Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Грешно мислене - никога не може да ти е минало времето за такива неща. Има толкова много, което все още не сме прочели и можем да научим! Никой не ти казва да четеш произведения от учебните програми.

Така е права си. Обаче е до нагалса, до време, до желание.

В късната сутрин ставам и се оправям за работа, после малко бачкане. После гледам да се видя с някой приятел или върша други задачи. После някой любим сериал. Ами Рамания? Та кога да отделя 2-3 часа за яка книга. Иначе, като съм попадал на добри произведения съм си умирал от кеф, то просто ти е яко да четеш

и още, и още. Ама ей на, така се завъртя живота, че четенето остана на заден план.

Сподели в други сайтове

Не,аз ходя предимно в Музикалния театър.Вчера бях на една от най-новите им пиеси.
Аз не съм по мюзикълите. В Младежкия театър има два-три приятни, но дотам. Иди на "Вуйчо Ваньо", хем силен текст от руската класика, хем голяма роля на Свежен Младенов, който играе с Ивана в нейния клип "Вържи очите ми".

Сподели в други сайтове

Така е права си. Обаче е до нагалса, до време, до желание.

В късната сутрин ставам и се оправям за работа, после малко бачкане. После гледам да се видя с някой приятел или върша други задачи. После някой любим сериал. Ами Рамания? Та кога да отделя 2-3 часа за яка книга. Иначе, като съм попадал на добри произведения съм си умирал от кеф, то просто ти е яко да четеш

и още, и още. Ама ей на, така се завъртя живота, че четенето остана на заден план.

Все ще намериш време и за книга, стига да си го поставиш за цел! Само да не е на Червенкова, моля те! Или на оная бръкма Венета Райкова! :3fdb8960598fa63e:

Наистина ти препоръчвам "Германия, мръсна приказка" на Виктор Пасков. Или "Фотографът" на Галин Никифоров, там има и хомосексуална тематика. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз не съм по мюзикълите. В Младежкия театър има два-три приятни, но дотам. Иди на "Вуйчо Ваньо", хем силен текст от руската класика, хем голяма роля на Свежен Младенов, който играе с Ивана в нейния клип "Вържи очите ми".

То предимно е балет там,рядко са мюзикъли,иначе и аз не ги харесвам.Понеже гаджето работи там и ме зариби по всякакви такива неща като театри,опери,изложби..Ходила ли си на пиеси на Арабеск?

Сподели в други сайтове

Защо имаш набрана злоба към Пловдив? Щото пак изпревари Варна по население на последното преброяване ли?

Миналия път - Евгени Минчев не би спал с някой от Пловдив.

Сега - В Пловдив хората не можели да си позволят скъпи кучета.

Пълни глупости. Пак ми търсиш вниманието и искаш да почваме да се заяждаме ли?

Варна половин година сме близо милион. В Пловдив и 500к не сте достигали... така че :whistling:

Сподели в други сайтове

Варна половин година сме близо милион. В Пловдив и 500к не сте достигали... така че :whistling:

Не милион, а 3 милиона сте. :roll1:

Не ме карай да вадя статистики колко е легловата база на курортите. Ще има смях.

Сподели в други сайтове

Не милион, а 3 милиона сте. :roll1:

Не ме карай да вадя статистики колко е легловата база на курортите. Ще има смях.

Ма недей, защото се дават вили под наем, особено къщите покрай морските селища. Да не говорим, колко апартаменти имат тук руснаци и англичани. С 4 курорта, е поне 5-6 вилни селища(на морето), дори и над милион ставаме. Да не говорим,е тук масово се говорят повечеа 2 чужди езика.

Айде да не принизяваме Варна, че след София, всичко живо се бута да учат тук.

Сподели в други сайтове

Ма недей, защото се дават вили под наем, особено къщите покрай морските селища. Да не говорим, колко апартаменти имат тук руснаци и англичани. С 4 курорта, е поне 5-6 вилни селища(на морето), дори и над милион ставаме. Да не говорим,е тук масово се говорят повечеа 2 чужди езика.

Айде да не принизяваме Варна, че след София, всичко живо се бута да учат тук.

Е, що недей? Аз викам да взема да потърся инфо за легловата база на Варна, за да сложим веднъж завинаги край на тая химера за 1 милион човека през лятото. В другия форум, който посещавам, вече ги сравниха със земята варненци заради тия мегаломански изхвърляния.

Вили? Колко вили да има? 300 хиляди вили?

Градът ви е строен за 250 000 души. Той затова се задъхва при настоящото население от 340 000. Ако ставате над 1 милион през лятото, вярвам се сещаш, че нито автомобилното движение ще е възможно, нито ще може да се движиш по улиците като пешеходец. А съм бил във Варна през лятото неведнъж и не съм видял това да е така.

Аз не принизих Варна, но твоя съгражданин каза, че Пловдив бил изоставен и западнал град, от който хората бягали. Аз някъде да казах нещо лошо за Варна, което не е истина или не е подкрепено с данни?

Сподели в други сайтове

Леглова база на курортите около Варна през 2017 година:

Албена: 19 800 легла

Св. Константин и Елена: 8 900 легла

Златни пясъци: 42 000 легла

източник: http://www.nsi.bg/bg/content/1983/годишни-данни

Население на община Варна през 2017:

344 850

източник: http://www.nsi.bg/bg/content/2975/населени...тоживеене-и-пол

Общо хора във Варна през лятото при абсолютно пълни курорти:

415 550

Оставащите 600 000 човека предполагам нощуват в няколкото вилни зони. :roll1:

Сподели в други сайтове

Е, що недей? Аз викам да взема да потърся инфо за легловата база на Варна, за да сложим веднъж завинаги край на тая химера за 1 милион човека през лятото. В другия форум, който посещавам, вече ги сравниха със земята варненци заради тия мегаломански изхвърляния.

Вили? Колко вили да има? 300 хиляди вили?

Градът ви е строен за 250 000 души. Той затова се задъхва при настоящото население от 340 000. Ако ставате над 1 милион през лятото, вярвам се сещаш, че нито автомобилното движение ще е възможно, нито ще може да се движиш по улиците като пешеходец. А съм бил във Варна през лятото неведнъж и не съм видял това да е така.

Аз не принизих Варна, но твоя съгражданин каза, че Пловдив бил изоставен и западнал град, от който хората бягали. Аз някъде да казах нещо лошо за Варна, което не е истина или не е подкрепено с данни?

Ми там е работата, че освен вили има и курорти и то не е 1 и 2. Има села на морето, на които пак има туризъм.

Сега какво, отричаш, че поне 5 месеца в годината сме минимум 2 пъти по-населени от Пловидв ли?

Да не говорим колко чузденци идват та учат в медицинския ни университет, както и в морското училище - ХИЛЯДИ.

Милиони влизат в нашия град, със сигурност минават повече пари от тук. Бюджета ни почти винаги е по-голям от Пловдивския.

Иначе не мисля, че Пловдив е лош град, харесвам го, красив е.

Сподели в други сайтове

Леглова база на курортите около Варна през 2017 година:

Албена: 19 800 легла

Св. Константин и Елена: 8 900 легла

Златни пясъци: 42 000 легла

източник: http://www.nsi.bg/bg/content/1983/годишни-данни

Население на община Варна през 2017:

344 850

източник: http://www.nsi.bg/bg/content/2975/населени...тоживеене-и-пол

Общо хора във Варна през лятото при абсолютно пълни курорти:

415 550

Оставащите 600 000 човека предполагам нощуват в няколкото вилни зони. :roll1:

Не виждам, Кабакум, Слънчев ден, посока Бургас има над 10 села с морски развит туризъм, включително и курорти - Камчия, Бяла ..

Сподели в други сайтове

Не виждам, Кабакум, Слънчев ден, посока Бургас има над 10 села с морски развит туризъм, включително и курорти - Камчия, Бяла ..

Ма къде отиде ти в Камчия и Бяла? Говорим за Варна и близката околност. Бяла е на 60 км от Варна.

Сподели в други сайтове

"Слънчев ден":

Слънчев Ден се намира в непосредствена близост до първия български черноморски курорт "Св. Константин и Елена". Комплексът има капацитет около 680 легла в два елегантни хотела - хотел Палас и хотел Марина, построени на самия морски бряг. Нужни са само няколко крачки, за да почувствате топлия пясък под краката си.

източник: http://www.sunnydaybg.com

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ма къде отиде ти в Камчия и Бяла? Говорим за Варна и близката околност. Бяла е на 60 км от Варна.

Ми Варна са, кво мислиш, че не идват до града ли?

Както и да е, идеята ми е, че тук се изсипват повечко хора, от колкото в Пловдив и в една част от годината сме 2 пъти повече.

Вие може да имате голям капацитет, но като бройка толкова хора не сте побирали, колкото ние.

Сподели в други сайтове

Ми Варна са, кво мислиш, че не идват до града ли?

Както и да е, идеята ми е, че тук се изсипват повечко хора, от колкото в Пловдив и в една част от годината сме 2 пъти повече.

Вие може да имате голям капацитет, но като бройка толкова хора не сте побирали, колкото ние.

Нали нощуват на 60 км от града? Ти откъде знаеш кой в Бяла от къде е дошъл и дали ще дойде до Варна? Аз, ако тръгна да броя населени места на 60 км от Пловдив, ще ги изкарам над един милион, понеже идвали до града. Несериозен аргумент.

Мисълта ти е, че Варна през лятото е два пъти по-голяма от Пловдив? Одеве каза, че е над 1 милион, сега казваш два пъти над Пловдив (който е 350 000 в рамките на града). Аз ти цитирах данни с леглова база на всичките ви курорти + населението на града и както да го въртим и сучем, над 430 000 няма как да станете.

Не можеш ли просто да признаеш, че като много варненци си живял в заблуда? Аз ви разбирам, на вас още предния кмет ви го втълпи това в главите, повтаряше го с години. Ама да ти излизат с факти за леглова база и ти да продължаваш да упорстваш над един абсурд...?

Сподели в други сайтове

Вярно е ( ама друг път ) :roll1:

Даже Разлог минава Пловдив

През лятото удря към 500k

:roll1: :1000 (29):

Ама в Разлог си нямате курорт Слънчев Ден, който побира 600 човека. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...