Сашо Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Открай време сравнението е Пловдив-София. Варна да си го мери с Бургас. Открай време Варна е сравнявана с всички. С Плордив заради населението, с Бургас заради това, че ся морски градове, със София - заради това, че са двата най-развити града в БГ. Просто сме в устите на всички... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Открай време Варна е сравнявана с всички. С Плордив заради населението, с Бургас заради това, че ся морски градове, със София - заради това, че са двата най-развити града в БГ. Просто сме в устите на всички... Е, тука вече си прав. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Е, тука вече си прав. :1000 (19): Никой не ни обеча нас ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 А ти с кого ще си го мериш? Я, Денис на хоризонта. Каква приятна изненада. Очаквах те. Премина ли вече първата криза в отношенията ни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Открай време Варна е сравнявана с всички. С Плордив заради населението, с Бургас заради това, че ся морски градове, със София - заради това, че са двата най-развити града в БГ. Просто сме в устите на всички... Не ме интересува. Друго ми е важно в момента. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Никой не ни обеча нас ! Говореше се, че Бойко не ви обича понеже дълги години не ви даваше пари за ремонт на инфраструктурата, докато в Пловдив бяха налети десетки милиони не само за ремонти, ами за чисто нови несъществуващи досега улици и булеварди. В Бургас също се изляха много средства, докато Варна забави темпо. Но мисля, че в последните 2-3 години ГЕРБ почна да дава пари и на вас. Зала ни построиха на нас, за ваша такава не съм чул. Междудругото залата, в която се проведе Златния Мустанг 2001 същата като тази, дето Глория сега си направи концерта ли е или е друга? С какъв капацитет ви е най-голямата концертна зала? Иначе освен теб познавам едно момче от Варна и е страхотен пичага. В колектива, в който се запознахме, всички го харесваха като човек. И ти не си за изхвърляне по принцип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Говореше се, че Бойко не ви обича понеже дълги години не ви даваше пари за ремонт на инфраструктурата, докато в Пловдив бяха налети десетки милиони не само за ремонти, ами за чисто нови несъществуващи досега улици и булеварди. В Бургас също се изляха много средства, докато Варна забави темпо. Но мисля, че в последните 2-3 години ГЕРБ почна да дава пари и на вас. Зала ни построиха на нас, за ваша такава не съм чул. Междудругото залата, в която се проведе Златния Мустанг 2001 същата като тази, дето Глория сега си направи концерта ли е или е друга? С какъв капацитет ви е най-голямата концертна зала? Иначе освен теб познавам едно момче от Варна и е страхотен пичага. В колектива, в който се запознахме, всички го харесваха като човек. И ти не си за изхвърляне по принцип. Флиртуваш ми се струва. Търсиш му ... диалога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Флиртуваш ми се струва. Търсиш му ... диалога. Me and him go a long way back... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Me and him go a long way... Забелязвам. Дано стигнете до тясната улица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Me and him go a long way back... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Забелязвам. Дано стигнете до тясната улица. А не, това няма да стане. Просто такъв ни е стила на общуване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Говореше се, че Бойко не ви обича понеже дълги години не ви даваше пари за ремонт на инфраструктурата, докато в Пловдив бяха налети десетки милиони не само за ремонти, ами за чисто нови несъществуващи досега улици и булеварди. В Бургас също се изляха много средства, докато Варна забави темпо. Но мисля, че в последните 2-3 години ГЕРБ почна да дава пари и на вас. Зала ни построиха на нас, за ваша такава не съм чул. Междудругото залата, в която се проведе Златния Мустанг 2001 същата като тази, дето Глория сега си направи концерта ли е или е друга? С какъв капацитет ви е най-голямата концертна зала? Иначе освен теб познавам едно момче от Варна и е страхотен пичага. В колектива, в който се запознахме, всички го харесваха като човек. И ти не си за изхвърляне по принцип. Не, Глория беше във ФК, в спортна зала мисля, че стигат до 4-5к души. Във Варна се наливат много пари, просто последните години гръмнахме. Направиха чисто нова първа алея, всички заведения са с нова фасада и са кое от кое по-добри. Направиха зона за развлечение на пристанището, а в момента цяла Варна е в ремонт, правят се 2 големи булеварда с надлези и т.н.т . Е аз съм съкровище, как ще съм за изхвърляне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 А не, това няма да стане. Просто такъв ни е стила на общуване. Разбра ме погрешно, мръсник. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Пишеше, че Конди се мазни на Янева, а често забелязвам, че ти го правиш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Забелязвам. Дано стигнете до тясната улица. Май на теб ти се ходи в тая тясна улица? Май искаш да ти разширят тясната улица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Я, Денис на хоризонта. Каква приятна изненада. Очаквах те. Премина ли вече първата криза в отношенията ни? Ако искаш да контактуваме, бъди готов за всекидневни кризи. Накрая най-много да ти се скапе психиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не, Глория беше във ФК, в спортна зала мисля, че стигат до 4-5к души. Във Варна се наливат много пари, просто последните години гръмнахме. Направиха чисто нова първа алея, всички заведения са с нова фасада и са кое от кое по-добри. Направиха зона за развлечение на пристанището, а в момента цяла Варна е в ремонт, правят се 2 големи булеварда с надлези и т.н.т . Е аз съм съкровище, как ще съм за изхвърляне Да, сега видях. 5 100 седящи места в най-голямата ви зала. Ами то и затова не ви трябва нова, вие вече си имате. А наща изглежда като някакво лайно спрямо ваща Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Пишеше, че Конди се мазни на Янева, а често забелязвам, че ти го правиш. :1000 (29): Аз не съм се карал с Янева,че да й се мазня,за да сме в добри отношения.А и много преди Янева да се завърне съм показвал,че Твое копие ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Май на теб ти се ходи в тая тясна улица? Май искаш да ти разширят тясната улица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Май на теб ти се ходи в тая тясна улица? Май искаш да ти разширят тясната улица? :1000 (29): :1000 (29): Не се напрягай излишно. Чувство за хумор нямаш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Да, сега видях. 5 100 седящи места в най-голямата ви зала. Ами то и затова не ви трябва нова, вие вече си имате. А наща изглежда като някакво лайно спрямо ваща Ние поне не плащаме да ходим на море... "Всичко далеч от морето е провинция!" - Хемингуей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Аз не съм се карал с Янева,че да й се мазня,за да сме в добри отношения.А и много преди Янева да се завърне съм показвал,че Твое копие ми харесва. Мен копието нещо не успя да ме грабне. Може би, защото вече бях слушал и свикнал с оригинала на Сека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Мен копието нещо не успя да ме грабне. Може би, защото вече бях слушал и свикнал с оригинала на Сека. Пробвайте със Симона да се приспивате с "Твое копие", ще вземе да свикнеш и с варианта на лелка Калудка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не знам как това нещо на тези травестити ме зариби.Тази Дара е все така неадекватна с тези нейни танци.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари