Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Вманиачаването е резултат или по-скоро следствие от куп други неща и е най-малкият проблем в случая!

Той този Пепи да беше наистина някакъв неземен красавец какъвто тя го изкарвам,а то от километри си личи,че е поредния селкск бек намърдал се в София..

Сподели в други сайтове

Проповедник Гроздев ми е гледал профила във Фейсбук. От около седмица не спира да ми излиза в предложения за приятели на първо място. :3fdb8960598fa63e:

Да си комуникирал с този от телефона по други канали? Цуки си точи информация по принцип от където му падне ...

Сподели в други сайтове

Мен ме е много яд за такива хора, които хем търсят помощ, а като им се даде такава и я отхвърлят веднага. А има много такива момичета, които се вманиячават в едно момче и не усещат как живота им минава.

Пете, ти не си ли вманиачена по някой пичага? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Пете, ти не си ли вманиачена по някой пичага? :3fdb8960598fa63e:

Абе то хубаво да си вманиачен по някого, ама това на Кити е диагноза. Добре, че не борави с ножове, иначе отдавна да е направила от Пепито възглавничка.

Сподели в други сайтове

Да си комуникирал с този от телефона по други канали? Цуки си точи информация по принцип от където му падне ...

Не съм. Но Стела ни е общ приятел, може заради това.

Графиня Сенуж не се е вясвала от много време. Коментирай.

Сподели в други сайтове

Абе то хубаво да си вманиачен по някого, ама това на Кити е диагноза. Добре, че не борави с ножове, иначе отдавна да е направила от Пепито възглавничка.

Е, тя има много диагнози. Една в повече - не е болка за умиране. Последно изтърси, че не трябвало да й се насълзяват очите, защото щяла да ослепее.

Сподели в други сайтове

Той този Пепи да беше наистина някакъв неземен красавец какъвто тя го изкарвам,а то от километри си личи,че е поредния селкск бек намърдал се в София..
Къде си го виждал Пепи?

Е, тя има много диагнози. Една в повече - не е болка за умиране. Последно изтърси, че не трябвало да й се насълзяват очите, защото щяла да ослепее.
Учудвам се, че не разбира как само ще го отблъсне още повече с налудни въпроси от типа на "какво толкова не хареса в мен"...

Сподели в други сайтове

Какво е това Цуки? И какви канали... И това "този"...

Боже, Боже...

:roll1: :1000 (29):

Побъркахме те тая вечер.

Мисля, че Цуки е Фейсбук. И имаше предвид дали не сме общували по други канали (различни от фейсбук) и заради това да ми излизаш като предложение, защото системата събира инфо по всевъзможни начини.

Сподели в други сайтове

Къде си го виждал Пепи?

Учудвам се, че не разбира как само ще го отблъсне още повече с налудни въпроси от типа на "какво толкова не хареса в мен"...

Кити му е пускала снимки тук, както и на жена му. Той човекът си е достатъчно отблъснат и без тези въпроси. Едва ли някой помни защо преди 10 години не е харесал някого.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Ти видя ли я как изглежда тя?

Сподели в други сайтове

Кити му е пускала снимки тук, както и на жена му. Той човекът си е достатъчно отблъснат и без тези въпроси. Едва ли някой помни защо преди 10 години не е харесал някого.

Защо ме игнорираш, като те цитирам?

Сподели в други сайтове

А този човек, който не е публична личност все пак, дали има желание да се подвизава по форуми със снимките си?

Да, но не е това, което ме тревожи.

Сподели в други сайтове

Къдеееее? Не е било нарочно, аз цяла вечер се смея на топ коментарите ти. Днес си във вихъра си!

Питах те дали не си вманиачена по някой як пичага. ;)

Сподели в други сайтове

Не съм. Но Стела ни е общ приятел, може заради това.

Графиня Сенуж не се е вясвала от много време. Коментирай.

Би тряяло да имате повече от 1 общ приятел, незнам вече. Може да са човъркали пак алгоритмите и да станали още по нагли, незнам. Скоро не съм разглеждал таз секция.

Верно? Може би е сменил господаря и не му дават интернет, знае ли човек вече.

Какво е това Цуки? И какви канали... И това "този"...

Боже, Боже...

Цукърбърг. Фейсбука си събира информация от всякъде, откъдето може да я докопа. На мен ми е налазило контактите от телефона, както казвах, щото в предложенията за приятели ми изкачат профили, с които по друг начин не комуникирам. То това не е от днеска, нали, по скоро ми е интересно как народа явно не се оплаква от тия работи.

"Този" щото не знам за кой става на въпрос, трябва ли?

Сподели в други сайтове

Тя не изглежда кардинално зле вкрайна сметка, или поне не на тиражираната преди време снимка.

Лично на мен ми е било винаги по интересно как точно мисли да прави секс, при условие че се затруднявала да носи маруля, щото можело да се пореже, или както беше там точно историята, ама подробности.

Сподели в други сайтове

А този човек, който не е публична личност все пак, дали има желание да се подвизава по форуми със снимките си?

Да, но не е това, което ме тревожи.

Тя само да те надуши,че я коментираш цяла вечер и ще видиш какво ще стане.Ще те изкарана смотано и тъпо дребси,на което ще трябва да обяснява нещо за стотен път разваляйки си очите! След това ще нахвърли 2-3 изречения как хората като нея са отритнати от обществото,стоящи без секс! За завършек отново ще пусне някоя клетва за жените като Николета Лозанова и Андреа,как те са по-предпочитани от образовани,морални жени като нея!

• Like 1
Сподели в други сайтове

Тя само да те надуши,че я коментираш цяла вечер и ще видиш какво ще стане.Ще те изкарана смотано и тъпо дребси,на което ще трябва да обяснява нещо за стотен път разваляйки си очите! След това ще нахвърли 2-3 изречения как хората като нея са отритнати от обществото,стоящи без секс! За завършек отново ще пусне някоя клетва за жените като Николета Лозанова и Андреа,как те са по-предпочитани от образовани,морални жени като нея!
Не си е позволявала до момента, разменяме си нормални реплики, в които аз задавам въпроси, на които получавам само уклончиви отговори.

Сподели в други сайтове

Не си е позволявала до момента, разменяме си нормални реплики, в които аз задавам въпроси, на които получавам само уклончиви отговори.

Съвсем скоро ще бъдеш заклеймена като просто дребси като нас.Все още явно не си я изнервила достатъчно,че паяжината по ягодката да се обади..

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...