко върви лирата в момента спрямо лева. Дори и нетна пак няма да излезе толкова малко. Да, не е вярна информацията, но и не знам защо сравняват с Турция, Русия, Албания, Молдова, Украйна и т.н., които не са членки на ЕС. В Турция е толкова, да, което в момента е около 400 лева. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Да, не е вярна информацията, но и не знам защо сравняват с Турция, Русия, Албания, Молдова, Украйна и т.н., които не са членки на ЕС. В Турция е толкова, да, което в момента е около 400 лева. Не е вярна информацията, после викаш - да, в Турция толкова взимат - последно? Айде да се изнясните, виждам, че си говорим на вие. Сравнявам България със съседните страни и с другите утайки на Европа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 1600 лири е абсурд да са 400 лв. Повече са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Да, не е вярна информацията, но и не знам защо сравняват с Турция, Русия, Албания, Молдова, Украйна и т.н., които не са членки на ЕС. В Турция е толкова, да, което в момента е около 400 лева. А какви са цените на някои от основните стоки в Турция? Говорим в лири обаче. Не ги обръщай в левове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Турция/Минимална заплата 446,40 EUR на месец (01.2018 г.) https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D1%83...me&ie=UTF-8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 1600 лири е абсурд да са 400 лв. Повече са. 416 лева са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Турция/Минимална заплата 446,40 EUR на месец (01.2018 г.) https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D1%83...me&ie=UTF-8 https://wageindicator.org/salary/minimum-wage/turkey/ 1600 лири = 416 лева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 https://wageindicator.org/salary/minimum-wage/turkey/ 1600 лири = 416 лева Преди кризата с Америка 1 лира = струваше 0,45 ст. сега 0,25 ст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 416 лева са. Сега проверих курса, толкова са наистина. Ако правилно го смятам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Преди кризата с Америка 1 лира = струваше 0,45 ст. сега 0,25 ст. Ужас. Няма такова зло като Америка. Гилотината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 А какви са цените на някои от основните стоки в Турция? Говорим в лири обаче. Не ги обръщай в левове. Ние всеки месец ходим до Одрин. например: един буркан Nutella в Кауфланд струва 12 лв. а в Турция 13 лири = 3,35 лв :Д хахаха взех 5 буркана a LC Waikiki сравнително по-евтинo отколкото в България; Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Германия има интерес да спасява Турция. Интересно как ще се развият събитията. В Турция в момента е само за шопинг, не смятам да пропускам Колкото до заплатите - в Украйна верно ли са толкова ниски? Дано това се отразява на цените на туризма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 А какви са цените на някои от основните стоки в Турция? Говорим в лири обаче. Не ги обръщай в левове. Евтина е храната, домакински потреби също има много евтини. Неслучайно българи пазаруват оттам всяка седмица. Преди кризата с Америка 1 лира = струваше 0,45 ст. сега 0,25 ст. Когато живеех там, лирата беше 79 стотинки, а преди това е била и равна на лева. Миналото лято се срина докъм 45, сега направо е безплатна. В София никъде не намирам лири, спряха ги, та обменям долари... Германия има интерес да спасява Турция. Интересно как ще се развият събитията. В Турция в момента е само за шопинг, не смятам да пропускам Колкото до заплатите - в Украйна верно ли са толкова ниски? Дано това се отразява на цените на туризма. Неслучайно украинците работят по нашето Черноморие през последните 2 години. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Малко помощ за Уиндоус 10. Преди няколко месеца теглих някаква програмка, която автоматично ми направи уиндоуса лицензиран, но сега от 3-4 седмици само ми изкача прозорец, че трябва да се активира/лицензира операционната. Скоро четох, че просто си излизал и всичко си е наред, така ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Вчера Рики приключи турнето си в Испания. Следват 2 дена почивка и после Рики ще пее на 4 септември в Унгария, Полша и Чехия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Малко помощ за Уиндоус 10. Преди няколко месеца теглих някаква програмка, която автоматично ми направи уиндоуса лицензиран, но сега от 3-4 седмици само ми изкача прозорец, че трябва да се активира/лицензира операционната. Скоро четох, че просто си излизал и всичко си е наред, така ли е? Или е така, или просто от M$ са пуснали ъпдейт, с който пиратския лиценз не важи. Аз съм на седмицата и не смея да сложа каквито и да е ъпдейти точно поради тази причина. Даже съм преинсталирал, защото е невъзможно да лицензирам уин-а по втория начин. Дава ли ти да си сложиш каквато искаш снимка на десктоп? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Тази песен от новия албум на Хайфа се казва "Липсваш ми". Преведена е на английски. Много яко звучене има. От днес вече може предварително да се поръчва албума. Малко остана, излиза на 7 септември: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари