Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Добро утроооо! Днес е специален ден, защото на този ден през 1999 година започна голямата истерия по Рики и Рикиманията по света. На този ден беше издаден първият англоезичен албум на Рики Мартин Ricky Martin 1999. Албумът стана един от най-продаваните албуми на всички времена, влезе директно на номер 1 в Билборд 200- нещо, за което не могат да се похвалят с такъв успех нито Енрике Иглесиас, нито Шакира. Пилотният сингъл "Livin' La Vida Loca'' стигна номер 1 в Билборд Хот 100 и седя там на върха 5 седмици. Албумът продаде 22 милиона копия. На този ден имаше задръствания големи по улиците в Америка заради Рики от феновете. Рики разписваше албума си, имаше много хора и такава истерия по Рики, че тази лудост я сравняваха единствено с Елвис Пресли. Истерията по Рики я сравняваха с Елвис Пресли. Честити 20 години на албума Ricky Martin 1999! #20years Ricky Martin 1999 #RickyMania #Locura. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Егатии борбата между Рики и Енрике Иглесиас. Рики сега води, но с много малка разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Егатии борбата между Рики и Енрике Иглесиас. Рики сега води, но с много малка разлика. И двамата са брутално изгонени в ъгъла заради Малума и Джей Балвин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 И двамата са брутално изгонени в ъгъла заради Малума и Джей Балвин. Иска ти се. Рики е номер 4 в Билборд вече с новата си песен. Предстоят му последните 6 концерта от резиденцията му във Вегас, Фиебре е и със сертификат златен диск сред най- продаваните песни в Испания, беше номер 1 за 1 месец в Испания, в Аржентина продължава да е номер 1 според вота на хората, за пореден път е сред 50-те най-красиви хора за 2018 на People En Espanol, предстоят нови песни, ново турне, клипове, нов албум, филми, така че Рики има още много какво да даде. А Малума и Джей Балвин са далеч от Рики- нито са направили преход на англоезичния пазар, нито имат англоезичен хит номер 1 в Хот 100 на Билборд 5 седмици, нито англоезичен албум с дебют на номер 1 в Билборд 200-нито Шакира, нито Иглесиас имат този рекорд, нито пък имат Балвин и Малума един от най-продаваните албуми на всички времена, нито имат Американски Грамита. Далече са докато стигнат Рики-Малума и Джей Балвин се прекланят пред Рики, имат го за маестро, а Малума има такъв респект и възхищение към Рики. Рики продължава да води засега в гласуването, браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Пайнер не стават вече.Това лято ще се слуша новия албум на Исмаил и започваме с новия му клип, Исмаил явно е чакал да се прибера от работа, за да пусне клипа щом сега го е пуснал тъкмо като се прибрах. Снимал е същото момиче от предишния си клип. Текста и музиката този път не са негови Клипът май е продължение на историята от миналия му клип и затова да е снимал същото момиче. Някой за превод? Kibarım Elinde maşrabası Terlemiş kaş arası Göz gördü gönül sevdi vay Sızlar bağrım yarası Gel kibarım kibarım Saçları kehribarım Uğruna talan olsun vay Servetim külli varım Elinde puşan kurban Kirpiğen kaşan kurban Yalınız sana değil vay Eşen yoldaşan kurban Gel kibarım kibarım Saçları kehribarım Uğruna talan olsun vay Servetim külli varım Bahar gelir gül işler Elde gergef gül işler İnsanı deli eder yar Sendeki bu gülüşler Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Gadinata Ходих вчера, обаче я видях само от колата като се подаваше и махаше на всички там, защото отидох по-късно :1000 (29): Приятелите ми викат, че не е била чак толкова грозна на живо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 В цели 2 клипа е снимал тая танцьорка Исмаилл - през 2016, 2017 и сега и в новия. Любимка ли му е, приятелка ли му е, каква е: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Не беше ли днес рожденият ти ден? Всички, които обичаш са там. Щастлива ли си? С фалшивите си приятели и новото си гадже, ръка в ръка, очи в очи. Едно време и мен ме гледаше в очите, казваше че ме обичаш. Едно време и на мен в същата любов се кълнеше, казваше че никога няма да се откажеш от мен. Каква беше причината, за да зарежеш любовта ми? Загуби се копнежа, мъката даже .. Насити се на мен! Знаеш ли .. заряза ме по телефона! Мъките, които ми причини, не се забравят. Сърцето си жертвах, не можах да го понеса! Наскърбен съм, повярвай ми! Това ти пожела, нали? Днес е рожденият ти ден, а аз в очите ти не се виждам. Не мисля, че ви желая щастие. Проклет да е рожденият ти ден! Сълзите ти в отрова да се превърнат! Всеки ден изтезание да е, с мъка да е пълен! Тези думи да те лъжат, нека душата ти да крещи. Животът нека да те съсипва от всички страни. Животът ми е нещастен, очите ми са без сън, тялото ми е останало без дух. Нахраних сърцето си с болката, която ми причини. Днес е денят на моята смърт, тази болка, която ти създаде, скъпа Повярвах на чувството за всички фалшиви емоции, беше ме грижа за всичко което казваш, но ти ме разби нещастнице! Какво стана с любовта ти, че ме остави сам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Фондацията Рики Мартин ще направи плажен футболен турнир за 3-ти път срещу трафика на хора "Tau Beach Soccer Jam" ще бъде в СПА центъра Каролина от 1 до 3 юни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Броим дните до новия албум на Исмаил на 18 юни и да си го купя. :1000 (6): :happyppl: :happyppl: 3 години чакам нов албум от Исмаил ,ама айде той между тези 3 години пускаше и сингли и макси сингъл, а от Рики също чакам толкова години албум до края на годината. 2015 бяха албумите на Рики и Исмаил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Туй колегата да ме поздрави с Bailamos на Иглесиас като я пуснаха преди час. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Рики с Фиебре е номер едноооо в Билборд и златен диск в Америка е сингъла. Сега Рики съобщи и ни благодари. Даааааа. Имаме хииииит номер 1 в Билборд. Банята е долуууу. Ето, че гледанията изобщо нямат значение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Хора, някой да е ходил скоро в Маракеш? Моля лично Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Утре в още една класация на Билборд Рики може да е номер 1, защото се изкачи от номер 14 на номер 4. Утре ще разберем. Май гледанията не са от значение. 😉 17 май: нов сингъл от Backstreet Boys. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Така минава всеки мой ден в мисли за теб и твоите черни очи, и прекрасния ти смях минава всеки мой ден в мисли за теб,aй,ай,ай и в обятията ти губя ума си. Ела, нежно да облекчиш цялата тази страст, която тече през вените ми! Ай, лекувай ме нежно, само ти имаш рецептата! Ти си моята рецепта. Хит номер 1 в Билборд, златен диск в САЩ и Испания. :1000 (6): :g2: Само положителни коментари под клипа, клипът може да не се гледа, има само 74 милиона, но песента се слуша, ето че гледанията не са важни. Хората слушат песента, не чак толкова клипа Рики има пореден хит номер 1 в Билборд.На колегата му казах да пие и за мен за хита на Рики, с Ники трябва да го отпразнуваме както с Венте пака. На работа ми се кефят като разбраха, че се пиша на испански в инстаграм и че знам всяка една песен, която пуснат кой я пее и как се казва и как знам толкова много за изпълнителите. И ми казват къде я търсиш Танчето, че ме караха да им превеждам ника ми. Значи утре Рики мести Daddy Yankee- Dura от върха, Рики от номер 5 на номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Не може да бъде- вотът между Рики и Иглесиас се в изравнил- и двамата имат 50 %. Голяма борба между феновете. Все още имаме 2 седмци да променим рвзултата. Изкарвам днес до 16:00 и почивкааа до четвъртък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 От днес и в канала на Рики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Чат мания да бъде сменена на Зайка мания, благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На последната страница точно 70% от коментарите са нейни, на места 4 поредни. Таня, не усещаш ли, че си говориш сама? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На последната страница точно 70% от коментарите са нейни, на места 4 поредни. Таня, не усещаш ли, че си говориш сама? Че какво лошо има човек да си говори сам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На последната страница точно 70% от коментарите са нейни, на места 4 поредни. Таня, не усещаш ли, че си говориш сама? Еми като не й пишете в латино темата, тя тук ви налазва с новини за недостижимия Рики. Всеки е длъжен да знае биографията на Рики от детството до новия любовник. :1000 (29): Танче, била ли си някога на концерт на Рики? Ако да, как си се стърпяла да не му скочиш на сцената? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Че какво лошо има човек да си говори сам? В реалния живот понякога да си кажеш нещо на ум или на глас - няма лошо. Ама тя спами като изтървана тук с неща, които не са интересни за другите. Наводни темата с Рикита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Еми като не й пишете в латино темата, тя тук ви налазва с новини за недостижимия Рики. Всеки е длъжен да знае биографията на Рики от детството до новия любовник. :1000 (29): Танче, била ли си някога на концерт на Рики? Ако да, как си се стърпяла да не му скочиш на сцената? Тихо, че и аз бях като нея като по-малък. Натрапвах Камелия и Марая Кери на приятелите си. :1000 (29): Ама съм бил на 8-13 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари