Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Мързи ли те да говориш за Майкъл. :1000 (29): Или не си чак такъв фен?

За някой спомен сега не се сещам, но ми е гадно че не успях да го гледам на концерт, винаги съм искала.

Сигурна съм, че щеше да бъде уникално изживяване! Спомням си че винаги ми е въздействала "Give in to me", "Earth song" също, това е страшно силна песен. Друга любима ми е "Уou are not alone". Изобщо Майкъл е невероятен, глас, песни, шоу..при него всичко въздейства. Дори не мога да говоря за него в минало време.

Сподели в други сайтове

Това е предателство към #TeamRicky ! :mf_surrender:

Тя мълчи по тази тема :whistling:

Калпазана-мързелана. :3fdb8960598fa63e:

:roll1: :roll1:

Понякога ме помързва, признавам си го, ама то е човешко, теб никога ли не те мързи? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1:

Понякога ме помързва, признавам си го, ама то е човешко, теб никога ли не те мързи? :3fdb8960598fa63e:

Оо, и питаш..

Оправдано е, въртиш цял хотел всеки ден, това си е напрежение и отговорност. Аз съм ти се чудил как имаш сили и енергия за работа, виждане с някой приятел, домашни задължения, фейсбук и форум.

Сподели в други сайтове

Повремето на ерата Dangerous съм бил твърде малък, за да имам някакви наблюдения. Първите ми спомени са от ерата History. Спомням си, че удари изневиделица с дуетa с Джанет - Scream, която беше странна на първо слушане песен, но предизвика неистов фурор. Много се шумеше около това, че е най-скъпият клип в историята на музиката.

После баладата "You're not alone" стана първата песен в историята на Билборд, дебютирала директно на 1-во място. И тя страшен хит. Тогава MTV и VH-1 все още въртяха видеоклипове по цял ден и бяха супер популярни, а кабелната телевизия вече беше достъпна в България. Смятай, че MTV беше нещо като телевизия Планета в най-пиковите й години, клиповетв на Майкъл нон-стоп по нея...

На мен любимата ми песен от тази ера е "They don't care about us". Earth Song също стана луд хит, то не знам дали имаше сингъл от тоя албум, който да не изкърти света. За жалост оттам почна залеза на Майкъл - това беше последния му много популярен и продаван албум.

След това през 1997 издаде ремикс албум, от който тази песен беше хит и ми е много любима:

Мисля че Scream продължава да е най-скъпият клип!? Може и да се бъркам.

"They don't care about us" и на мен ми е сред любимите песни. Тоя лайв е жесток.

А това парче кефи ли те?

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Оо, и питаш..

Оправдано е, въртиш цял хотел всеки ден, това си е напрежение и отговорност. Аз съм ти се чудил как имаш сили и енергия за работа, виждане с някой приятел, домашни задължения, фейсбук и форум.

Ами не е много лесно, но с времето свикваш да си разпределяш задачите и нещата се получават. Ако нещо може да се отложи го отлагам и така. Фейсбука и форума ме развличат от другите неща, макар че не винаги е така де. Не си мисли, че успявам с всичко да се справям, и аз допускам грешки, забравям някой неща, което е нормално за всеки.

Забрави да добавиш и че уча, съвсем сложно стана :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Мисля че Scream продължава да е най-скъпият клип!? Може и да се бъркам.

А това парче кефи ли те?

Още е най-скъпия, да.

Яка е тая песен. Припевът най-вече. Този израз "in the closet" по принцип го ползват за прикрити гейове. Тук едва ли обаче се има това предвид?

Сподели в други сайтове

Яка е тая песен. Припевът най-вече. Този израз "in the closet" по принцип го ползват за прикрити гейове. Тук едва ли обаче се има това предвид?

Абсурд. Песента няма нищо общо със скритите гейове. :1000 (29):

Въпреки че може да се тълкува по-различни начини. Но Майкъл едва ли е имал това предвид.

А в кой период те кефи най-много Майкъл като визия?

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

А в кой период те кефи най-много Майкъл като визия?

В Dangerous. Преди това е прекелано черен, след това пък твърде бял и изнежен.

Сподели в други сайтове

Още е най-скъпия, да.

Не, има се предвид "ще го пазим в тайна".

Майкъл е невероятен, а това ми е най-любимата му песен:

Сподели в други сайтове

Вълчетата в клипа са уникалнииииии :Vishenka_05:

И песента май ми харесва...

Рапърът е един от най-актуалните там. Мачкат с гледания. Драгана е уникална, страхотна харизма има тая жена. Макар че в този клип не изпъква с нещо, ми напомня как преди много години танцуваше като бясна в клиповете, правеше концерти с уникална сценография и хороеография и беше единствената модерна на фона на цялата скара-бира в Сърбия. Голяма певица, половината ни певачки могат само да се учат от нея.

Искам и Глория ей така малко да се разчупи и да скандализира, да направи някакво супер разбиващо парче за масите. Мисля, че може да си го позволи и ще ги отвее всичките. Докога ще е така скована и стерилна? Стила нека си го запази. Ама елементът на изненада кога, кога, кога? :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Хич не ми хареса на мен Драгана. И този Вук.... с тоя гласец. Предният й дует беше по-добър. Тука визиите грам не й подхождат на телосложението в момента.

Глория ето така си я представям, много ще й ходи подобна песен.

Сподели в други сайтове

Телосложението й си е супер, не е на 20 години. Дара Бубамара и Цеца с тия цици и задници да не би да са много фини? Сръбкините като цяло са ужасни.

Аз адмирирам да се правят експерименти, включително и със скандални рапъри. Нищо пошло не виждам и чувам в случая. Но всеки с вкуса си.

Глория никак не си я представям вече, скучна е за масовата публиката и ми е писнало да я защитавам и да оправдавам мързела и безидейността й с това, че си държи на стила и държи прилично ниво. Ок, ама не надгражда, а едно време какво правеше...

Сподели в други сайтове

Телосложението й си е ок, не е на 20 години. Дара, Сека и Цеца с тия цици и задници да не би да са много фини? Сръбкините като цяло са ужасни. Дори една Карлеуша е огромно, особено в ханша. Не знам това мода ли е, но са ужасно мощни.

Аз адмирирам да се правят експерименти, включително и със скандални рапъри. Нищо пошло не виждам и чувам в случая. Но всеки с вкуса си.

Глория никак не си я представям вече, скучна е за масовата публиката и ми е писнало да я защитавам и да оправдавам мързела и безидейността й с това, че си държи на стила и държи прилично ниво. Ок, ама не надгражда, а едно време какво правеше... То си личи на един човек кога му се работи и кога бачка по задължение, колкото да се отчете. Бих пренебрегнал неуспехи и такива неща, само да я виждам, че работи и гори. А е точно обратното. И няма нищо общо с годините, щото не е на 70. На 70 Лили Иванова обикаля държавата без спирка.

Сподели в други сайтове

Кака Драгана мачка с нов хит. Пасти да ядат нашите чалгарки. :phpgrin2:

Любимата ти сръбска тьотка е пуснала нова песен. :3fdb8960598fa63e:

Забелязваш ли, че никъде в клипа не я снимат в близък кадър в лице, а на места изглежда някак видоизменена във фейса. Май е попрекалила с филърите...

Сподели в други сайтове

Любимата ти сръбска тьотка е пуснала нова песен. :3fdb8960598fa63e:

Забелязваш ли, че никъде в клипа не я снимат в близък кадър в лице, а на места изглежда някак видоизменена във фейса. Май е попрекалила с филърите...

Тя имаше проблеми с щитовиднага жлеза, отделно катастрофа и проблеми с гръбнака, операции, чудесии. Цяло чудо е, че е и в тази форма изобщо. На мен този клип не ми харесва, но жената има енергия и харизма и отделно всичко знаем какво е правила 90-те. Бил съм й на два концерта в София и съм впечатлен от нея и като човек. Пее само на живо, концерти по 4 часа, които дори дотягат, обаче хората стоят. И е много мила - личи си, че дава всичко за хората и търси близост с тях, случва се да се скара дори с охраните. Не като нашите, дето бягат от автографи и снимки. Аз не съм виждал такава известна личност, честно. А е една от легендите на Балканите и е фрашкана с пари. Пък по въпроса за килограми и т.н. - моля да видите в инстаграм на Дара гърдите, на Карлеуша задницата, както и Цеца и Сека, и да ми кажете това естетически издържано ли е, или просто трябва и те като Ники Минаж да имат задник колкото каросерия.

Като облекло и стил обаче от тамошните певачици най-добре се представя Северина.

Тая песен много ме кефи. Зайке, какво ти е мнението?

Сподели в други сайтове

Тя имаше проблеми с щитовиднага жлеза, отделно катастрофа и проблеми с гръбнака, операции, чудесии. Цяло чудо е, че е и в тази форма изобщо. На мен този клип не ми харесва, но жената има енергия и харизма и отделно всичко знаем какво е правила 90-те. Бил съм й на два концерта в София и съм впечатлен от нея и като човек. Пее само на живо, концерти по 4 часа, които дори дотягат, обаче хората стоят. И е много мила - личи си, че дава всичко за хората и търси близост с тях, случва се да се скара дори с охраните. Не като нашите, дето бягат от автографи и снимки. Аз не съм виждал такава известна личност, честно. А е една от легендите на Балканите и е фрашкана с пари. Пък по въпроса за килограми и т.н. - моля да видите в инстаграм на Дара гърдите, на Карлеуша задницата, както и Цеца и Сека, и да ми кажете това естетически издържано ли е, или просто трябва и те като Ники Минаж да имат задник колкото каросерия.

Като облекло и стил обаче от тамошните певачици най-добре се представя Северина.

Ами,че я имам още преди да излезе клипа, ама много късно тука ги забелязвате песните и не следите изявите.

Сподели в други сайтове

Казах, че визиите не са ок с телосложението й, а не че телосложението й е зле. Много пъти я упрекват за дрехите й и за визията като цяло.

Не знам защо се намесиха други имена. Мен те не ме интересуват, гледам Драгана, която беше до към 2005 абсолютен ТОП визуално.

Иначе Карлеуша е еталон за стил в момента, тя даже носи предимно дрехи на тамошни дизайнери и им прави огромна реклама, вече продават и на запад на много големи звезди.

Брена е по-дърта от нея и тя чупи ръце и крака, но държи фронта още и не изглежда зле за годините си.

Сподели в други сайтове

Песента я харесвам още с лирик клипа и си я слушам всеки ден, даже и в момента, много е зарибяваща.

Въртят и у нас гледам по радиа и Тв, вече е номер 2 днес в Дъ войс Тв Топ 10 и гласувам за нея всеки ден.

От всички дирекшъни само Зейн и Лиам, другите са скучни. Зейн и Лиам ще се конкурират.

А като я пя на живо с Балвин в Good morning America и Лиам пее на испански solamente tu y yo и публиката откача.

Казват,че Лиам в клипа с кадъра дето се усмихва прилича на Рики от един негов клип. А феновете на Лиам най-много коментират усмивката му в клипа и дето е гол, направо умират.

Синът на Лиам е проходил, не бърза да се жени за Черил, за него сина му бил най-важен от брака и така са си много добре с Черил.

Черил и тя записвала нови песни. Това пък да имаш дете от жената, в която си бил влюбен от 14 годишен, тяхното си е цял филм- да я изчака 2 пъти да се разведе и накрая да е негова и да има дете от нея.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...