Yaneva Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Еее не ми викай Джуджи... 189 см съм Мощно парче си - където пипнеш, все е цицка при теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Работим, да не висим само тука. Може да влизам аз тука, но от работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Някой, който е добър с английския може ли да ми помогне да преведа едно нещичко? Даже го пиша. Здравейте, закупих играта и имах peashooter от около седмица. Днес след ъпдейт на origin видях, че липсва. Каква е причината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ебати и прецакания ден ! :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Мощно парче си - където пипнеш, все е цицка при теб! Как може да говориш без дори да си ме видяла? На 189, 93 кг ако са много ме заплюй ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ебати и прецакания ден ! :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: С този твой характер, маниери и приоми, няма как всеки ден да не ти е "прецакан"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Днес в детското издание на Като две капки вода Филипини имитираха Рики: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 С този твой характер, маниери и приоми, няма как всеки ден да не ти е "прецакан"... Shut up :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Shut up :gun_bandana: Колко трябва още, за да изпаднеш пак в истерия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Работим, да не висим само тука. Може да влизам аз тука, но от работа. Не знам кой работи и кой не, но 90% от коментарите в чат мания са твои. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не знам кой работи и кой не, но 90% от коментарите в чат мания са твои. :1000 (29): Това са монолози Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Някой, който е добър с английския може ли да ми помогне да преведа едно нещичко? Даже го пиша. Здравейте, закупих играта и имах peashooter от около седмица. Днес след ъпдейт на origin видях, че липсва. Каква е причината Ако все още ти трябва.. Hello,I bought the game and I had a peashooter from a week.Today after an update of origin I saw that it’s missing.What is the reason? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Ако все още ти трябва.. Hello,I bought the game and I had a peashooter from a week.Today after an update of origin I saw that it’s missing.What is the reason? Как е на новото място? Направи ли тен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не знам кой работи и кой не, но 90% от коментарите в чат мания са твои. :1000 (29): Ами да, сутрин като стана и съм 2-ра смяна, или на 1-ва смяна влизам докато няма работа, или на 2-ра смяна, когато има затихване ви проверявам. Сега съм в нас, защото съм 2-ра смяна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Пристигам на работа и съседното заведение пуснало попфолк, до него пък се чува бръмчене-някой пробива ли какво прави, а в нашето заведение вече 2 пъти пускат Рики с Фиебре и Livin'la vida Loca. 😉 Може у нас да не пускат Фиебре, но е в листата на шефовете ми, където работя. 😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Моля ви се, кажете ми, че въпросния скандален клип с учителката не е от ресторант "Приказките"! Аз............... съм без думи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Моля ви се, кажете ми, че въпросния скандален клип с учителката не е от ресторант "Приказките"! Аз............... съм без думи! бахти излагацията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Как е на новото място? Направи ли тен? Ох направих и трябва малко да се спра,че аз много тен не обичам по принцип. Обaче на работа ми е много приятно,добре организирано е ,всеки си знае работата и не се меси в чуждата.Мениджъра на хотела мие чинии и сервира храна когато хората му несмогват -нещо невиждано в България Много ми харесва тази песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Ох направих и трябва малко да се спра,че аз много тен не обичам по принцип. Обaче на работа ми е много приятно,добре организирано е ,всеки си знае работата и не се меси в чуждата.Мениджъра на хотела мие чинии и сервира храна когато хората му несмогват -нещо невиждано в България Много ми харесва тази песен Ох,кралица! Аз бях малко в Гърция да направя малко тен,а след това тези абитуренски ми взеха акъла. Още малко и си продължавам с обикалянето по почивки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 https://btvnovinite.bg/bulgaria/napadatelja...-ot-aresta.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Къде е Денис? Форумът без него е като концерт на Пайнер без Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Някви приятели на Денис ме нападнаха във фейса. Обиждат ме! Реагират ми на коментарите с разгневени човечета. Ще викам - Помощ, помооощ, този мъж е луд и не тръгва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 нямам думи.. егати ТЪПАТА ДЪРЖАВА !! https://nova.bg/news/view/2018/05/29/217359...-прибира-вкъщи/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари