goplay89 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 9 ноември и новия албум на Талия. Ново и от днес на Бисбал: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Абе, коя е тая цигания, която звучи? Някой знае ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Защо вече тук не се пише? Преди имаше скандали, интриги.. и от време на време интересни диалози. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Защо вече тук не се пише? Преди имаше скандали, интриги.. и от време на време интересни диалози. Без нас и някои други е така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Без нас и някои други е така Вярно ли че си заявила на колежка: Как така все на мен .... ? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Страшен късмет имам- тамън излязох от болницата и още пия нови хапове след изследванията до края на октомври и вчера в 5:00 сутринта получих силен световъртеж, щях да падна и ми беше лошо. А тъкмо онзи ден си говорихме с колегите добре, че излязох от болницата и то какво стана- вчера бях на лекар при личната- дишане, кръвно нормално, прати ме на невролог. Той пък искаше да ме взема за 2 дена пак в болница, скенер да ми прави, отказах да влизам пак, изписа ми едни хапчета за световъртежа и вика в петък следобед на преглед, ако не съм добре пак щял да ме взема в болница. И ми дадоха пак болнични до петък включително. Звъннах на шефа и му казах, пак как ще се оправят, не знам.И сега пия по 7 хапчета на ден. Не ми стига и това, ами и баща ми на рождения си ден на 26 септември не беше добре- лошо му беше, повръщаше, температура, а имахме резервация да празнуваме 60-я му рожден ден, торта му бяхме взели. Провали се. През деня се оправяше, вечерта се влошаваше.Той си мислеше най-лошото като чете в нета. И вчера и двамата бяхме на лекар- той на изследвания, аз за направление в големия дъжд. И при него проблема се оказа бъбреците, вчера го приеха в болница, където лежах аз. Кой ти мислеше, че където лежах аз, след няма и месец, и баща ми лежи там.Придружих го в болницата вчера замаяна, не замаяна да го настанят, защото майка ми и брат ми на работа бяха, нямаше как да го оставя сам. Казаха, че не било страшно, ще се оправи. И на него система вчера му сложили. Днес ще ходя да му платя кабелната, после на свиждане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Starboy: "Занимавал съм се с тежка външна търговия". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Starboy: "Занимавал съм се с тежка външна търговия". :roll1: Аз смятам, че всички в България трябва да се занимават с това. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Vina Del Mar 2019 се очертава много интересен- потвърдените изпълнители са Рики, който за последно пя там през 2014 и всеки път обира чайките и факлите от публиката и сега е поканен за пореден път да пее там. На Vina Del Mar 2019 са потвърдени още Шакира, Чаян, Енрике Иглесиас, Джей Балвин и други. Със сигурност Рики ще е най-интересен. Как ги събраха само Рики Мартин, Шакира, Чаян, Енрике Иглесиас, Джей Балвин на Vina Del Mar 2019. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Някой следи ли българските сериали "Откраднат живот" и "Скъпи наследници"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Някой следи ли българските сериали "Откраднат живот" и "Скъпи наследници"? Единствения български сериал, който следя е Лайф ъф Зайка, ма нещо напоследък нещо е необявена пауза и почвам да се притеснявам да не се е случило нещо с актрисата в главната роля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Единствения български сериал, който следя е Лайф ъф Зайка, ма нещо напоследък нещо е необявена пауза и почвам да се притеснявам да не се е случило нещо с актрисата в главната роля. Ами явно си пропуснал. Аз лежах в болница миналия месец за бъбреците, продължавам да пия хапчета и тоя месец, бях в болнични, после изследвания пак. Баща ми на рождения си ден на 26.09 му се провали, беше зле и отменихме резервацията. Миналият понеделник влезе в болница, когато аз получих в 5:00 сутринта световъртежа и искаха пак в болница, но отказах, пак хапчета и за световъртежа и пак в болнични бях до миналия петък. Баща ми го изписаха в петък, и на него същите хапчета сега, но за камък в бъбреците и 15 дена болнични за него сега. На мен ми казаха за световъртежа нарушение на вестибуларния апарат. До днес трябваше да се оправя, но не съм, още съм замаяна. Свързах се с един човвк, който също е бил така замаян и ходил при един ходжа в Просеник и хвърлил хапчетата и сега е добре. Била съм хванала лоша енергия и негативна и това много се натрупвало и имало врагове около мен. Може и от една "приятелка" да съм хванала. Преди години като бяхме в тях имаше листче с арабски букви и тя каза, че е магия. Баща ми е навит да ходим да се пречистя, да ни направят защита за цялото семейство и да ни се случват хубави неща. Няма смисъл от болнични пак, не помагат. И на 2 ноември излиза новият албум "Secret Place" на Тоше Проески посмъртно. И постоянно с баща ми ходим до тоалетна заради хапчетата и многото вода дето пием за бъбреците. Аз бях на системи и инжекции миналия месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 МАлеееееееееееее брутална е !!!!!!!!!!!! бахти песента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Не стига шефа, ами и сега дразнителя-пицар. Уж щеше да напуска, вчера ми говори само за секс и искаше да му записвам номера. Отказах му. Викам му довчера не се понасяхме все едно, а сега какво ти става. И вчера вечерта се опитваше да ме закача като си тръгвах, а аз в тоя момент говприх с Ники по телефона и му казах и Ники ми вика кажк му, че си имаш приятел. Дразнителят нарочно ме дразнил и се държал лошо с мен, за да не заподозре някой. И фризьорката и кухнята ще излязат прави за тоя, че искал нещо от мен, егати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Единствения български сериал, който следя е Лайф ъф Зайка, ма нещо напоследък нещо е необявена пауза и почвам да се притеснявам да не се е случило нещо с актрисата в главната роля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ами явно си пропуснал. Аз лежах в болница миналия месец за бъбреците, продължавам да пия хапчета и тоя месец, бях в болнични, после изследвания пак. Баща ми на рождения си ден на 26.09 му се провали, беше зле и отменихме резервацията. Миналият понеделник влезе в болница, когато аз получих в 5:00 сутринта световъртежа и искаха пак в болница, но отказах, пак хапчета и за световъртежа и пак в болнични бях до миналия петък. Баща ми го изписаха в петък, и на него същите хапчета сега, но за камък в бъбреците и 15 дена болнични за него сега. На мен ми казаха за световъртежа нарушение на вестибуларния апарат. До днес трябваше да се оправя, но не съм, още съм замаяна. Свързах се с един човвк, който също е бил така замаян и ходил при един ходжа в Просеник и хвърлил хапчетата и сега е добре. Била съм хванала лоша енергия и негативна и това много се натрупвало и имало врагове около мен. Може и от една "приятелка" да съм хванала. Преди години като бяхме в тях имаше листче с арабски букви и тя каза, че е магия. Баща ми е навит да ходим да се пречистя, да ни направят защита за цялото семейство и да ни се случват хубави неща. Няма смисъл от болнични пак, не помагат. И на 2 ноември излиза новият албум "Secret Place" на Тоше Проески посмъртно. И постоянно с баща ми ходим до тоалетна заради хапчетата и многото вода дето пием за бъбреците. Аз бях на системи и инжекции миналия месец. Нищо не съм пропуснал, веднага като писа че си у болницата те питах как си кво си що си и ти пожелах скорошно оправяне. Сега просто не беше писала няколко дена от както за световъртежа първия път като ти стана, че даже и за Рики нищо, та се бях притеснил добре ли си и кво става. Иначе много се радвам че си добре, е горе долу, ша ти мине, както и баща ти че са го изписали и се подобрява. Аре оздравявайте и двамата бърже, че така не е хубаво. Като сте решили, идете и на ходжа, лошо няма предполагам, може да помогне от чисто психиологическа гледна точка някак си. Не стига шефа, ами и сега дразнителя-пицар. Уж щеше да напуска, вчера ми говори само за секс и искаше да му записвам номера. Отказах му. Викам му довчера не се понасяхме все едно, а сега какво ти става. И вчера вечерта се опитваше да ме закача като си тръгвах, а аз в тоя момент говприх с Ники по телефона и му казах и Ники ми вика кажк му, че си имаш приятел. Дразнителят нарочно ме дразнил и се държал лошо с мен, за да не заподозре някой. И фризьорката и кухнята ще излязат прави за тоя, че искал нещо от мен, егати. Здрасти. То покрай тебе ако е мъж, да знаеш че нещо си иска със сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Никол ще бъде приемна майка на детето на Мая и Рик, Карълайн пък бременна от Томас, а е омъжена за Рич. Рич изгони Томас от Ел Ей. Томас никога няма да научи, че ще има дете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 На 24 май 2019 излиза Аладин на Дисни игрален филм. Дано не развалят филмчето, че анимацията си е класика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Рики е бил днес сред гостите на кралската сватба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Нашите медии са толкова избирателни.Навсякъде Рики Мартин е новина, че е бил на кралската сватба, а у нас все едно не е бил там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Нищо не съм пропуснал, веднага като писа че си у болницата те питах как си кво си що си и ти пожелах скорошно оправяне. Сега просто не беше писала няколко дена от както за световъртежа първия път като ти стана, че даже и за Рики нищо, та се бях притеснил добре ли си и кво става. Иначе много се радвам че си добре, е горе долу, ша ти мине, както и баща ти че са го изписали и се подобрява. Аре оздравявайте и двамата бърже, че така не е хубаво. Като сте решили, идете и на ходжа, лошо няма предполагам, може да помогне от чисто психиологическа гледна точка някак си. Здрасти. То покрай тебе ако е мъж, да знаеш че нещо си иска със сигурност. Не знам дали е заради ходжата,но след него веднага като бях на преглед, неврологът ми каза,че съм била по-добре и ми вика за очите тези хубави сини очи и след това с всеки изминал ден се чувствах по-добре. И замайването ми мина, и лошо дето ми беше. Не знам какво писа, какво прави ходжата, но ми мина и ми даде нещо за здраве, късмет- винаги с мен да е.А за бъбреците каза вода от Медово 40 дена се пие и няма да имаш никакви проблеми. Вчера казах на шефа, че пицарят- дразнител само се закача с мен, но няма да го огрее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Днес като стана въпрос за дразнителя-пицар, шефът вика да му дам номера му да пусне обява, че продава прасета, така се смяхме той и кухнята. После шефът вика: Танчето е хубава, тя е звезда и 2 пъти ми праща целувки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари