Guest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Хайфа много тъпо направи-новият й албум нито в Spotify, нито в Google Play, a само в Itunes. Кенджи е пуснал нов албум на 31 август и аз да не знам. Вече трети подред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Има ли желаещи да водят тазгодишните форумски награди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Ерос Рамацоти за 2-ри път канят у нас. Eнрике Иглесиас идиота дето му бях на концерта и не става за нищо за 4-ти път ще идва у нас, а Рики Мартин изобщо не канят, защо? Каква е причината? Да ми казват от екипа на Рики, че у нас не предлагат никакви оферти да дойде, а Рики толкова иска да дойде в България. Sofia Music Enterprises и тъпия Фънки са причината аз да не видя Рики Мартин в България! Че да си го организира сам като толкова иска, защо чака покана? Така ли работят тези звезди, аз си мислех, че сами избират държавите и градовете за турнетата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Има ли желаещи да водят тазгодишните форумски награди? Ще има ли такива? Би било добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Ще има ли такива? Би било добре. Ще се постарая да има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Че да си го организира сам като толкова иска, защо чака покана? Така ли работят тези звезди, аз си мислех, че сами избират държавите и градовете за турнетата си. Като не предлагат условия, как да дойде. Ама Рики да не е вкип с 5 човека като Иглесиас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 За добро утро “Убийството на Версаче” е взел награда Еми, както и Дарън Крис, но Рики не е взел, но пък е бил много готин. Но въпреки това той с номинацията си вече е спечелил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 По света всички медии пишат, че "Убийството ма Версаче" спечели награда Еми, само у нас не го отразиха. У нас е по-важно, че "Игра на тронове" са взели Еми. Джован е качил снимка на Рики от наградите Еми и Рики отдолу му е написал Mi amor(моята любов) Как се обичат и подкрепят само Рики и Джован. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Не може да бъде. Кенджи ми е писал на френски в понеделник, че ми благодари за цялата подкрепа и че благодарение на феновете той е стигнал дотук и искрено цени всеки един фен и благодари много. 😮😮😮😮 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 егати тъпата система ! Понеделник пак неработен ден :@ после защо сме били на това дередже :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 егати тъпата система ! Понеделник пак неработен ден :@ после защо сме били на това дередже :gun_bandana: :gun_bandana: В по-развитите европейски държави почти всеки месец има някакви празници. Тук са даже малко. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Имам най-добрия шеф. Вчера пусна колежката топла кухня да почива, че посрещала гости, а той от 19:00 до края работи на студена кухня. Много забавно беше с него, как правеше салатите и си пееше песните, които пускаха по радиото. По едно време се обади ма колежката й й каза и днес да почива, той щял да работи на студена кухня целия ден. Това другаде не съм го виждала. Шефът днес даде 300 лв. за уредба и колонки да слушаме качествено музика в кухнята. Той си чисти и работното място също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 22 Author Report Share Публикувано Септември 22 Заповядайте в официалния Facebook чат на Ramania. https://m.me/join/AbY-6wUiyd1sU2sp Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Добро утрооо. В момента Рики получава поредното си признание в Ел Ей Avanguard award. Награда, която имат само 5 човека като Елтън Джон, Майли Сайръс и др. И сега и Рики ще притежава тази награда. 😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Рики и Никол Шерзингер пак заедно и на Avanguard наградите вчера и пак са се снимали заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 а Понеделник учебен ден ли е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Можем да обявим официално Никол Шерзингер за фен на Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 а Понеделник учебен ден ли е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 а Понеделник учебен ден ли е ? Да,отивай утре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Карълайн май е бременна от Томас-сина на Рич, а Рич не може да има деца вече. Как ли ще реагира Рич, когато разбере, че Карълайн е бременна от Томас. Зенде и Никол са вече двойка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Искам превод на песните от новия албум на Хайфа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Искам превод на песните от новия албум на Хайфа. Ще пътувам за седмица. Напомни ми като се върна. На кои нямаш? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Ще пътувам за седмица. Напомни ми като се върна. На кои нямаш? Направо на всички направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Рики днес записва с Danja-продуцента на Джъстин Тимбърлейк. Бях в аптеката. Разбрах как се казва фармацефта. Едната жена дето беше на едното гише вика на едно момиче младо изпратено от Медицинския колеж за стаж да изчака да се обади на шефа. И аптекарката звъни на шефа и му казва: Здравей, ЖОРО и аз му чувам гласа по телефона. Как пък всички Жоровци са готини. Това момиче утре ще е е на стаж при фармацефтчето в 9:00 часа, че е младо и хубаво момичето. Направо й блазя, че ще стажува при него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Страхотна обложка има новия албум на Талия,за разлика от предния й. Излиза на 9 ноември- месец преди рождения ми ден Дано и Рики дотогава пусне новия сингъл. Уж и Джей Ло щеше да пуска албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари