Vancho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Поздрав Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Знам я. Наложи се да му изслушам песните, защото получаващият подаръци му е фен. Само някви сбъркани хора слушат подобен тип музика. Викаш друго си е "Очи, очи". Толкова ми липсва Гърция... Желая бан за Денис, унижава идолът ми Галин в темата си! Между другото лагерите Преса+Деса+Андреа vs Галена+Камелия са ясни, а мъжете къде ги слагаме? Те са безлични като цяло в нашето мини общество, а в темата ги сложих за глътка въздух и обективност. Галин е в отбора на двете курвета, щото с едната има дует а друга му е приятелка. Коцето покрай Преси и Деси при нашия. За сега 3:0 за нашия отбор! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Викаш друго си е "Очи, очи". Естествено. :1000 (19): Това е българската версия на "Очи очи". Може да ти хареса повече: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Естествено. :1000 (19): Това е българската версия на "Очи очи". Може да ти хареса повече: Тая е по-ужасна. На мен ми харесва "Очи, очи" като за сръбска песен, но изобщо не са ми по вкуса ритмите им и езика. Първата песен в чалгата която съм харесал. Бях на 4 и съм играл кючек. След това Гергана ми беше любимка - само бездарнички харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Аман от тая Янева дето ходи във всяка тема и сере злоба (без извинение) навсякъде. Казано от жена, която онзи ден врещеше колко "гнусен" е Стереото и как някой трябва да му напомпа мозъка, а после орева света, че имала проценти... Не звучи сериозно! Прави си там дребните сметки - кои лагери срещу кои са, пък селските си изцепки кой къде и колко "сере", остави на заден план, скъпа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Викаш друго си е "Очи, очи". Толкова ми липсва Гърция... Те са безлични като цяло в нашето мини общество, а в темата ги сложих за глътка въздух и обективност. Галин е в отбора на двете курвета, щото с едната има дует а друга му е приятелка. Коцето покрай Преси и Деси при нашия. За сега 3:0 за нашия отбор! Мен също ме бройте във вашия отбор. Ако може де. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Казано от жена, която онзи ден врещеше колко "гнусен" е Стереото и как някой трябва да му напомпа мозъка, а после орева света, че имала проценти... Не звучи сериозно! Прави си там дребните сметки - кои лагери срещу кои са, пък селските си изцепки Сметки-изцепки, Яневке ти си готова рапърка бе душо! Къде ми слушаш крадените сръбски бози на леля ти Кюфтана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Сметки-изцепки, Яневке ти си готова рапърка бе душо! Къде ми слушаш крадените сръбски бози на леля ти Кюфтана? Ти леля я остави, че снощи беше на участие, жената да си почива. Знам, че покрай Андри сте забравили що е то участия, но все пак... Ти кажи направихте ли точно сметките кои са отборите и лагерите и колко на колко са резултатите в батълите ти... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Първата песен в чалгата която съм харесал. Бях на 4 и съм играл кючек. След това Гергана ми беше любимка - само бездарнички харесвам. Страшен хит от Мала от 2000 година. Имаше и още една нейна от същата година, дето размаза, най-бясната година за фолка откъм хитове от моя гледна точка. Допреди това се опитваха да го заклеймят и ограничат по медии и сред хората, но тогава се отключи цунами и никой вече не можеше да го спре. Е, Анелия не е бездарничка, нея също я харесваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ти леля я остави, че снощи беше на участие, жената да си почива. Знам, че покрай Андри сте забравили що е то участия, но все пак... Ти кажи направихте ли точно сметките кои са отборите и лагерите и колко на колко са резултатите в батълите ти... :1000 (29): Отборите нямат нищо общо с темата. Стига си завиждала че е по-успешна от твоите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Страшен хит от Мала от 2000 година. Имаше и още една нейна от същата година, дето размаза, най-бясната година за фолка откъм хитове от моя гледна точка. Допреди това се опитваха да го заклеймят и ограничат по медии и сред хората, но тогава се отключи цунами и никой вече не можеше да го спре. Е, Анелия не е бездарничка, нея също я харесваш. Да, тогава щом съм чул чалга от нашите които ппц мразят чалга - смятай. Иначе Анелия е изключение, но всичко що е комерсиално и го харесвам - бездарници. Кейти Пери и Иги също са ми били в топ 1 във поп-а и са едни от най-бездарните. Кво да ти кажа, музикален инвалид. Как пък не съм харесал и Камелия.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Отборите нямат нищо общо с темата. Стига си завиждала че е по-успешна от твоите. :1000 (29): Коя е по-успешната и кои са "моите"? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Денис, защо ме прескачаш демонстративно? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Коя е по-успешната и кои са "моите"? :1000 (29): Днес не ми е до спорене, още пък по-малко с такъв негативен човек. Теб какво те прави щастлива, освен Ивана? Много си нападателна, необщителна, дистанцирана, агресивна, обидчива..Нещо в личен план да не куца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Как пък не съм харесал и Камелия.. Ти я харесваш....подсъзнателно. Мисля, че я нападаш, защото има война Андреа - Камелия на тема копиране, а и защото имаше лични дразги с господин Цветан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Сметки-изцепки, Яневке ти си готова рапърка бе душо! Къде ми слушаш крадените сръбски бози на леля ти Кюфтана? Кюфтана вика :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Денис, защо ме прескачаш демонстративно? :1000 (29): Опа, сори. Г-жа Виртуален Енергиен Вампир ме занимава. Идвай в нашия отбор, нали май си фен на Пепе(?) И между другото имал ли си рег преди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ти я харесваш....подсъзнателно. Мисля, че я нападаш, защото има война Андреа - Камелия на тема копиране, а и защото имаше лични дразги с господин Цветан. Помня че я даваха веднъж по Планета и бях на 4-5 и ми изглеждаше много готина кака и я целунах по бузката и в тоя момент влезе леля ми в стаята. Още ме е срам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Денис, защо ме прескачаш демонстративно? :1000 (29): Днес не ми е до спорене, още пък по-малко с такъв негативен човек. Теб какво те прави щастлива, освен Ивана? Много си нападателна, необщителна, дистанцирана, агресивна, обидчива..Нещо в личен план да не куца? Денчо, виж как кълват на аватара.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Днес не ми е до спорене, още пък по-малко с такъв негативен човек. Теб какво те прави щастлива, освен Ивана? Много си нападателна, необщителна, дистанцирана, агресивна, обидчива..Нещо в личен план да не куца? Хем не ти се общува с мен, хем въпроси ми задаваш... Объркано дете си ти, държащо се като типично ниско мъжле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Денчо, виж как кълват на аватара.... Няма да ми пипат мъжа!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Опа, сори. Г-жа Виртуален Енергиен Вампир ме занимава. Идвай в нашия отбор, нали май си фен на Пепе(?) И между другото имал ли си рег преди? Разбирам те, няма проблем. Да на Пепе. Рег преди? Та този акаунт ми е от 2010-та. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари