Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Денчо, виж как кълват на аватара.... Ами след като съм единствения който се пуска в тоя змиярник, а бях дал дума никога да не го правя. Хем не ти се общува с мен, хем въпроси ми задаваш... Объркано дете си ти, държащо се като типично ниско мъжле. Абе типичен комплексар, кво да ти кажа. Подавай ми бесилото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Разбирам те, няма проблем. Да на Пепе. Рег преди? Та този акаунт ми е от 2010-та. :1000 (29): Да де, но изглеждаш като човек навътре с Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Абе типичен комплексар, кво да ти кажа. Подавай ми бесилото! О, не бих! Ще се наруши равновесието в "отборите"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ами след като съм единствения който се пуска в тоя змиярник, а бях дал дума никога да не го правя. Абе типичен комплексар, кво да ти кажа. Подавай ми бесилото! Ти неслучайно го питаш дали е имал рег и преди, нали? Имаше един, но неговия ник май беше Vanko' - също фен на Преслава. На що хора се изпопредложи на ЛС след две разменени съобщения не беше истина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 О, не бих! Ще се наруши равновесието в "отборите"... Какви отбори? Футболни ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Да де, но изглеждаш като човек навътре с Рамания. Знам ги повечето от един друг форум. А и дискусиите са едни и същи. Без значение коя година сме. Отегчаващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Знам ги повечето от един друг форум. А и дискусиите са едни и същи. Без значение коя година сме. Отегчаващо. В кой друг форум си бил? Аз бях активен в Сигнал по едното време, затова питам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 В нашите отбори всички сме си баджанаци,демек всеки е спал с някого от отбора.Така че,за да влезе някой в отбора ни е нужно да спи със съотборник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ти неслучайно го питаш дали е имал рег и преди, нали? Имаше един, но неговия ник май беше Vanko' - също фен на Преслава. На що хора се изпопредложи на ЛС след две разменени съобщения не беше истина. Мурва ли се опитваш да ме изкараш? Не съм аз този Ванко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 В кой друг форум си бил? Аз бях активен в Сигнал по едното време, затова питам. live magazine Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Бях написала дълъг коментар в отговор на Янева и после прочетох "захапката" й към Денис и се замислих, че изобщо не трябва да падам толкова ниско, че да се занимавам с такава личност. Vancho, видях, че си се отрекъл от Преслава, а харесваш ли други от чалгата или се насочи изцяло към световна музика? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Знам ги повечето от един друг форум. А и дискусиите са едни и същи. Без значение коя година сме. Отегчаващо. На колко си? В кой друг форум си бил? Аз бях активен в Сигнал по едното време, затова питам. Тук пасивен ли си, злато? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Тук пасивен ли си, злато? И тук съм си активен, злато Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 И тук съм си активен, злато Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Да не свършите после кат тия двамата тях в 18+ раздела! Който му харесва да се снима, задължително само на офлайн носители! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Добър вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Да не свършите после кат тия двамата тях в 18+ раздела! Който му харесва да се снима, задължително само на офлайн носители! Ние ще консумираме правилно любовта си. Кондомчо ще ни предсказва според звездите кое е най-добро за нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Добър вечер Тоя пък, като дойде тука и като каже "Добър вечер" и ние трябва червения килим да опъваме и да козируваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Тоя пък, като дойде тука и като каже "Добър вечер" и ние трябва червения килим да опъваме и да козируваме. :roll1: :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Vancho, видях, че си се отрекъл от Преслава, а харесваш ли други от чалгата или се насочи изцяло към световна музика? Отрекъл силно казано. По-скоро ме разочарова в един момент и запаленото ми фенство приключи. Преди това съм бил част от фен клуба й, пари сме събирали за подаръци, концерти, турнета...големи вълнения в общи линии. В тоя форум май няма хора от Preslava world. Абе като влязох в гимназията и заебах форумите. Сега слушам предимно световна музика, но и чалга. Просто не са ми особено интересни дискусиите около фолк изпълнителите. Дъвче се едно и също. Продължавам да харесвам Преслава. Любовта ми към нея не е ръждясала, но не е и онова, които беше. От световната музика съм фен на Adele, Ed Sheeran, Jason Derulo, The weeknd, Bruno Mars. Симпатизирам и на Demi, Rihanna, Drake, Ariana... На колко си? На 23. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 live magazine Супер беше там! Темата за Райна беше една от най-активните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 :naked: :naked: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ние ще консумираме правилно любовта си. Кондомчо ще ни предсказва според звездите кое е най-добро за нас. Аз понеже ревнувам, нарочно ще ви кажа да правите любов в неподходящото време, за да получиш пруритус ани и да не може да си седнеш на задника после. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Отрекъл силно казано. По-скоро ме разочарова в един момент и запаленото ми фенство приключи. Преди това съм бил част от фен клуба й, пари сме събирали за подаръци, концерти, турнета...големи вълнения в общи линии. В тоя форум май няма хора от Preslava world. Абе като влязох в гимназията и заебах форумите. Сега слушам предимно световна музика, но и чалга. Просто не са ми особено интересни дискусиите около фолк изпълнителите. Дъвче се едно и също. Продължавам да харесвам Преслава. Любовта ми към нея не е ръждясала, но не е и онова, които беше. От световната музика съм фен на Adele, Ed Sheeran, Jason Derulo, The weeknd, Bruno Mars. Симпатизирам и на Demi, Rihanna, Drake, Ariana... На 23. Сходен вкус значи. Ще ти простя, че спомена Ариана последна и вярвам, че ще мине в първата част на изречението в новата ера, която се очаква да започне всеки момент. Какво мислиш за новия албум на The Weeknd? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари