Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Аз не съм съгласна. Да са казали, че имаш право на глас? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Не сме ... Ти да не си влюбен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Ти да не си влюбен? Вече и аз не знам ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Вече и аз не знам ... Тя така истимаро те подпитва дали по принцип си влюбен, а не конкретно в нея. Хитра-хитра, палава лисица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Исмаил пусна нов клип, събитие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Вече и аз не знам ... Ами кой да знае, аз ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Тя така истимаро те подпитва дали по принцип си влюбен, а не конкретно в нея. Хитра-хитра, палава лисица. Много, хем се крие, със седмици нищо не е писала нито за Ники, нито Ники, нито за другия Ники, нито за никой, пък накрая кой бил влюбен. Ами кой да знае, аз ли. Ти си понаясно с тия работи, аз съм малък и не разбирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 :roll1: Божееее.. човек да не покани някой на море... какви драми стават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Ко да прайм, че зайка се е размечтала за любов ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Ко да прайм, че зайка се е размечтала за любов ... Чак пък толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Чак пък толкова. Хич викаш ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Пей сърцееее, жегата пак дойдееее... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Разказвал съм тук за съседката от долния етаж - Лена Селяндурката, която си скубе пут*ката на терасата, като стане топло времето. Та на Лена и нейния приятел Любчо преди няколко месеца им се роди бебе. Сега...аз слушам музика малко силничко, но от 14:00 до 16:00 пазя тишина, също и след 22:00 часа гледам да не вдигам шум. И днес се засичаме долу на асансьора, аз им казвам "Здрасти!", а Любчо гледа като намусено теле и не поздравява. Селяндурката й стана неудобно, че пичът й мълчи като гьон и каза "Здравей". Чудя да продължавам ли да ги поздравявам тия намусени смехотворници, или като ги видя и аз да си мълча и да демонстрирам превъзходство? Вие какво мислите? Принципно поздравявам всички съседи, така съм възпитан, а и е проява на уважение. Но такива селяндури ми лазят по нервната система. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Ако им е за първи път, може да е било инцидентно, в който случай може да продължиш. Може и да не продължаваш, разбира се. Ако не е - им тегли една звучна както си му е реда, те такива от друго не разбират. И им се изпикай на вратата. Примерно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Ако им е за първи път, може да е било инцидентно, в който случай може да продължиш. Може и да не продължаваш, разбира се. Ако не е - им тегли една звучна както си му е реда, те такива от друго не разбират. И им се изпикай на вратата. Примерно Не им е за първи път. Ми да, ще се правя и аз на чук от следващия път. Ебал съм им майката, ще си хабя думите за някви силейнджъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Няма ме, няма ме, няма ме, не ми тежиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Разказвал съм тук за съседката от долния етаж - Лена Селяндурката, която си скубе пут*ката на терасата, като стане топло времето. Та на Лена и нейния приятел Любчо преди няколко месеца им се роди бебе. Сега...аз слушам музика малко силничко, но от 14:00 до 16:00 пазя тишина, също и след 22:00 часа гледам да не вдигам шум. И днес се засичаме долу на асансьора, аз им казвам "Здрасти!", а Любчо гледа като намусено теле и не поздравява. Селяндурката й стана неудобно, че пичът й мълчи като гьон и каза "Здравей". Чудя да продължавам ли да ги поздравявам тия намусени смехотворници, или като ги видя и аз да си мълча и да демонстрирам превъзходство? Вие какво мислите? Принципно поздравявам всички съседи, така съм възпитан, а и е проява на уважение. Но такива селяндури ми лазят по нервната система. Ако системно не те поздравяват и се правят на много интересни лично аз типично по скорпионски, освен че бих спрял да ги поздравявам и аз, бих им надул чалгата веднъж само точно от 2 до 4, та да се научат да оценяват факта, че се съобразявам с детето им. За да очакваш адекватно отношение трябва и да даваш такова, не да се правиш на 2 и половина. Лично аз много държа на поздравяването, проява на уважение е, много мразя някой да не ме поздравява, при положение, че се познавам с тоя' човек и още му имам респекта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Прося си бан, че имам някои задачки да върша тия дни и не ми се иска да губя време пред компютъра. Да не се изненадвате от това, което виждате ;* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Прося си бан, че имам някои задачки да върша тия дни и не ми се иска да губя време пред компютъра. Да не се изненадвате от това, което виждате ;* Стига пък, да не си решила да изживееш най новия виц. Само ша доставиш удоволствие на хейтърите, а те не заслужават такова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Стига пък, да не си решила да изживееш най новия виц. Само ша доставиш удоволствие на хейтърите, а те не заслужават такова. Аз хейтъри нямам! Щото хората не могат да ме запомнят, че да ме намразят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Разказвал съм тук за съседката от долния етаж - Лена Селяндурката, която си скубе пут*ката на терасата, като стане топло времето. Та на Лена и нейния приятел Любчо преди няколко месеца им се роди бебе. Сега...аз слушам музика малко силничко, но от 14:00 до 16:00 пазя тишина, също и след 22:00 часа гледам да не вдигам шум. И днес се засичаме долу на асансьора, аз им казвам "Здрасти!", а Любчо гледа като намусено теле и не поздравява. Селяндурката й стана неудобно, че пичът й мълчи като гьон и каза "Здравей". Чудя да продължавам ли да ги поздравявам тия намусени смехотворници, или като ги видя и аз да си мълча и да демонстрирам превъзходство? Вие какво мислите? Принципно поздравявам всички съседи, така съм възпитан, а и е проява на уважение. Но такива селяндури ми лазят по нервната система. Аз съседите си не ги поздравявам ако не ме кефят, а тези в Бг са ми противни всичките. Лятото се събират пред блока като пълни утайки и минавам като звезда от Холивуд и все едно няма други хора около мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Аз хейтъри нямам! Щото хората не могат да ме запомнят, че да ме намразят. Как бе, запомнихме те, ти си вманиачената фенка на Преслава, много бързо забрави :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Как бе, запомнихме те, ти си вманиачената фенка на Преслава, много бързо забрави :1000 (29): Обсебената* Спомням си, че като първоначално се появи във форума се сдърпахме и те нарекох неграмотник, даже май имах и уорн от Стела заради това. Пък сега много ти се кефя. Дали и с други персони няма да се случи същото? :1000 (29): 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Обсебената* Спомням си, че като първоначално се появи във форума се сдърпахме и те нарекох неграмотник, даже май имах и уорн от Стела заради това. Пък сега много ти се кефя. Дали и с други персони няма да се случи същото? :1000 (29): Помня ли Вече май не остана някой във форума, дето не ми е обяснявал колко съм неграмотен и колко зле съм съответно заради това. Иначе незнам, мисля че понастоящем прекалено сме начертали линиите на бойното поле, и малко хора успяват да загърбят принадлежността към определен изпълнител, пък било то и за малко. Щото верно има хора обсебени от това да защитават Х и да хейтят У ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари