Guest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не може да бъде-Лиам Пейн с Familiar днес е вън от The Voice TV Top 10, а вчера беше номер 2 след като беше и номер 1. Ужасната песен на Иглесиас-Move to Miami от номер 10 на номер 6 чак, а тя не е никакъв хит по света, новото с Деми-Solo още е в новите предложения. Никакъв вкус нямат хората у нас. Familiar е хит и се харесва навсякъде, където Лиам я пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ами да, сутрин като стана и съм 2-ра смяна, или на 1-ва смяна влизам докато няма работа, или на 2-ра смяна, когато има затихване ви проверявам. Сега съм в нас, защото съм 2-ра смяна. Нямаш ли си по-приятно занимание? Да ти подаря едно кученце - като го разхождаш може да си обогатиш социалния живот и да излезеш малко от тъпия форум и всички социални мрежи, в които стоукваш всякакви известни и не особено известни хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Проповедник Гроздев ми е гледал профила във Фейсбук. От около седмица не спира да ми излиза в предложения за приятели на първо място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Проповедник Гроздев ми е гледал профила във Фейсбук. От около седмица не спира да ми излиза в предложения за приятели на първо място. Може да е от общи приятели, не знам. Не съм разглеждал никакви профили напоследък. Твоят ми е попадал, когато със Стела ни беше коментирал/харесал някакво тагване. Няма нужда от подобни филми. Ако те дразни това в предложения, блокирай ми го профила. А и след това за проповядването в другата тема... определено на човек съвсем да му се отще да пише тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 А и след това за проповядването в другата тема... определено на човек съвсем да му се отще да пише тук. Отче, недей така. Не бива! Горе главата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Може да е от общи приятели, не знам. Не съм разглеждал никакви профили напоследък. Твоят ми е попадал, когато със Стела ни беше коментирал/харесал някакво тагване. Няма нужда от подобни филми. Ако те дразни това в предложения, блокирай ми го профила. А и след това за проповядването в другата тема... определено на човек съвсем да му се отще да пише тук. Я, стига, ако и ти спреш да пишеш, тук съвсем ще настане мъртвило. Няма да се даваме! Като дойда за изпита ще ти взема коровки да се успокоиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Като дойда за изпита ще ти взема коровки да се успокоиш А той ще ти даде от неговия тамян и светена вода - да окадиш и поръсиш в хотела, за да няма повече пияни членове на персонала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Я, стига, ако и ти спреш да пишеш, тук съвсем ще настане мъртвило. Няма да се даваме! Като дойда за изпита ще ти взема коровки да се успокоиш Какво е/са каровки? Които тела ми поправя на коронки. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 А той ще ти даде от неговия тамян и светена вода - да окадиш и поръсиш в хотела, за да няма повече пияни членове на персонала. :roll1: Не искам аз да ръся, трябва да дойде професионалист, да не взема да объркам нещо и да ме хване и мен. Страх ме е вече! Поне сега ме слушат, мазнят се да им простя глобата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Коя е vaflata и защо ми иска парола за форума спешно? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 :roll1: Не искам аз да ръся, трябва да дойде професионалист, да не взема да объркам нещо и да ме хване и мен. Страх ме е вече! Поне сега ме слушат, мазнят се да им простя глобата... Аа, няма да опрощаваш глобата. Иначе няма да се научат и няма да има какво да им държи влага. Не е зле да ходиш на работа с дрегер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Какво е/са каровки? Които тела ми поправя на коронки. :1000 (29): Коровки си е коровки, правилно съм го написала. Това са едни сладки от Руския магазин в Парадайс център. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Аа, няма да опрощаваш глобата. Иначе няма да се научат и няма да има какво да им държи влага. Не е зле да ходиш на работа с дрегер. Да и аз съм мислила за тоя дрегер, особено техниците и пазача много обичат да пият. Ама ако го взема, трябва да ходят без заплати. Няма да я опростя, аз им го казах вече. Ама онзи ден голям смях, тръгвам за оперативка и пазача върви след мене и ми вика - Стеле, да те закарам? Викам - не ми се подмазвай, няма нужда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Коя е vaflata и защо ми иска парола за форума спешно? :1000 (29): Как така хем ти пише ЛС, пък иска парола? За раздел 18+ ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Коровки си е коровки, правилно съм го написала. Това са едни сладки от Руския магазин в Парадайс център. Никога не съм влизал в Руския магазин. Предположих, че са някакви сладки, които обаче няма да опитам, че ще стана като любимката на любимеца ми. Яки графики. (мазня се, дрегерке. ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Коя е vaflata и защо ми иска парола за форума спешно? :1000 (29): Стара потребителка, регистрирана още през 2009-та. На ЛС ли ти писа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Как така хем ти пише ЛС, пък иска парола? За раздел 18+ ли? Нямам идея за къде иска паролата... Съобщението гласи "давай парола за форума, че ми иска. Спешно!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Нямам идея за къде иска паролата... Съобщението гласи "давай парола за форума, че ми иска. Спешно!" Аз не помня някога да съм писала парола за 18+ раздела, а сега открих, че мога да влизам без проблем. Как е възможно това? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Аз не помня някога да съм писала парола за 18+ раздела, а сега открих, че мога да влизам без проблем. Как е възможно това? :1000 (29): Момо дава достъп за там на всички, които са над 18 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Момо дава достъп за там на всички, които са над 18 години. Ясно. А аз за миг се почувствах специална. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Аз не помня някога да съм писала парола за 18+ раздела, а сега открих, че мога да влизам без проблем. Как е възможно това? :1000 (29): Не че в този раздел нещо се случва, освен Киткат! Но ми стана любопитно защо е решила тази въпросна вафла, че разполагам с подобни пароли. Никога не сме си писали, нито съм я засичала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не че в този раздел нещо се случва, освен Киткат! Но ми стана любопитно защо е решила тази въпросна вафла, че разполагам с подобни пароли. Никога не сме си писали, нито съм я засичала! Запозна ли се с историята на Кити? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Запозна ли се с историята на Кити? :1000 (29): Отдавна съм запозната, но тя не ще и не ще да попие малко полезни неща от жена с доста навъртян стаж с мъже и любов, за каквито бленува. Едно си знае, едно си бае! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Отдавна съм запозната, но тя не ще и не ще да попие малко полезни неща от жена с доста навъртян стаж с мъже и любов, за каквито бленува. Едно си знае, едно си бае! Мен ме е много яд за такива хора, които хем търсят помощ, а като им се даде такава и я отхвърлят веднага. А има много такива момичета, които се вманиячават в едно момче и не усещат как живота им минава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Мен ме е много яд за такива хора, които хем търсят помощ, а като им се даде такава и я отхвърлят веднага. А има много такива момичета, които се вманиячават в едно момче и не усещат как живота им минава. Вманиачаването е резултат или по-скоро следствие от куп други неща и е най-малкият проблем в случая! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари