xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Вманиачаването е резултат или по-скоро следствие от куп други неща и е най-малкият проблем в случая! Той този Пепи да беше наистина някакъв неземен красавец какъвто тя го изкарвам,а то от километри си личи,че е поредния селкск бек намърдал се в София.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Проповедник Гроздев ми е гледал профила във Фейсбук. От около седмица не спира да ми излиза в предложения за приятели на първо място. Да си комуникирал с този от телефона по други канали? Цуки си точи информация по принцип от където му падне ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Мен ме е много яд за такива хора, които хем търсят помощ, а като им се даде такава и я отхвърлят веднага. А има много такива момичета, които се вманиячават в едно момче и не усещат как живота им минава. Пете, ти не си ли вманиачена по някой пичага? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Пете, ти не си ли вманиачена по някой пичага? Абе то хубаво да си вманиачен по някого, ама това на Кити е диагноза. Добре, че не борави с ножове, иначе отдавна да е направила от Пепито възглавничка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Да си комуникирал с този от телефона по други канали? Цуки си точи информация по принцип от където му падне ... Не съм. Но Стела ни е общ приятел, може заради това. Графиня Сенуж не се е вясвала от много време. Коментирай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Да си комуникирал с този от телефона по други канали? Цуки си точи информация по принцип от където му падне ... Какво??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Абе то хубаво да си вманиачен по някого, ама това на Кити е диагноза. Добре, че не борави с ножове, иначе отдавна да е направила от Пепито възглавничка. Е, тя има много диагнози. Една в повече - не е болка за умиране. Последно изтърси, че не трябвало да й се насълзяват очите, защото щяла да ослепее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Какво??? Хахаххаха. И аз реагирах така в първия момент, трябваше ми време да асимилирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Хахаххаха. И аз реагирах така в първия момент, трябваше ми време да асимилирам. Какво е това Цуки? И какви канали... И това "този"... Боже, Боже... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Той този Пепи да беше наистина някакъв неземен красавец какъвто тя го изкарвам,а то от километри си личи,че е поредния селкск бек намърдал се в София.. Къде си го виждал Пепи? Е, тя има много диагнози. Една в повече - не е болка за умиране. Последно изтърси, че не трябвало да й се насълзяват очите, защото щяла да ослепее. Учудвам се, че не разбира как само ще го отблъсне още повече с налудни въпроси от типа на "какво толкова не хареса в мен"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Какво е това Цуки? И какви канали... И това "този"... Боже, Боже... :1000 (29): Побъркахме те тая вечер. Мисля, че Цуки е Фейсбук. И имаше предвид дали не сме общували по други канали (различни от фейсбук) и заради това да ми излизаш като предложение, защото системата събира инфо по всевъзможни начини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Къде си го виждал Пепи? Учудвам се, че не разбира как само ще го отблъсне още повече с налудни въпроси от типа на "какво толкова не хареса в мен"... Кити му е пускала снимки тук, както и на жена му. Той човекът си е достатъчно отблъснат и без тези въпроси. Едва ли някой помни защо преди 10 години не е харесал някого. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Учудвам се, че не разбира как само ще го отблъсне още повече с налудни въпроси от типа на "какво толкова не хареса в мен"... Ти видя ли я как изглежда тя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Кити му е пускала снимки тук, както и на жена му. Той човекът си е достатъчно отблъснат и без тези въпроси. Едва ли някой помни защо преди 10 години не е харесал някого. Защо ме игнорираш, като те цитирам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Кити му е пускала снимки тук, както и на жена му. Той човекът си е достатъчно отблъснат и без тези въпроси. Едва ли някой помни защо преди 10 години не е харесал някого. А този човек, който не е публична личност все пак, дали има желание да се подвизава по форуми със снимките си? Ти видя ли я как изглежда тя? Да, но не е това, което ме тревожи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Защо ме игнорираш, като те цитирам? Къдеееее? Не е било нарочно, аз цяла вечер се смея на топ коментарите ти. Днес си във вихъра си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Къдеееее? Не е било нарочно, аз цяла вечер се смея на топ коментарите ти. Днес си във вихъра си! Питах те дали не си вманиачена по някой як пичага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не съм. Но Стела ни е общ приятел, може заради това. Графиня Сенуж не се е вясвала от много време. Коментирай. Би тряяло да имате повече от 1 общ приятел, незнам вече. Може да са човъркали пак алгоритмите и да станали още по нагли, незнам. Скоро не съм разглеждал таз секция. Верно? Може би е сменил господаря и не му дават интернет, знае ли човек вече. Какво е това Цуки? И какви канали... И това "този"... Боже, Боже... Цукърбърг. Фейсбука си събира информация от всякъде, откъдето може да я докопа. На мен ми е налазило контактите от телефона, както казвах, щото в предложенията за приятели ми изкачат профили, с които по друг начин не комуникирам. То това не е от днеска, нали, по скоро ми е интересно как народа явно не се оплаква от тия работи. "Този" щото не знам за кой става на въпрос, трябва ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ти видя ли я как изглежда тя? Тя не изглежда кардинално зле вкрайна сметка, или поне не на тиражираната преди време снимка. Лично на мен ми е било винаги по интересно как точно мисли да прави секс, при условие че се затруднявала да носи маруля, щото можело да се пореже, или както беше там точно историята, ама подробности. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Питах те дали не си вманиачена по някой як пичага. Не съм. От половин година съм необвързана и така се чувствам много добре за момента. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не съм. От половин година съм необвързана и така се чувствам много добре за момента. :1000 (29): Не ми казвай, че си на сухо от половин година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 А този човек, който не е публична личност все пак, дали има желание да се подвизава по форуми със снимките си? Да, но не е това, което ме тревожи. Тя само да те надуши,че я коментираш цяла вечер и ще видиш какво ще стане.Ще те изкарана смотано и тъпо дребси,на което ще трябва да обяснява нещо за стотен път разваляйки си очите! След това ще нахвърли 2-3 изречения как хората като нея са отритнати от обществото,стоящи без секс! За завършек отново ще пусне някоя клетва за жените като Николета Лозанова и Андреа,как те са по-предпочитани от образовани,морални жени като нея! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Тя само да те надуши,че я коментираш цяла вечер и ще видиш какво ще стане.Ще те изкарана смотано и тъпо дребси,на което ще трябва да обяснява нещо за стотен път разваляйки си очите! След това ще нахвърли 2-3 изречения как хората като нея са отритнати от обществото,стоящи без секс! За завършек отново ще пусне някоя клетва за жените като Николета Лозанова и Андреа,как те са по-предпочитани от образовани,морални жени като нея! Не си е позволявала до момента, разменяме си нормални реплики, в които аз задавам въпроси, на които получавам само уклончиви отговори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не си е позволявала до момента, разменяме си нормални реплики, в които аз задавам въпроси, на които получавам само уклончиви отговори. Съвсем скоро ще бъдеш заклеймена като просто дребси като нас.Все още явно не си я изнервила достатъчно,че паяжината по ягодката да се обади.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не ми казвай, че си на сухо от половин година? Да! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари