Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Пишем с Влас от 2 часа. Оная я няма в момента. Хаееса ме с новата прическа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Защо се разделихте с Ники Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Защо се разделихте с Ники Не сме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 2 албума ще се купуват- на Райна и Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 2 албума ще се купуват- на Райна и Глория. май имаш излишни пари ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 май имаш излишни пари ? Работя имам, а и не струват милиони. Има изпълнители, които си заслужават. На теб какъв ти е проблема. Изкарвам си пари- купувам си каквото ми харесва. И на Исмаил новия му албум съм купила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Току-що научих най-яката новина. Рики Мартин пуска нов сингъл този месец от предстоящия си албум. Очите ми се насълзиха от щастие. Дааааа, Рики идваааа. #newsong #newalbum #newmusic. :1000 (6): : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Ново турне, нов сингъл. 😉 Как ли ще изглежда Рики в клипа, обложката на албума. Започва пак вълнението по албума. Явно има голяма муза, щом толкова записва. Предният му албум беше толкова успешен, че през 2016 взе Американско Грами и за Албум на годината. Нямам търпение да чуя какво е направил. 😍😍😍😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Работя имам, а и не струват милиони. Има изпълнители, които си заслужават. На теб какъв ти е проблема. Изкарвам си пари- купувам си каквото ми харесва. И на Исмаил новия му албум съм купила. аз до сега не съм купил нито 1 албум Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 аз до сега не съм купил нито 1 албум Срамота. Не подкрепяш труда на изпълнителите. Аз поне на любимите си ги купувам. Шефът ми днес мислеше, ще съм по-малка. Вика ми каква е тайната, че младея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Вика ми каква е тайната, че младея. Много секс ще да е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Много секс ще да е. Или ген. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Току-що новини от студиото- Рики е в студиото с един и отдолу тоя е написал вечери в студиото, нов скнгъл и албум номер 11-йеееее. 🎉🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍😎 А Рики колко ми е готин-рошкото ми той. И на работа им разправвм. Айде да излиза песента и да си сменям мелодията на телефона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Вип Брадър женско царство от септември Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Каква чест за Рики от Yahoo вчера- цяла статия за него пак и озаглавена Удивителният успех на Рики Мартин и пише отново, че благодарение на успеха на "Livin" la vida loca e отворила врати за Шакира, Енрике Иглесиас и Дженифър Лопез. Всичко идва от Рики https://www.yahoo.com/entertainment/see-sta...-001119429.html От екипа на Рики ми казаха вчера, че новият сингъл излиза вероятно другия месец. Ще е празник за мен. :1000 (6): :g2: :g2: Затова латино вълната винаги ще се свързва с Рики, Иглесиас е след него. Ето, че и медиите го казват за пореден път. Отделно от Билборд са направили вчера статия за Рики за неговите топ 10 хита, за да отбележат 60 години Билборд Хот 100: https://www.billboard.com/articles/news/hot...0th-anniversary Не знаех, че Рики със ''She's all I Ever Had" e била номер 2 в Билборд Hot 100. Тя е била страшен хит, а е балада, уау'. Бреее, She's all I ever had e била номер 2 в Billboard Hot 100-страшно голям хит е била, а испанската версия е била и номер 1 в Билборд за латино. Браво на Рики! ❤😍😍😍👏 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 И пореден ден Рики не е в Туитър. 1 сутринта е при него-сигурно пак записва. И пак ще има обикаляния в предавания за новия синхъл, после и албума и още отсега знам, че 2019 ще е страхотна година щом излиза новия му 11-ти албум. :1000 (6): :yoji: Кога Рики почива, една неделя само, когато прекарва с децата си и и уж сега няма концертти, той си взел почивка, за да записва и на 14 август е отново на път.. Явно многоо притискаме Рики за нов албум и той гледа да го запише възможно най-бързо между концерти, почивки. Ще станат 4 години, албум трябва, не искаме сингли само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Natti Natasha- новата латино звезда-красива и талантлива.Всеки прави песни с нея и то големи имена. Дали и Рики няма да я захапе. Ооооо, и Галин харесва Natti Natasha.2018 e годината на Natti Natasha и от Билборд го казаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Е няма такова натрапване на тоя Арти. С какво е тоя ВИП и какъв идол е на младите. Ще пропусна: https://signal.bg/%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8-...B2-vip- brother/://https://signal.bg/%D0%B0%D1%80%D1%8...2-vip- brother/://https://signal.bg/%D0%B0%D1%80%D1%8...2-vip- brother/ Така минава всеки мой ден в мисли за теб и твоите черни очи, и прекрасния ти смях минава всеки мой ден в мисли за теб,aй,ай,ай и в обятията ти губя ума си. Ела, нежно да облекчиш цялата тази страст, която тече през вените ми! Ай, лекувай ме нежно, само ти имаш рецептата! Ти си моята рецепта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Колегата, който ме прибираше ми пуска сега в кухнята специално за мен само песни на Рики. С мерак се работи така. 😍❤😊😉😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Ноо мерак почна да става, колегата ти, шефа ти, Ники, Влас, английския келеш ... поспри се малко. Ша каже човек че си само ти у цял Бургас .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Ноо мерак почна да става, колегата ти, шефа ти, Ники, Влас, английския келеш ... поспри се малко. Ша каже човек че си само ти у цял Бургас .... Той ми е само колега. Днес освен Рики минахме през всички да слушаме в кухнята-всичко на Дара, Тита, Гери-Никол, Павел и Венци Венц, Криско, Криско със Слави. Идват сервитьорките да вземат поръчки и да носят чинии и викат вие тука направо дискотека сте си направили. А пък като идвах на работа и шефът ме гледаше тъй зяпнал и пред всички ми каза: "Въй, какво парче". Пък аз днес с розов потник и къси бели панталлнки, розови обеци халки, розов гланц и розови и сини сенки и високи сандалети и тоя шефът така ме гледаше. Добре, че я нямаше шефката. Утре имаме още в 11 и 11:30 имаме 2 резервации общо 19 човека. Спа няколко часа и 8:10 ще съм там. Една от сервитьорките пък днес си хареса един клиент. Идва в кухнята някаква развълнувана и вика: Много е готин, сърцето ми ще изхвръкне. 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 29- годишен граничен полицай в Бургас се самоубил ей така сега ми каза брат ми. Момчето било колега на приятел на брат ми, с който са работили 5 години заедно и се казва Николай. Какво го е накарало така да посегне на живота си..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Какво се случи днес. Отивам 1-ва смяна и шефът ме гледа с късите бели панталонки и червен потник. И по едно време докато оправях навън да обирам паяжини мр питаше да те вдигна ли, викам не. После докато метах навън, директно ме питаше дали във фейса ми го има телефона ми, питах го що, той нямал ми го, да ми звъннел да излезем някъде вика. И след това ми каза: Ако знаех, че си 1-ва смяна, щях да дойда по-рано. Голямо преследване от шефа ми. И честит 10-ти рожден ден днес на Матео и Валентино-децата на Рики. ❤🎁🎉🎉🎉🎉🎂🎈🎊 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 И на всичкото отгоре сега един от пицарите ме питаше: Танче, кога ти е именния ден, питам го що, а той ми отвърна да ти купя подарък. Напраео се чудя вече, аз нищо не им правя на мъжете, пък те след мен. И много странно сънувах колегата Ники, а не съм мислила за него хич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари