Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

А защо го приемаш като оправдание? Просто ми е странно как си особено критичен към подмятанията на някои, а към клетвите на други - дума не обелваш...

Иначе:

Защото от теб искам да си добра. :P

Другите си е за тях.

Сподели в други сайтове

Защото от теб искам да си добра. :P

Другите си е за тях.

"Понякога съм бяла и добра...", е казала гениалната поетеса.

Аз много рядко съм такава. :3fdb8960598fa63e: Особено тук, има хора, които ме провокират да ги слагам там, където им е мястото, че нещо много летят!

Сподели в други сайтове

Мерси за съвета. Същото ще направя и с твоите.
Моля, винаги си добре дошъл!

От мен можеш да получиш множество полезни съвети. От теб - освен да четем за несъществуващи успехи на тройната гуша, друго не можем намаза, но пък и това е нещичко, в тая немотия на форума.

Сподели в други сайтове

"Понякога съм бяла и добра...", е казала гениалната поетеса.

Аз много рядко съм такава. :3fdb8960598fa63e: Особено тук, има хора, които ме провокират да го слагам там, където им е мястото, че нещо много летят!

Не можеш да стигнеш хората по акъл и засягаш външния им вид. Това ли наричаш ти слагане на място? Язък, с грешни представи си явно.

Сподели в други сайтове

Пишеш си тук и идват да ти казват как не можело да сме умни и забавни...и това за добрина ли минава?
Не, минава за сблъсък с реалността! Тя е грозна и тъжна, но съществува. Нямам вина, за което!

Сподели в други сайтове

Моля, винаги си добре дошъл!

От мен можеш да получиш множество полезни съвети. От теб - освен да четем за несъществуващи успехи на тройната гуша, друго не можем намаза, но пък и това е нещичко, в тая немотия на форума.

Далеч по-добра репутация имам от теб в тоя форум и хората поне знаят как изглеждам и мисля за много различни неща от поп фолка. А ти? Освен да плюеш по всичко и да постваш песни на Ивана като заключения на малоумните ти постове друго не правиш.

Сподели в други сайтове

Далеч по-добра репутация имам от теб в тоя форум и хората поне знаят как изглеждам и мисля за много различни неща от поп фолка. А ти? Освен да плюеш по всичко и да постваш песни на Ивана като заключения на малоумните ти постове друго не правиш.
Мисленето е сложна материя, която не бива да си приписваш...

И, да - песните на Ивана са чудни, щом става дума за заключения. Виж, ако някой го засърби нещо, тогава на помощ идва Дора.

Сподели в други сайтове

Не, минава за сблъсък с реалността! Тя е грозна и тъжна, но съществува. Нямам вина, за което!

Няма как да се почувствам засегната или "поставена на място" от човек, които не познавам, нито пък съм виждала. Не можеш да ме обидиш. Ние сме глупави, тъпи, ниски, дебели... ок, бъди щастлива че не си като нас. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Мисленето е сложна материя, която не бива да си приписваш...

И, да - песните на Ивана са чудни, щом става дума за заключения. Виж, ако някой го засърби нещо, тогава на помощ идва Дора.

Не стават за заключения, когато нямат нищо общо с казаното. Само показва колко фанатизирано и плоско мислене имаш. Това че си в музикален форум не значи че автоматично трябва да равняваш качествата на потребителите с тези на любимците им.

Сподели в други сайтове

Не стават за заключения, когато нямат нищо общо с казаното. Само показва колко фанатизирано и плоско мислене имаш. Това че си в музикален форум не значи че автоматично трябва да равняваш качествата на потребителите с тези на любимците им.
Това че ти не ги чаткаш, не значи, че нямат нищо общо с казаното. Но ти отвъд Дора и себе си, не можеш прозря, де!

Стига ви за тази вечер! Скоро пак пристигам, да ви сипя, разнообразявайки скучните ви чат вечери, в които си говорите за "отбори" и "лагери", хороскопи и някакъв евентуален секс, който трябва да минава за "хумористичен", а Стела ви отговоря с иконки и думичка - макс две!

Лека нощ и да са ви сладки сънищата! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това че ти не ги чаткаш, не значи, че нямат нищо общо с казаното. Но ти отвъд Дора и себе си, не можеш прозря, де!

Стига ви за тази вечер! Скоро пак пристигам, да ви сипя, разнообразявайки скучните ви чат вечери, в които си говорите за "отбори" и "лагери", хороскопи и някакъв евентуален секс, който трябва да минава за "хумористичен", а Стела ви отговоря с иконки и думичка - макс две!

Лека нощ и да са ви сладки сънищата! :3fdb8960598fa63e:

Типично за човек с комплекси, да приписва собствените си недостатъци върху другите.

Лягай си и дано някой те изджаса, както джасат се сланините на Ивана, че да ти се кротне менопаузата и нервните кризи посред нощ.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...