Guest Kondomcho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Защо коментарът на Fast и моят отговор са изтрити? Fast , надявам се, че не си ги ти изтрил. В противен случай ще си помисля, че всеки, който ти надделее в спор , е обречен на триене на коментари. А с това олекваш още повече. :1000 (29): :1000 (29): О, майне Готише! Той от време на време изпада във фаза "триене на коментари, които не са ми по вкуса". Кой друг да ги е изтрил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 :1000 (29): :1000 (29): О, майне Готише! Той от време на време изпада във фаза "триене на коментари, които не са ми по вкуса". Кой друг да ги е изтрил? Еми да се бори с "вътрешните си борби" без да трие коментари. Злоупотреба с властта надушвам. Пааадааам! Сега пък ми заличил от коментара, в който го цитирах какво беше написал - " Не я обсъждат. Подиграват и се." Фаст, ако те е срам от този ти коментар, си е лично твой проблем! Не ми заличавай думички и коментари! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ръка тряяя му целувате на Фаст, все пак дори Галя фенс не я обсъждат толкова, колкото той. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Еми да се бори с "вътрешните си борби" без да трие коментари. Злоупотреба с властта надушвам. :1000 (29): Налии! Аз това момче отдавна го усещам, че се опитва да наложи имидж на спокоен, студен, уравновесен сухар-непукист, но от вътре го тресат някакви филми. Преди ненапразно вместо Fast го наричах Власт. Правеше си, квото му скимне от модераторска гледна точка. А имаше един момент, в който се беше смирил и заяви, че повече нямал да храни Галена, както обикновено го прави. Явно тоя момент е отминал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 дори вече не давам минусове на Slow. явно има психични проблеми. оставете го Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Аз му казах нещо и в скандалите.. Просто да си взима мерки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Защо коментарът на Fast и моят отговор са изтрити? Fast , надявам се, че не си ги ти изтрил. В противен случай ще си помисля, че всеки, който ти надделее в спор , е обречен на триене на коментари. А с това олекваш още повече. Еми да се бори с "вътрешните си борби" без да трие коментари. Злоупотреба с властта надушвам. Пааадааам! Сега пък ми заличил от коментара, в който го цитирах какво беше написал - " Не я обсъждат. Подиграват и се." Фаст, ако те е срам от този ти коментар, си е лично твой проблем! Не ми заличавай думички и коментари! Коментара си е мой, съответно като всеки потребител от специална група, съм в правото си да го изтрия, без значение причината. По тази линия мога да го трия от всякакви постове, които го съдържат, без да пипам останалото съдържание. Щях да оставя и твоя пост ако не беше просто "Голям си (хилещо се лице)". Без цитата не се връзва с контекста на останалите постове и приспада към спама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Fast е най-лудия !! <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 дори вече не давам минусове на Slow. явно има психични проблеми. оставете го Не ме карай да вадя архиви как ме заплашваше на ЛС че ме убиеш от фейк профил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Добро утро И аз мога да трия коментари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Много як е бил вчера ежегодния Парад на Пуерто Рико в Ню Йорк и колко звезди са били там. Преди години Рики беше почетен на парада Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Кефи ме новата песен на Фонси и стайлинга му- много лятно и цветно: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 В сряда може би ще съм на плаж с Томи. Идеята е Ники да ме остави на плажа с Томи и да отиде на ранчото да пали огън да направи обяда и после да дойде да ме вземе. Обаче е под въпрос да вземем Томи, защото като му казах, че мъжете се въртят около мен заради Томи и вика, че може и да не го вземем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Преди малко Рики с Фиебре самостоятелната версия по радио в Аржентина. 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Коментара си е мой, съответно като всеки потребител от специална група, съм в правото си да го изтрия, без значение причината. По тази линия мога да го трия от всякакви постове, които го съдържат, без да пипам останалото съдържание. Щях да оставя и твоя пост ако не беше просто "Голям си (хилещо се лице)". Без цитата не се връзва с контекста на останалите постове и приспада към спама. Нищо, аз пак ще ти кажа : ГОЛЯМ СИ! В тази тема не се води спам, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 За какво Иглесиас ще идва у нас за 4-ти път на 6 ноември, днес от него научих. Страшен кретен с еднакви песни и скучни концерти. 😡😡😡 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 За какво Иглесиас ще идва у нас за 4-ти път на 6 ноември, днес от него научих. Страшен кретен с еднакви песни и скучни концерти. 😡😡😡 Според мен специално за теб идва, все пак явно лично ти е съобщил новината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Революция Z - Аз искам.mp3 7.2 MB Емануела - Виновна.mp3 8.5 MB Емануела - Без чувства.mp3 7.4 MB Благодаря, чак сега видях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 ...да ходя на концерт в Пловдив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Да чакаш Рики Мартин и да идва Енрике Иглесиас за 4-ти път. Това е несправедливо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Зайка Рики кога ще идва в България ? НИКОГА ИМАМЕ НОВИНА! Enrique Iglesias се завръща в България за 13-тия рожден ден на Radio ENERGY - Радио Енерджи <3 Ами нормално да идва 4 пэт има си фенове човека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Зайка Рики кога ще идва в България ? НИКОГА ИМАМЕ НОВИНА! Enrique Iglesias се завръща в България за 13-тия рожден ден на Radio ENERGY - Радио Енерджи <3 Ами нормално да идва 4 пэт има си фенове човека Заблудени души. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Зайка Рики кога ще идва в България ? НИКОГА ИМАМЕ НОВИНА! Enrique Iglesias се завръща в България за 13-тия рожден ден на Radio ENERGY - Радио Енерджи <3 Ами нормално да идва 4 пэт има си фенове човека Льохмана идва за пореден път, щото никъде другаде не го искат. А Рики не мое да насмогне, то не са Лас Вегас, Испания, къдебешеоще, а сега и със тия семейни проблеми и нови дяца само идване в България му е до главата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Льохмана идва за пореден път, щото никъде другаде не го искат. А Рики не мое да насмогне, то не са Лас Вегас, Испания, къдебешеоще, а сега и със тия семейни проблеми и нови дяца само идване в България му е до главата. Рики не е за България, той е много скъп изпълнител. Той да не е като Иглесиас с една риза, дънки и 4 човека на кръст бенд. Рики сменя 10 тоалета на концерт, сцената му се сглобява, има и танцьори, танцьорки, бенд, пътува с децата си. Енрике Иглесиас никакво качество не предлага-като дърво е и само скача от единия край на сцената на другия и маха ръце. Няма проблеми Рики с мъжа си. И още нещо, Рики, ако дойде само с 2-3 песни и ще издуха Иглесиас. Иглесиас няма такива песни като на Рики, които да те вдигнат от раз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Айде, отивам си след малко и почивката ми започва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари