Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Как е възможно фенка на Рики да е честитила днес рождения ден на Иглесиас във фейса си и да му ходи на концерта в Гърция след 2 дена. Излага се. Така предава Рики.

И ти ходи на концерта на Енрике в София.

Сподели в други сайтове

И ти ходи на концерта на Енрике в София.
Сериозно?!

Таня как е могла? Все едно аз да ида на концерт на Башурка... :3fdb8960598fa63e:

Не че тя някога ще направи, де! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

11 май: нов клип от Исмаил

18 юни: нов албум от Исмаил

Ако и Рики пусне албум до края на годината ще е много добре.

2015 и Исмаил, и Рики си пуснаха албумите.

Асен е най-якия, най-готиния, най-обичания актьор е, просто уникален мъж. Обичаааааам гооооо. ❤❤❤❤❤😍😍😍😍😊🤗🤗🤗🤗

Синът на Ники заминава утре с приятелката си да работи в Сънито и ще дойде по обяд да се види с баща си. После с Никиизлизаме. Но интересното е, че синът му с приятелката му си бяха взели кученце, което е като играчка. И понеже не могат да го вземат е квартирата в Сънито, кученцето ще живее при Ники, а когато сме заедно ще го взема с нас. Тъй че ще се запозная най-после с кученцето. 🐶

Колкото до Иглесиас, си беше пълно разочарование концерта дето бях, даже и едно момиче днес също го потвърди. Аз отидох да се убедя, че не става за нищо Иглесиас.

Асен ме помни след толкова години, имам да предавам поздрави на шефа ми от него, назова ме по име още като ме видя, как го прегърнах само и го целунах, снимахме се, даде ми автограф за мен и колежката ми, залата беше фул, аз бях на втори ред, колко хора го чакаха после за снимки и автограф. Въпреки, че беше изморен, обърна внимание на всички, утре пак е тука, но съм го гледала утрешнотп представление. И как се бешв преоблякъл-бяла тениска и дънки-бяло и синьо, любимата ми комбинация за мъж. На живо е още по-готин. 😍❤❤❤😊И той отчете, че не съм идвала отдавна.

A един дъжд днес и още вали.

А колко пъти излизаха Асен и останалите да се покланят пред публиката и Асен да ни благдари, имаше цветя и от кмета. Много си уважават публиката. Асен е много земен, а е такава звезда.

Сподели в други сайтове

Рики с Фиебре в Билборд за най-въртяни латино песни Latin Airplay Songs се изкачва от номер 14 на номер 4. 😉 Дали ще имаме нов номер 1.

Колко хубаво седи Банята под Рики. :D :D :D

9324152U.jpg

На 8 май 1999 година, Рики Мартин стъпи на номер 1 в Билборд Hot 100 с Livin' la vida loca и стоя там 5 седмици на върха като за Рики това беше първия му номер 1 в Хот 100 на Билборд. Енрике Иглеси Livin' la vida locaас не може да се похвали с такъв успех- той само 2 седмици беше номер 1 там с Bailamos. И до ден днешен, Livin' la vida loca е по-голям хит от Bailamos.😎

Сподели в други сайтове

Джулия в петък е при нас на участие и на участието й ще празнуват рождения й ден. Като казах на колегата ми, той ми каза, че е знаел, бил се чул с нея и ще ходи при нея. Има си хас да не отиде, пак ще се напие.

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам. Пуснала съм анкетата за Рики във фейс страницата ми дето имам за Рики кой е краля на латино попа от един сайт и още 20 дена се гласува и там уж фенове на Рики в моята фейс страница са гласували за Енрике Иглесиас. Как е възможно? Един истински фен на Рики би трябвало да гласува само за Рики, защото той е кралят на Латино попа, а не Иглесиас. Айде, да бъдем малко по-реалисти. Иглесиас ли има дебютен англоезичен албум номер 1 в Билборд 200 или Рики и досега никой латино не е минал този рекорд на Рики. Иглесиас ли има англоезичен хит номер 1 дебют в Хот 100 на Билборд. Кой разптострани латино поп музиката през 1998-1999, ами за всеки случай не е Енрике Иглесиас, а Рики Мартин. Иглесиас има само едно Американско Грами, а Рики има цели 2 Американски Грамита. Рики е много повече от тъпия Иглесиас с еднаквите си песни, ужасен глас и скучни концерти-дрогиран пияница!

Сподели в други сайтове

Колегата ми е подготвил изненада за Джулия за рождения й ден. В стаята й в Планета Пайнер ще й остави голям букет цветя и любимия й мъжки парфюм, който тя харесва от него.

Доста романтично за бивша.

И сега като му казах, че и клип с нея излязъл иска да го види.

Каза ми и че си е сложила силикон, утре ще г види, налагало го професията вика. За какво й е, не знам. Щели да се напиват тука на участието й за рождения й ден. Казах му да ми вземе картичка с автограф, поне нещо да свърши.

Сподели в други сайтове

Отиде колегата да гледа клипа на Джулия, от 4 дена имала силикон ми каза. Вика и двете с Анелия би ги треснал.

Аз днес след работа ще се запозная с кученцето Томи. Ники ще ми го докара. Голям бяс било-само скачало, играе си с него, с играчките сим

Сподели в други сайтове

Още в първия магазин, който налазих в Лондон, си изхарчих половината пари. :girl_cry2: А има още два дни... Една бира на центъра е 11 лв.

От тела през хром не ще да ме пусне в рама, досега теглих мозила, а тя забива, мамка й. Много е гадно и тромаво да се пише от тел, не знам как издържате.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...