Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Ей, много се кефя, че Бруно Марс е спечелил толкова много награди снощи на Билборд и сред тях са за певец, песен, албум, турне и че Шакира е загубила за албума си. Браво на Бруно Марс!

Сподели в други сайтове

Какво ли е да пееш до идола си, Деми малко нервна беше снощи. Кристина Агилера все още има такъв глас, уау. Страхотно изпълнение!

Сподели в други сайтове

Иииии, Ариана Гранде е номер 2 и номер едноооо Лиам с Джей Балвин с Familiar, който се изкачва от номер 7 на номер 1 днес в Дъ Войс Тв Топ 10. Бравооооо на феновете! 😎Страшна подкрепа от феновете за Лиам.

Сподели в други сайтове

Какво разбира мозъка ти на теб, не се учудвам.

Ми скучна си е, а Агилера съвсем нито е интересна, както и се е запуснала и заприличала на наша Деса.

Това е изпълнението от снощи.

Сподели в други сайтове

Ми скучна си е, а Агилера съвсем нито е интересна, както и се е запуснала и заприличала на наша Деса.

Това е изпълнението от снощи.

Много разбираш пък ти, други не мислят така.

Лекарят казва, че няма лечение,

няма лекарство, създадено за да лекува тази лудост!

Това е епидемия,а антибиотикът

го намирам в тялото ти!

Сподели в други сайтове

Много разбираш пък ти, други не мислят така.

Лекарят казва, че няма лечение,

няма лекарство, създадено за да лекува тази лудост!

Това е епидемия,а антибиотикът

го намирам в тялото ти!

Бати клишето.

Ма ко да правим, липсата на вкус няма оправия!

Рики що се не е изявил на тая простотия?

Сподели в други сайтове

Бати клишето.

Ма ко да правим, липсата на вкус няма оправия!

Рики що се не е изявил на тая простотия?

Ами не следиш, и не знаеш. Рики пя на Латино Билборд миналия месец и то откри наградите с Fiebre. Колко пъти го бях писала тука

Утре ще видим дали Рики ще остане на номер 1 в Билборд.

И честит ти рожден ден, аз потеглям към работа.

Сподели в други сайтове

Ами не следиш, и не знаеш. Рики пя на Латино Билборд миналия месец и то откри наградите с Fiebre. Колко пъти го бях писала тука

Утре ще видим дали Рики ще остане на номер 1 в Билборд.

И честит ти рожден ден, аз потеглям към работа.

Благодаря. Весело на работа.

Иначе не мога да помня кво е станало миналия месец, аз не помня кво се е случвало вчера. Още повече с Рики, като го пишеш тука се губи.

И не виждам кво пречи да пее хем на Латино, хем на редовния Билборд, още повече кат е номер 1. Тва си е чист расизъм, напрао.

Сподели в други сайтове

Благодаря. Весело на работа.

Иначе не мога да помня кво е станало миналия месец, аз не помня кво се е случвало вчера. Още повече с Рики, като го пишеш тука се губи.

И не виждам кво пречи да пее хем на Латино, хем на редовния Билборд, още повече кат е номер 1. Тва си е чист расизъм, напрао.

Не знам как ги определят кой да пее. Джей Ло пя и на Латино Билборд миналия месец новата си песен-премиера и вчера е пяла и на Билборд новатаси 2-ра песен Динеро-дсли заради Карди Би, но и двете песни са испански. Рики можеше да я изпее и тука, защото наградите бяха вчера във Вегас, а той от вчвра е там заради последните си 6 концврта от резиденцията си.Но може Wisin Y Yandel само на Латино Билборд да ги канят, защото Рики я пя с тях за 1-ви път на наградите.

Сподели в други сайтове

Някои фенове са се чекирали, че пътуват за Вегас за концертите на Рики. Блазя им. Кога ли ще го видя и аз...

Е на Бургас няма да дойде със сигурност. Кат обяви концерт някъде из Европата стаай и заминавай.

Сподели в други сайтове

Е на Бургас няма да дойде със сигурност. Кат обяви концерт някъде из Европата стаай и заминавай.

Нищо не се знае, ама ще видим.

Рики и други звезди са подписали петиция да се спре избиването на котки и кучета и търговията с месо от тях в Индонезия. Аз също подписах.

Сподели в други сайтове

От чалгата, да. Направо онемях, когато я видях за първи път в клипа на "Ти си...". И песента беше адската! По-късно дори имах едно гадже, дето приличаше на нея. Ама пълна цупеща се филмарка беше и я пратих да пътува. :3fdb8960598fa63e:

И моята първа любимка беше Камелия! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

За 2-ри път сега Иглесиас с Bailando обаче по радио 1, какъв класически хит е. Значи работния ден няма да е хубав.

И в "Капките се излагат-как може едни и същи имитации пон20 пъти, това само у нас го има. Рики изобщо не го имитираха тов сезон, а в чужбина дори и с Венте Пака го имитират. Пълни идиоти. Слаб сезон за мен и хората са м харесали коментара.

По 20 пъти имитации на Павароти, Джей Ло, Васил Найденов, Елвис Пресли-що за излагация.

От какъв зор Коцето пак ше повтаря Васил Найденов?

Всичко е нагласено.

Сподели в други сайтове

За 2-ри път сега Иглесиас с Bailando обаче по радио 1, какъв класически хит е. Значи работния ден няма да е хубав.

И в "Капките се излагат-как може едни и същи имитации пон20 пъти, това само у нас го има. Рики изобщо не го имитираха тов сезон, а в чужбина дори и с Венте Пака го имитират. Пълни идиоти. Слаб сезон за мен и хората са м харесали коментара.

По 20 пъти имитации на Павароти, Джей Ло, Васил Найденов, Елвис Пресли-що за излагация.

От какъв зор Коцето пак ше повтаря Васил Найденов?

Всичко е нагласено.

На Магърдич сигурно не му се дават пари да пазари нови песни за предаването, що.

Сподели в други сайтове

Още 2 часа и айдеее почивката до четвъртък следобед идваааа.

Утре цял ден с Ники и с кученцето Томи. 🐶😍❤❤❤😉

Ще има пак да ми скача, да ме ближе като онзи ден. 😃

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...