Vancho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не си падам по жени попринцип. Просто попитах :1000 (29): От Денис не минава лесно Прати ми негова снимка. Аз ще ти върна с моя. :1000 (29): Може и снимка на Кака Кели да ми пратиш. Преди време Венци беше казал, че сме си приличали супер много. Любопитно ми е да го видя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Напоследък съм най-вече да хапваме някъде навън, дискотеките май са в миналото ми! Trattoria Giuseppe Verdi ми е любимо, вкусна пица и спагети имат. Къде е това? Това не съм го чувал,а вече съм обиколил почти всички заведения и се чудя къде да ходя с гаджето и приятели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Имаме си такъв университет и такова училище,които са пълни.А ти къде видя да отричам,че повечето хора взимат 500-600 лева? До Варна има цял индустриален град-Девня,така че пак не се отличавате с нещо особено.Целта ми не е да дразня някого,бил съм в Пловдив 2-3 пъти и изказвам мнение,това че ти се дразниш вече не е мой проблем.Не може всички да харесваме Пловдив. Аз нямам проблем с мнението ти. Но мнение е да кажеш "Пловдив не ми харесва". А ти говориш глупости, че бил изоставен град, че бил западнал. И колко хора работят в Девня? Има ли 10К общо? Щото в производството на Пловдив работят над 90К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 В Пловдив е много яко, бях там преди два месеца и хапнах в Стария град в някакво заведение почти най-отгоре, най-вкусните сърца, които съм ял... Само заради тях и Кондомчо бих се върнал хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Какви възможности? Трябва да можеш да строиш кораби. Колко хора имат такива умения? Имате късмета, че сте на море. Аз вярвам на hohster, тъй като поне се е показал като честен човек, чиято цел номер 1 не е да дразни. И той казва, че повечето хора взимат по 600 лв. Отрасълът на Пловдив е производството. Най-големите индустриални зони в страната са тук и заплатите там варират между 800-1500 лв, иначе никой не се навива да работи. Това за заплатите във Варна, че са ниски е вярно. Казвам го като човек живял и работил там. Взимат се по 500-600 лв. Почти всеки го знае това нещо, не знам защо се отрича. В малко градче като Ловеч, аз взимам много повече от това което беше във Варна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Янева, кои са ти любимите книги от така наречените класики? Български, руски, западни...? Невероятни образци има българската литература. Руската и тя! Много любопитна е тетралогията на Талев, обожавам историческата тематика и епическия жанр. Особено "Преспанските камбани" - толкова е интересно. Въобще целият сюжет за Глаушевия род ме грабна веднага. Почитателка съм на "Осъдени души" и "Тютюн" на Димов, разбира се. Все пак там има и доста любов, страст, пътувания, доста по-плътски линии. Това на първо четене, ако говорим за проза. Алеко е голям, що се касае до публицистика. Сред поетите не мога да посоча само един - образци са Вапцаров и Багряна, Далчев има философски попадения, Христо Ясенов ми е може би най-любим, толкова е дълбок! На теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Прати ми негова снимка. Аз ще ти върна с моя. :1000 (29): Може и снимка на Кака Кели да ми пратиш. Преди време Венци беше казал, че сме си приличали супер много. Любопитно ми е да го видя. :1000 (29): Оо забрави, няма да ти пратя нищо. Искай си на него, ако иска ще ти прати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Къде е това? Това не съм го чувал,а вече съм обиколил почти всички заведения и се чудя къде да ходя с гаджето и приятели На Раковска, доста е уютно. Там е сниман епизодът на "Черешката", в който участва Лили от Биг брадър. Нейният мъж е собственик, а готвач си е италианец. Храната за мен е топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Аз нямам проблем с мнението ти. Но мнение е да кажеш "Пловдив не ми харесва". А ти говориш глупости, че бил изоставен град, че бил западнал. И колко хора работят в Девня? Има ли 10К общо? Щото в производството на Пловдив работят над 90К. Ами каквл мнение да си изградя като това съм видял? Единствената хубава сграда,която видях беше на онзи педалски фитнес- Пулс. Преди Девня е било голяма работа,но сега пише че има под 10к жители и сигурнл е вярно.Там хората ходят да работят,а не да живеят заради мръсния въздух.За тези в Пловдив не споря,може и да е така. Доста пъти съм казвал,че не харесвам Пшовдив по нормален начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Оо забрави, няма да ти пратя нищо. Искай си на него, ако иска ще ти прати. Обиден ми е. За тва теб питах. Може да ми прати и да напише - Гледай ме на снимка - знаем, че съм ти любимка. Давам ти игнора. Не пиши - няма да ми мине , цял живот няма да ти стигне, ти на мен да се извиняваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ох,как се казваше единствения открит гей от българските писатели? Забравих му името..цялото му творчество е изтрито заради ориентацията му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Обиден ми е. За тва теб питах. Може да ми прати и да напише - Гледай ме на снимка - знаем, че съм ти любимка. Давам ти игнора. Не пиши - няма да ми мине , цял живот няма да ти стигне, ти на мен да се извиняваш. А Кака ти Кели не знам как изглежда, не съм го виждала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ох,как се казваше единствения открит гей от българските писатели? Забравих му името..цялото му творчество е изтрито заради ориентацията му. Не съм чувала за такъв случай. От коя епоха е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 А Кака ти Кели не знам как изглежда, не съм го виждала. Надали си изпуснала много! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Невероятни образци има българската литература. Руската и тя! Много любопитна е тетралогията на Талев, обожавам историческата тематика и епическия жанр. Особено "Преспанските камбани" - толкова е интересно. Въобще целият сюжет за Глаушевия род ме грабна веднага. Почитателка съм на "Осъдени души" и "Тютюн" на Димов, разбира се. Все пак там има и доста любов, страст, пътувания, доста по-плътски линии. Това на първо четене, ако говорим за проза. Алеко е голям, що се касае до публицистика. Сред поетите не мога да посоча само един - образци са Вапцаров и Багряна, Далчев има философски попадения, Христо Ясенов ми е може би най-любим, толкова е дълбок! На теб? От българските Димов и Талев са ми топ! Не съм голям фен на поезията, но Вапцаров, Яворов и Далчев имат страхотни стихове. Съвременната българска литература нещо не ме грабва, липсва ѝ дълбочина сякаш или поне мен не ме докосва. Иначе имама да наваксвам с някои руски класики, но Ана Каренина доста ми допадна. Образът на Левин е впечатляващ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Надали си изпуснала много! :1000 (29): Ама аз не твърдя че искам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не съм чувала за такъв случай. От коя епоха е? Не си спомням,мисля че беше през комунизма,но може и да е по-рано. Имаше някакво произведение "Синьо.." нещо си ПП Намерих го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 От българските Димов и Талев са ми топ! Не съм голям фен на поезията, но Вапцаров, Яворов и Далчев имат страхотни стихове. Съвременната българска литература нещо не ме грабва, липсва ѝ дълбочина сякаш или поне мен не ме докосва. Иначе имама да наваксвам с някои руски класики, но Ана Каренина доста ми допадна. Образът на Левин е впечатляващ. Аз харесвам много поезия, макар прозата да се чете по-настървено, за да видиш какво следва... Руската литература е доста интересна, но малко чужда, защото става дума за съвсем различни условия на живот там, за един друг контекст, по-различни исторически сюжети. Много харесвам "Ана Каренина", препоръчвам ти и театралната постановка в театър "София". Допада ми и "Припадък" на Чехов. Съветвам те и да прочетеш "Антихрист" на Емилиян Станев, ако не си го чела досега. Тръгва малко трудно, но после става напрегнато и доста наситено! "Следите остават" на Павел Вежинов също е увлекателен роман, има нещо детско, малко кримка, малко соц. Интересно е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не си спомням,мисля че беше през комунизма,но може и да е по-рано. Имаше някакво произведение "Синьо.." нещо си ПП Намерих го. Е, дай инфо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ама аз не твърдя че искам :1000 (29): Тихо, да не довтаса с поредната препоръка мигом да надуем някой хит на Даниела! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Е, дай инфо! Александър Вутимски,чувала ли си го? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Александър Вутимски,чувала ли си го? Разбира се! Не знаех, че е бил гей. Имаме у дома негова стихосбирка "Скитникът и враните", но не съм я започвала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Това за заплатите във Варна, че са ниски е вярно. Казвам го като човек живял и работил там. Взимат се по 500-600 лв. Почти всеки го знае това нещо, не знам защо се отрича. В малко градче като Ловеч, аз взимам много повече от това което беше във Варна. Стеле, ти си на управленски пост, затова заплатата ти е добра. Иначе предполагам и в Пловдив в сектора на услугите заплатите не са много по-различни от варненските. В България сме все пак.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 А Кака ти Кели не знам как изглежда, не съм го виждала. Венци беше казал, че сме били като две капки боза. :1000 (29): Ама тва беше преди 10 години. Интересно ми е да го видя. Може да имам близнак, който майка ми да е захвърлила в Пазарджик. :1000 (29): Надали си изпуснала много! :1000 (29): Виждала ли си го? Ако да - ще ти пратя мой пик, да кажеш има ли прилика. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Тихо, да не довтаса с поредната препоръка мигом да надуем някой хит на Даниела! :1000 (6): Коя беше Даниела? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари