Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тихо, че и аз бях като нея като по-малък. Натрапвах Камелия и Марая Кери на приятелите си. :1000 (29): Ама съм бил на 8-13 години. Камелия ли ти е първата любимка? Аз така натрапвах Глория на всички.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Камелия ли ти е първата любимка? Аз така натрапвах Глория на всички.. :1000 (29): От чалгата, да. Направо онемях, когато я видях за първи път в клипа на "Ти си...". И песента беше адската! По-късно дори имах едно гадже, дето приличаше на нея. Ама пълна цупеща се филмарка беше и я пратих да пътува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 В реалния живот понякога да си кажеш нещо на ум или на глас - няма лошо. Ама тя спами като изтървана тук с неща, които не са интересни за другите. Наводни темата с Рикита. Има си модератори, да се оправят те с нея. Не е наша работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Има си модератори, да се оправят те с нея. Не е наша работа Нещо не си на кеф? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ама пълна цупеща се филмарка беше и я пратих да пътува. Голяма си резачка Извън чалгата на коя се кефиш? А от мъжете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Голяма си резачка Извън чалгата на коя се кефиш? А от мъжете? Марая Кери ми е любима откакто бях много малък. Уитнито и Селин ме кефят като певици. От по-новите Риана, Пинк, Вилхелмина Джонсън. От мъжете ме кефят Джордж Майкъл, Майкъл Джексън, Еминем донякъде. Тоя Зейн също е готин. Теб кои те кефят извън чалгата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Марая Кери ми е любима откакто бях много малък. Уитнито и Селин ме кефят като певици. От по-новите Риана, Пинк, Вилхелмина Джонсън. От мъжете ме кефят Джордж Майкъл, Майкъл Джексън, Еминем донякъде. Тоя Зейн също е готин. Теб кои те кефят извън чалгата? Зейн на Таня любимеца, имате общи неща с нея Майкъл Джексън ми е най-любим, обжавам го, за мен няма друг талант, като него и не знам дали ще има. Харесвам и Енрике Иглесиас. Това ми е любимата песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Това ми е любимата песен: [/b] Хаха, и на мен това ми е любимата. Също и Liberian Girl. Не каза нищо за Вилхелмина Джонсън. Да приемам, че и ти я харесваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Хаха, и на мен това ми е любимата. Също и Liberian Girl. Не каза нищо за Вилхелмина Джонсън. Да приемам, че и ти я харесваш? Даже не се сетих коя е в първия момент... :1000 (10): Много съм зле, признавам си... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тихо, че и аз бях като нея като по-малък. Натрапвах Камелия и Марая Кери на приятелите си. :1000 (29): Ама съм бил на 8-13 години. Значи сравнението не е уместно. :1000 (29): Аз като малка натрапвах Ивана на приятелите ми, даже и концерти изнасяхме с нейните песни на село лятото, а бабите от махалата ни бяха публика. Към Рики обаче не съм откачала, а виж каква загуба е това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Аз като малка натрапвах Ивана на приятелите ми, даже и концерти изнасяхме с нейните песни на село лятото, а бабите от махалата ни бяха публика. Към Рики обаче не съм откачала, а виж каква загуба е това. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Защо имам чувството, че си красиво момиче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Даже не се сетих коя е в първия момент... :1000 (10): Много съм зле, признавам си... :1000 (29): Като написах в Гугъл "Vilhelmina Johnson", ми излезе това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Като написах в Гугъл "Vilhelmina Johnson", ми излезе това: И аз писах в Гугъл преди да ти отговоря .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 И аз писах в Гугъл преди да ти отговоря .... Калпазанка си, Стеле! Признай си, че си калпазанка.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 И аз писах в Гугъл преди да ти отговоря .... И аз я търсих, защото се сещах само за Грозната Бети, но си казах, че няма как да е тя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Калпазанка си, Стеле! Признай си, че калпазанка.. :roll1: Това какво общо има? Виж, че си казвам всичко и това ще си призная Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 И аз я търсих, защото се сещах само за Грозната Бети, но си казах, че няма как да е тя. :1000 (29): Аз и за Бети не се сетих даже :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Хаха, и на мен това ми е любимата. Също и Liberian Girl. Обожавам! Обичам Майкъл. Незаменим е! Яд ме е, че не съм се родил малко по-рано. За да бъда свидетел поне на ерите Dangerous и History. Друго си е да фенстваш в реално време, когато нещата се случват. Сигурно щях страшно да се вълнувам от появата нов албум, песен, видео, изпълнение...и въобще да съм огромен фен. Аз и сега съм , но не е същото. Какви спомени имаш с Майкъл? Нещо, което ти е направило силно впечатление? Ще се радвам да разкажеш, ако не те мързи. Поздрав! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Стел и ти...ако не те мързи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Рики сега с Фиебре по радио Vale в Аржентина, но самостоятелната версия. Там също е номер 1 няколко седмици вече. Сега Чаян с Me enamore de ti по радио Vale в Аржентина. Само хубава музика пускат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Рики сега с Фиебре по радио Vale в Аржентина, но самостоятелната версия. Там също е номер 1 няколко седмици вече. Сега Чаян с Me enamore de ti по радио Vale в Аржентина. Само хубава музика пускат. Спри вече да пишеш за тези неща тук, имаш си латино раздел, виж че никой не желае да чете тук... ако продължаваш ще ме принудиш да ти слажа бан. Танче, спазвай правилата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Рики сега с Фиебре по радио Vale в Аржентина, но самостоятелната версия. Там също е номер 1 няколко седмици вече. Сега Чаян с Me enamore de ti по радио Vale в Аржентина. Само хубава музика пускат. Танче, защо не ми отговори на въпроса дали си ходила на концерт на Рики? Не ни пропускай коментарите, ние как четем всичко за Рики?! Аз за моите любимци в световния шоубизнес не знам толкова, колкото за Рики. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 И аз имам въпрос към Таня. :1000 (29): Виждам, че си супер обсебена от юрики, та били си направила някакъв татус, свързан с него? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Танче, защо не ми отговори на въпроса дали си ходила на концерт на Рики? Не ни пропускай коментарите, ние как четем всичко за Рики?! Аз за моите любимци в световния шоубизнес не знам толкова, колкото за Рики. :1000 (29): Ходила е на концерта на Енрике обаче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Какви спомени имаш с Майкъл? Нещо, което ти е направило силно впечатление? Ще се радвам да разкажеш, ако не те мързи. Повремето на ерата Dangerous съм бил твърде малък, за да имам някакви наблюдения. Първите ми спомени са от ерата History. Спомням си, че удари изневиделица с дуетa с Джанет - Scream, която беше странна на първо слушане песен, но предизвика неистов фурор. Много се шумеше около това, че е най-скъпият клип в историята на музиката. После баладата "You're not alone" стана първата песен в историята на Билборд, дебютирала директно на 1-во място. И тя страшен хит. Тогава MTV и VH-1 все още въртяха видеоклипове по цял ден и бяха супер популярни, а кабелната телевизия вече беше достъпна в България. Смятай, че MTV беше нещо като телевизия Планета в най-пиковите й години, клиповетв на Майкъл нон-стоп по нея... На мен любимата ми песен от тази ера е "They don't care about us". Earth Song също стана луд хит, то не знам дали имаше сингъл от тоя албум, който да не изкърти света. За жалост оттам почна залеза на Майкъл - това беше последния му много популярен и продаван албум. След това през 1997 издаде ремикс албум, от който тази песен беше хит и ми е много любима: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари