Guest Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Днес ходих рано да си върна международния паспорт. оттам до банката за онлайн банкирането, че си забравих паролата и понеже бях наблизо до Инканто, се отбих там да чакам Ники за бележката. Обаче чаках сигурно 2 часа, там повечето се правеха, че не ме познават, само някои ми се зарадваха. Една от колежките ме почерпи с кафе, един от кретените сушисти ми вика тука е служебна маса и ти не си вече от фирмата, а ние тук си седим и пушим и пием кафе, айде иди другаде. И аз го наредих едно хубаво. После дойде управителят и му обясних защо съм дошла. Накрая една колежка ми даде номера на счетоводителката. Звъннах й, тя ми вика Ники бил на събрание с шефката и щял да дойде чак привечер. Аз й викам на мен ми трябва тази бележка утре за епикризата и как може в Инканто все по трудния начин да става с викане, разправии, да се нервя, а в Гранд Италия ми дадоха бележка без проблем. И тя като се ядоса да не съм й викала, щяла да я прати по Ники,ама аз цяла вечер няма как да чакам. И после счетоводителката ми вика да дойда в офиса, обясни ми къде е, слезе долу и най-накрая си взех бележката от Инканто. Наредих управителя на Инканто,че където работя всичко е толкова лесно и спокойно, и точно, и после как да идвам в Инканто като само се нервя. Съжалявам единствено, че не видях колегата Ники. После бях на нещо като шопинг, купих си един колан за дънки, един друг колан за кръста да ми го пази, то даже не знам колан ли се казва, дънки сиви си купих, бял, светъл панталон. После бях при бившите ми колеги от Инканто дето са отворили заведение до нас, купих си пица от тях, те пък ми направиха отстъпка, защото съм техен човек. Прибрах се и пак излязох. Отбих се при фризьорката ми да се видим, да си поговорим, нали сме приятелки с нея вече. Тя като ме видя ме питаше добре ли съм вече, почерпих я за мое здраве. Тя ме гледа и ми вика ела да те оправя, нали си ми приятелка и ми направи подстригване и изправяне на косата безплатно. Бяхме заедно с нея докато затвори салона в 18:00 часа и ми каза,че ще кара скоро курс за гримьор само да събере парите и иска аз да съм й модел за професионален грим, ако съм свободна. Заедно с нея ходихме до аптеката да си купи това-онова, после се изпратихме.Много си я обичам.Колегата дето ме прибираше ми писал,че е в депресия, ревал дето вече не е в БГ, а замина на корабите. Пита как съм, на работа ли съм. Аз му казах и когато иска може да ми пише.Тъй че цял ден днес бях в движение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Денят, в който влязох в болницата на 7 септември 2018 и Константин си пуснал новия клип. С това ще запомня новата му песен. Хайфа току-що пусна поредна песен от албума. Албумът излиза на 13 септември Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Как се кефи публиката в Полша: Хората обожават Рики в Полша.Как говорят само за него Денят, в който постъпих в болницата,Рики имаше концерт в Полша: Будапеща също обича Рики Рики в Чехия-9.09.2018: Полша, Чехия, Унгария. А България кога? След 15 години Рики се завърна в Полша, както и в Унгария. Рики представи танцьорката си Ерика в родната й Унгария на концерта си там. За нея беше много специален момент. Днес тя му благодари в инстаграм за цялата му любов и подкрепа. Рики й написа нещо на унгарски. erikamarosi: this was such a special moment on stage in Hungary thank you @ricky_martin 🌹 my first time performing in Hungary and put on the spot to help translate too ☺️🙈, was definitely one for the books! Thank you for all the love and cheers 🇭🇺 https://www.instagram.com/p/Bnhk_hSBXRJ/?hl...-by=erikamarosi 1 day go Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не може Танчето да не види готино младо момче и да не го заговори и не му го каже. Ей, опасна съм. И какво се случи: отивам днес в аптеката до нас да си купя антибиотика и пробиотика и гледам вътре едно готино младо момче в бели дрехи. И аз му казвам какво искам и само го гледам докато ми обяснява за хаповете. Накрая не се сдържах и му казах как така работите в аптека толкова млад, че и хубав. И той ми вика: Ооо, благодаря. Ами аз работя тук от понеделник до петък. И аз му казвам, че не съм го виждала, а той ми отговаря: Всъщност аз съм управителя. И пита ме какво ми има, казах му бъбречна криза, и той значи тежко е положението. Викам да. И той ми сподели, че лежал в болница 2 операции на очите. И след като му казах, че е готин, му казах с мерак човек да идва тука в аптеката.Много готин беше. Пак в болницата за получаване на епикриза и болничен лист.Там ми казаха, че дето не бях занесла служебните бележки епикризата и болничния лист не са ми готови.Изчаках да ги напишат. Оттам да занеса епикризата на личния ми лекар, обаче я нямаше, сварих майка й си тръгваше, че тя ми влезе в положение и й я дадох. Изписаха ми още хапове с епикризата, то аванса замина повечето само по болници и хапове,а в понеделник го взех. Шефът и той ми каза, че имал такива проблеми и чак в София ходил и ми вика пак ли си боядисвала косата, викам му не-само е изправена и подстригана безплатно от фризьорката ми. И пак обратно в аптеката при готиното момче. И тъкмо да влизам, и момчето вънка го гледам пуши. Казах му здрасти и той на мен. Поне знам вече, че пуши и ме пита: Бързаш ли. Викам му, не. А той, ей сега ще я изпуша и ще вляза. И му викам, че още хапове ми изписаха с епикризата, а той ми отвърна много сериозно са те почнали. Вече на ти си говорим. И почна да ми обяснява как да ги пия. Аз го помолих да ми напише всичко на един лист за всяко как се пие, и за него не беше проблем. Питах го за храната, водата каква трябва да е. Вика от тези хапчета ще ми се обърка стомаха, ще имам болки. Минералната вода трябва да е нискоминерализирана, млечните продукти ги спирам, месото. Само варени, печени картофи, варено месо, ориз. Всичко подробно ми обясни и ми каза накрая: Успех в лечението. Много сериозно се оказа положението. Значи имам 2 хапа преди храна-1 час преди храна и едни капки преди храна и 2 хапа след храна. Мане, мане. Как ще ги съчетавам като съм на работа, не знам. Дано не ми прилошее от толкова много хапчета както ми каза момчето в аптеката, а фризьорката ми вика ще те женим, защо не го поканиш на кафе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Щом си във фаза фурия, значи си добре. 😊 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Щом си във фаза фурия, значи си добре. 😊 Горе-долу съм. От тези хапчета, капки ми е замаяно и получавам болки в корема. Ама то момчето ме предупреди в аптеката.Да не говорим, че колко неща не трябва да ям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Aйде след няколко часа излиза новият албум на Хайфа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Уж днес трябваше да излезе албума ма Хайфа, сега пък е променено за утре. Вече 2 пъти сменят датата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Уж днес трябваше да излезе албума ма Хайфа, сега пък е променено за утре. Вече 2 пъти сменят датата. Арабска му работа. Яваш, яваш Иншаллах! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Арабска му работа. Яваш, яваш Иншаллах! Първо беше 7 септември, после 13 септември, сега пък 14 септември. Отвратителни са тези капки за пиене, все едно олио пия. И само ми е замаяно и ми се спи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Посетих го готиното момче в аптеката пак да го питам какво трябва да ям. И влизам, и на едното гише имаше една по-възрастна жена и аз като видях момчето на другото гише и направо при него. И като го питах за храната малко му стана неудобно и се усмихваше. Много готин. И съм вече с гел лак-розов брокат и бял във фризьорския салон, където работи фризьорката ми. Розовият лак с брокат бил много търсен, който аз си харесах. И броени часове остават до албума на Хайфа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Миналия петък аз в болницата, сега днес брат ми отиде на лекар с баща ми-вие му се свят. А брат ми щеше днес след работа да ходи с приятели за 2 дена в Родопите. Беше си стегнал багажа снощи, платил си ядене, нощувки и да не може да иде. Баща ми все едно е знаел, че да си вземе отпуска. Дано не е нещо сериозно. Аз не съм още добре, сега и брат ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Най-накрая излезе преди час новия албум на Хайфа. Брат ми реши все пак, че ще пътува въпреки виенето на свят. Ще е с хапчета дето му изписаха и той в болнични до сряда. На мен пък само ми се спи от антибиотика и другите хапчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Какво е брокат ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Какво е брокат ? Блестящи частици на лака. Могат да бъдат различни, как да ти го обясня: https://www.google.bg/search?biw=1280&b...yep2-RVZ3YV2zM: Лакът блести, не е само гладък и един цвят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Какво е брокат ? :1000 (29): :1000 (10): още една Нора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Как се казва момчето в клипа, някой знае ли? Всъщност го разбрах как се казва. Въпросът е освен модел дали работи и друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тоя албум на Хайфа стана исторически. Излезе преди 3 часа и още не е качен в нета. Щях да го купувам, обаче много разходи по болницата и за лекарства. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Още 2 контролни прегледа трябва да мина на 10-я и 20-я ден от изписването от болницата.Няма отърване от болницата, ей. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ииии, най-накрая новият албум на Хайфа е качен в един арабски форум. Много трудно се намира. Ама тя пък защо тоя път само в itunes го предлага албума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Той ще остане завинаги близо до мен. В живота ми няма друга любов освен него. О, кажете му, че ми липсва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Сред 10-те испански албуми дебютирали в топ 10 на Билборд 200, Рики бие и Енрике Иглесиас, и Шакира с албума си Musica Alma Sexo, който влиза на номер 3 в Билборд 200 през 2011. Рики бие Шакира и Енрике Иглесиас и за най-висок дебют за англоезичен албум директно на номер 1 в Билборд 200 с Ricky Martin 1999. https://www.billboard.com/photos/8473923/sp...oard-200-top-10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Утре ще бъде голяма вечер-наградите Еми в Ел Ей и първата номинация на Рики. . Стискаме му палци да спечели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Най- накрая в Петък се прибирам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Ерос Рамацоти за 2-ри път канят у нас. Eнрике Иглесиас идиота дето му бях на концерта и не става за нищо за 4-ти път ще идва у нас, а Рики Мартин изобщо не канят, защо? Каква е причината? Да ми казват от екипа на Рики, че у нас не предлагат никакви оферти да дойде, а Рики толкова иска да дойде в България. Sofia Music Enterprises и тъпия Фънки са причината аз да не видя Рики Мартин в България! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари