Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Колегата напуска. Днес му е последен работен ден. Заминава 3 месеца на корабите да работи готвач.

Вчера една сервитьорка напусна, защото приятелят й заминава за Франция и тя с него. Предстои и още една сервитьорка да си тръгне, защото е ученичка. Ще липсва колегата.

Колегата се влюбил и повторно в бившата си, а тя вече си има друг.

И още една колежка си отива, много тъпо.

Сподели в други сайтове

Да възкресим темата с въпроса : Според вас кой по-трудно прощава изневяра - мъжете или жените?

Мислите ли, че жената възприема изневярата като емоционална и сексуална и е по-склонна да прости ако е било просто секс, търсейки причината за случилото се, докато при мъжете изневярата си е изневяра, която не подлежи на размишления и всичко приключва веднага, а въпросната става най-долната, парцал и т.н ?

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

България е най-бедната страна в ЕС :mf_surrender:

9394293X.png

От коя година е статистиката? Доколкото съм запознат, в момента минималната работна заплата в България е 510 лева, което се равнява на приблизително 255 евро.

Не, че това ще ни извади от дъното, но все пак е важно да се отбележи.

Сподели в други сайтове

Доколкото съм запознат, в момента минималната работна заплата в България е 510 лева, което се равнява на приблизително 255 евро.

Не, че това ще ни извади от дъното, но все пак е важно да се отбележи.

След 4 месеца минималната заплата в България става 560 лв. Тук говорим за бруто обаче. Чисто в джоба на работещите влиза по-малко.

За сравнение - нетна минимална заплата:

Румъния: 489 лв.

Сърбия: 431 лв.

България: 394 лв

Турция: 390 лв.

Македония: 380 лв.

Албания: 310 лв

Русия: 261 лв.

Беларус: 218 лв.

Молдова: 201 лв.

Украйна: 177 лв.

източник: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Europ...by_minimum_wage

Викам да стягаме багажериите и да хващаме пътя към Украйна. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

След 4 месеца минималната заплата в България става 560 лв. Тук говорим за бруто обаче. Чисто в джоба на работещите влиза по-малко.

Мда, но си оставаме на дъното в ЕС. :(

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Не знам колко е достоверна тази информация, щом ни изкарва по-добре от Русия и другите. В Турция минималната мисля, че е около 1600 лири. В евро се равни на около 400-450 евро. В български пари не знам колко е, защото не знам колко върви лирата в момента спрямо лева. Дори и нетна пак няма да излезе толкова малко.

Сподели в други сайтове

Не знам колко е достоверна тази информация, щом ни изкарва по-добре от Русия и другите. В Турция минималната мисля, че е около 1600 лири. В евро се равни на около 400-450 евро. В български пари не знам колко е, защото не знам колко върви лирата в момента спрямо лева. Дори и нетна пак няма да излезе толкова малко.

Да, не е вярна информацията, но и не знам защо сравняват с Турция, Русия, Албания, Молдова, Украйна и т.н., които не са членки на ЕС.

В Турция е толкова, да, което в момента е около 400 лева.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Да, не е вярна информацията, но и не знам защо сравняват с Турция, Русия, Албания, Молдова, Украйна и т.н., които не са членки на ЕС.

Не е вярна информацията, после викаш - да, в Турция толкова взимат - последно? Айде да се изнясните, виждам, че си говорим на вие.

Сравнявам България със съседните страни и с другите утайки на Европа.

Сподели в други сайтове

А какви са цените на някои от основните стоки в Турция? Говорим в лири обаче. Не ги обръщай в левове.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

А какви са цените на някои от основните стоки в Турция? Говорим в лири обаче. Не ги обръщай в левове.

Ние всеки месец ходим до Одрин.

например: един буркан Nutella в Кауфланд струва 12 лв. а в Турция 13 лири = 3,35 лв :Д хахаха взех 5 буркана

a LC Waikiki сравнително по-евтинo отколкото в България;

Сподели в други сайтове

Германия има интерес да спасява Турция. Интересно как ще се развият събитията.

В Турция в момента е само за шопинг, не смятам да пропускам :3fdb8960598fa63e:

Колкото до заплатите - в Украйна верно ли са толкова ниски? Дано това се отразява на цените на туризма.

Сподели в други сайтове

Евтина е храната, домакински потреби също има много евтини. Неслучайно българи пазаруват оттам всяка седмица.

Преди кризата с Америка 1 лира = струваше 0,45 ст. сега 0,25 ст.

Когато живеех там, лирата беше 79 стотинки, а преди това е била и равна на лева. Миналото лято се срина докъм 45, сега направо е безплатна. В София никъде не намирам лири, спряха ги, та обменям долари...

Германия има интерес да спасява Турция. Интересно как ще се развият събитията.

В Турция в момента е само за шопинг, не смятам да пропускам :3fdb8960598fa63e:

Колкото до заплатите - в Украйна верно ли са толкова ниски? Дано това се отразява на цените на туризма.

Неслучайно украинците работят по нашето Черноморие през последните 2 години.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Малко помощ за Уиндоус 10. Преди няколко месеца теглих някаква програмка, която автоматично ми направи уиндоуса лицензиран, но сега от 3-4 седмици само ми изкача прозорец, че трябва да се активира/лицензира операционната. Скоро четох, че просто си излизал и всичко си е наред, така ли е?
Сподели в други сайтове

Малко помощ за Уиндоус 10. Преди няколко месеца теглих някаква програмка, която автоматично ми направи уиндоуса лицензиран, но сега от 3-4 седмици само ми изкача прозорец, че трябва да се активира/лицензира операционната. Скоро четох, че просто си излизал и всичко си е наред, така ли е?

Или е така, или просто от M$ са пуснали ъпдейт, с който пиратския лиценз не важи. Аз съм на седмицата и не смея да сложа каквито и да е ъпдейти точно поради тази причина. Даже съм преинсталирал, защото е невъзможно да лицензирам уин-а по втория начин.

Дава ли ти да си сложиш каквато искаш снимка на десктоп?

Сподели в други сайтове

Тази песен от новия албум на Хайфа се казва "Липсваш ми". Преведена е на английски. Много яко звучене има.

От днес вече може предварително да се поръчва албума. Малко остана, излиза на 7 септември:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...