Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 :girl_cry2: Защооооооо? И питаш... каква наглост :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Стига ви за тази вечер! Скоро пак пристигам, да ви сипя, разнообразявайки скучните ви чат вечери, в които си говорите за "отбори" и "лагери", хороскопи и някакъв евентуален секс, който трябва да минава за "хумористичен", а Стела ви отговоря с иконки и думичка - макс две! Лека нощ и да са ви сладки сънищата! Ще те чакаме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Доритос са като наркотик. Не купувайте. Лека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ще те чакаме! Аз я чакам с бръснарското ножче. - Соня Немска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Доритос са като наркотик. Не купувайте. Лека. Обожавам ги! Особено лютивите са уникат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 И питаш... каква наглост :1000 (10): Връщам си за снощи! Изневери ми с друг! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Охх,зариби ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Обожавам ги! Особено лютивите са уникат. За зелените ли говориш ? Преди малко ги изядох. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Връщам си за снощи! Изневери ми с друг! Казах вече кой е това! Връщай си, мен ме няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Аз я чакам с бръснарското ножче. - Соня Немска Дундата ли ще бръснеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Доритос са като наркотик. Не купувайте. Лека. Боклуци не ядем. Още повече трениращите! Да не си минал на режим с Доритос Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Казах вече кой е това! Връщай си, мен ме няма :1000 (24): Един мъдрец е казал: Яж доритос, ако искаш да си солета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 :1000 (24): Един мъдрец е казал: Яж доритос, ако искаш да си солета Не ми се подмазвай, всичко свърши Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Типично за човек с комплекси, да приписва собствените си недостатъци върху другите. Лягай си и дано някой те изджаса, както джасат се сланините на Ивана, че да ти се кротне менопаузата и нервните кризи посред нощ. Кво изобщо обръщате внимание на госпожата? И кой пак я вбеси толкоз, та ся кълне как щяла да раздивиж форума, сигурно ша пусне още "авторски" теми за награди на поредното измислено десетилетие, петилетка, 14дневка и други също толкова "произволно" избрани времеви периоди .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 За зелените ли говориш ? Преди малко ги изядох. Едни червени са, тук има само тях и оранжеви. Зелените по-лютиви ли са? Обожавам лютиви снаксове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Не ми се подмазвай, всичко свърши Ако ти купя "Доритос" ще ми простиш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Боклуци не ядем. Още повече трениращите! Да не си минал на режим с Доритос Ти "залагане на кардио и плуване" ( ) трениране ли го наричаш? Това е за плеймейтки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Кво изобщо обръщате внимание на госпожата? И кой пак я вбеси толкоз, та ся кълне как щяла да раздивиж форума, сигурно ша пусне още "авторски" теми за награди на поредното измислено десетилетие, петилетка, 14дневка и други също толкова "произволно" избрани времеви периоди .... Само с иконка ли да ти отговоря? Нали не съм умница, какво да направя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Боклуци не ядем. Още повече трениращите! Да не си минал на режим с Доритос Еее имаме си cheat day все пак. Ти не ''изневеряваш'' ли веднъж седмично с Mcdonalds или нещо подобно? :1000 (29): Ми тая седмица нещо не ходих на тренировки заради презентации и изпити, но скоро пак се почва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Едни червени са, тук има само тях и оранжеви. Зелените по-лютиви ли са? Обожавам лютиви снаксове! Ми люти ги водят. Взимай черните pringels тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Кво изобщо обръщате внимание на госпожата? И кой пак я вбеси толкоз, та ся кълне как щяла да раздивиж форума, сигурно ша пусне още "авторски" теми за награди на поредното измислено десетилетие, петилетка, 14дневка и други също толкова "произволно" избрани времеви периоди .... Тя само чака някой да я спомене и се появява със жлъч. Сигурно по тоя начин си зарежда кърмата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ако ти купя "Доритос" ще ми простиш ли? Аз колко пъти ти прощавах.. хората са свидетели. И ти пак правиш същото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ми люти ги водят. Взимай черните pringels тогава. Ще ги пробвам задължително щом отскоча до Кърджали, че тук няма особено богато разнообразие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ти "залагане на кардио и плуване" ( ) трениране ли го наричаш? Това е за плеймейтки. По-принцип плуването е уникален спорт, прави тялото топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Само с иконка ли да ти отговоря? Нали не съм умница, какво да направя... :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари