Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

А защо пък смяташ, че един потребител трябва задължително да има съмишленици със форума, за да се "почувства силен"?

Защото въпросният потребител има нужда от такива за да се почуства силен

Той е слаб и не може да води битки ( сам )

Винаги вика приятелчетата си когато почне да се кара с хората

Този път приятелчетата му ги няма за да го подкрепят

Той е едно нищо без тях ( и с тях е същото ), но дори и те да са тук.. той пак е слаб ( много слаб )

Сподели в други сайтове

Видя ли как го отряза като смени темата с "Готина кола" :1000 (29):

Хах, да, Никола не е вчерашен и има развита интуиция за хората. Аз съм сигурен, че изобщо не му дреме за солетата.

Само аз ли виждам, че се натиска ( мазни ) на много потребители

Сашо, nikinlay, Янева и други..

Явно си търси нови приятели ( нови носители на новите му клетви )

В момента издирва и 20 сантиметров динозавър ( при Сашо няма да го огрее ), но при nikinlay може.. знае ли човек :1000 (29):

Явно си харесал nikinlay след концертната му изява по Планета:

giphy.gif

Вижда се от всички, разбира се. Не е като да го познаваме от вчера. Като спрат да пишат неговите двама приятели и някой леко го нападне, веднага търчи да лиже задници, защото иначе се насира.

Сподели в други сайтове

Защото го познавам много добре въпросния потребител от доста години и ми е ясен като бял ден. Не визирах теб, нито някой друг, а конкретно него.
То оставаше и мен да визираш... :3fdb8960598fa63e:

Въпросът ми беше по принцип - не може ли човек и сам сред множеството да изпъква и да се брани - себе си и тезите си?

Защото въпросният потребител има нужда от такива за да се почуства силен

Той е слаб и не може да води битки ( сам )

Винаги вика приятелчетата си когато почне да се кара с хората

Този път приятелчетата му ги няма за да го подкрепят

Той е едно нищо без тях ( и с тях е същото ), но дори и те да са тук.. той пак е слаб ( много слаб )

Какво толкова е направил? Гледам, че го закачате от доста време?

Сподели в други сайтове

Въпросът ми беше по принцип - не може ли човек и сам сред множеството да изпъква и да се брани - себе си и тезите си?

Може, разбира се, ако има достатъчно акъл, ярка индивидуалност и сила на духа.

Сподели в други сайтове

Всичко джътка на телефоните в кухнята и голяма тишина и аз викам голяма тишина. И след малко колегата вика много тихо тука, някой да се похвали нещо и аз викам приключих с кредита днес най-после.

Сподели в други сайтове

Яж доритос, ако искаш да си плеймейтка!

Яж доритос, ако искаш да си солета!

Яж доритос, ако искаш да имаш cheatday

Яж доритос, ако си спрял тренировките

Яж доритос, ако искаш хубаво тяло

Яж доритос, ако искаш да тренираш

Яж доритос, ако искаш да плуваш

Яж доритос, ако искаш да си мазен

Яж доритос, ако искаш крака

Яж доритос, ако искаш да завършиш университет

Яж доритос, ако искаш успешни изпити

Яж доритос, ако правиш презентации

Яж доритос, ако си в McDonalds

Яж доритос, ако искаш да си "умен" като Стела

Яж доритос, ако нямаш чувство за хумор

Яж доритос, ако обичаш кюфтета

Яж доритос, ако отговряш с иконка

Яж доритос, ако правиш секс

Яж доритос, ако слушаш Рики

Яж доритос, ако не ядеш боклуци

Яж доритос, ако си фен на Райна

Яж доритос, ако мразиш Янева

Яж доритос, ако обичаш Янева

Яж доритос, ако се караш с Янева

Яж доритос, ако искаш да пораснеш

Яж доритос, ако искаш да се сдобриш с жена си

Яж доритос, ако си фен на Таня Узунова

Яж доритос, ако ядеш pringles

Яж доритос, ако пътуваш към Кърджали

Яж доритос, ако си джудже

Яж доритос, ако нямаш пари

Яж доритос, ако няма какво друго да ядеш

Уникалния ми пост :1000 (29):

Хах, да, Никола не е вчерашен и има развита интуиция за хората. Аз съм сигурен, че изобщо не му дреме за солетата.

Вижда се от всички, разбира се. Не е като да го познаваме от вчера. Като спрат да пишат неговите двама приятели и някой леко го нападне, веднага търчи да лиже задници, защото иначе се насира.

И аз мисля така

Той може само да кълне и да говори на хората зад гърба им

Както го прави в чатовете с неговите приятели

Ами..

Разрови се в архивите на форума и ще разбереш :1000 (29):

giphy.gif

Жалко, че са изтрити коментарите за снимката и истината за него

Сподели в други сайтове

Уникалния ми пост :1000 (29):

И аз мисля така

Той може само да кълне и да говори на хората зад гърба им

Както го прави в чатовете с неговите приятели

Ами..

Разрови се в архивите на форума и ще разбереш :1000 (29):

giphy.gif

Жалко, че са изтрити коментарите за снимката и истината за него

Е, все можете да преразкажете с няколко изречения.

Сподели в други сайтове

Нека да ти разкаже солетката

Снощи мълчеше и не се обаждаше

Но днес когато ни нямаше бил много отворен

Много е отворен да говори когато ни няма, а когато сме тука мълчи и се крие

giphy.gif

Сподели в други сайтове

На единия преди няколко години му казах, че се излага защото пишеше постоянно за секс и тн.. (както сега със Стела) при положение, че преди това (да речем месец) беше споделил тук в чатмания, че все още не е правил секс и тн.. Да кажем, че написах нещо от сорта: ''Харесваше ми повече като беше себе си, сега е фейк''.

С другия потребител аз проблем нямам защото той за мен не съществува. Той не може обаче да го преживее. Човек като вече не е първа младост и годни 40 по-трудно камуфлира нервните изблици. Предполагам, че преди да напиша ''удоволствие да изпиташ, но любов никога'' е имал някакъв проблем с някое гадже или момче и го прие навътре. ;д

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Дълго е и ще трябва да се пише един час. На мен лично дори не ми е приятно да си спомням за този човек, камо ли да преразказвам всички случки. Ще трябва тепърва да си изграждаш мнение за него. Дано само имаш усета да отсяваш подмазвачите и лицемерите, защото вече видяхме, че направи някаква тема за "Топ албум на Ивана" - нещо, което и през ум нямаше да му мине, ако ти не се беше завърнала във форума.

Сподели в други сайтове

:1000 (29):

И ти като Фокси.. казваш това, което ти изнася

Разкажи всичко, а не само това което ти е удобно

Момичето попита какъв е проблема. Нашия проблем (всъщност твоя защото аз с теб проблем нямам) започна след като казах, че си се променил за лошо и новото ти поведение е тъпо.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

На единия преди няколко години му казах, че се излага защото пишеше постоянно за секс и тн.. (както сега със Стела) при положение, че преди това (да речем месец) беше споделил тук в чатмания, че все още не е правил секс и тн.. Да кажем, че написах нещо от сорта: ''Харесваше ми повече като беше себе си, сега е фейк''.

С другия потребител аз проблем нямам защото той за мен не съществува. Той не може обаче да го преживее. Човек като вече не е първа младост и годни 40 по-трудно камуфлира нервните изблици. Предполагам, че преди да напиша ''удоволствие да изпиташ, но любов никога'' е имал някакъв проблем с някое гадже или момче и го прие навътре. ;д

Пропускаш да кажеш, че години наред беше обсебен по мен и ме канеше на срещи всеки път, като си в България. Също и искаше да идваш в Пловдив няколко пъти да се виждаме, като разбра, че аз за теб път няма да бия.

Клетвата да не съм изпитал никога любов я каза, след като вече окончателно ти стана ясно, че аз теб няма да те огрея никога.

И това при все, че винаги съм се държал приятелски с теб, отговарял съм ти като ми пишеш по фейса, дори се опитах да ти помогна и дам съвет за твое здравословно неразположение.

И накрая да ме прокълне.

Хахаххахахахах

#Дъното, както казва Сашо.

Сподели в други сайтове

Дълго е и ще трябва да се пише един час. На мен лично дори не ми е приятно да си спомням за този човек, камо ли да преразказвам всички случки. Ще трябва тепърва да си изграждаш мнение за него. Дано само имаш усета да отсяваш подмазвачите и лицемерите, защото вече видяхме, че направи някаква тема за "Топ албум на Ивана" - нещо, което и през ум нямаше да му мине, ако ти не се беше завърнала във форума.
Сега, в интерес на истината, съм забелязвала още преди да се завърна, че той има отношение към творчеството на Ивана. Може би не му е любимка номер 1, но се е изказвал ласкаво за нея и преди години. Не знам защо окачествихте като лицемерие темата му "топ албум", която той така или иначе не доразви.

Сподели в други сайтове

Момичето попита какъв е проблема. Нашия проблем (всъщност твоя защото аз с теб проблем нямам) започна след като казах, че си се променил за лошо и новото ти поведение е тъпо.

Проблема е от преди това

Започнал на турнето през 2014 ( разбриа се когато тръгнах към Night Club The Face )

Спомни си какво си говорил на Тенчо за мен след като си тръгнах и вие останахте на бордюрите ( или там каквото е )

Да не говорим за другите неща

Знам всичко :)

И проблема не е забележката за поведението ми, а друго

Ти си лицемерен и просто реших да покажа лицето ти пред всички

Пропускаш да кажеш, че години наред беше обсебен по мен и ме канеше на срещи всеки път, като си в България. Също и искаше да идваш в Пловдив няколко пъти да се виждаме, като разбра, че аз за теб път няма да бия.

Клетвата да не съм изпитал никога любов я каза, след като вече окончателно ти стана ясно, че теб аз няма да те огрея никога.

И това при все, че винаги съм се държал приятелски с теб, отговарял съм ти като ми пишеш по фейса, дори се опитах да ти помогна и дам съвет за твое здравословно неразположение.

И накрая да ме прокълне.

Хахаххахахахах

#Дъното, както казва Сашо.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

giphy.gif

Лелеееееееееее

Ето къде бил проблема

Не си го оправил и почнал да кълне

Горе каза друго..

Сподели в други сайтове

Сега, в интерес на истината, съм забелязвала още преди да се завърна, че той има отношение към творчеството на Ивана. Може би не му е любимка номер 1, но се е изказвал ласкаво за нея и преди години. Не знам защо окачествихте като лицемерие темата му "топ албум", която той така или иначе не доразви.

Как ще доразвие, след като разкрих каква му е целта ( мазненето му към теб )

И започна да ни цитира след като казахме, че е слаб и говори зад гърба ни ( когато ни няма )

Брей... голяма смелост

Сподели в други сайтове

:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

Ето какъв е бил проблема. Но ти и за Никола си мислеше, че те харесва.

Не искам да те обиждам защото знам, че не си от нашата генерация (ти пак ще го изкараш обида, де), но младите така общуваме. Съжалявам ако съм създал в теб някаква илюзия, че те харесвам, но ти с двойно по-възрастен от мен и изобщо не ми влизаш във вкуса.

Ако толкова съм имал интерес към теб щях да съм те добавил във фейсбук а както виждаш това никога не е станало.

Т'ва че ми каза за кръвта е истина и ти благодаря, но не виждам нищо особено.

А между другото т'ва за обсебването е наистина най-смешното защото от АДЕКВАТНА гледна точка, аз за да те поканя някъде апартамента трябва да е мой. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Т'ва за Пловдив също го оцветяваш както ти е удобно. Не знаех, че човек отива в ПЛОВДИВ само за да се види с теб.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Лелеееееееееее

Ето къде бил проблема

Горе каза друго..

Естествено, че ще каже друго. Този човек се срамува от себе си и няма сила да признае истината. Не съм бил съществувал за него! :roll1: Ами, радвам се, крайно време беше след 5 години обсебване да спра да съществувам за него. Иначе, като бях напуснал форума за 2 години, около 10 пъти е ревал да се върна, че съм му липсвал и тем подобни,

Какво очакваш от човек, който е ясен на всички, че е хомосексуален, намериха му профила в гей приложение, лъсна пред всички, и той все още отказваше да признае за себе си. :mf_surrender: Той го срам от самия него.

Сподели в други сайтове

Проблема е от преди това

Започнал на турнето през 2014 ( разбриа се когато тръгнах към Night Club The Face )

Спомни си какво си говорил на Тенчо за мен след като си тръгнах и вие останахте на бордюрите ( или там каквото е )

Да не говорим за другите неща

Знам всичко :)

И проблема не е забележката за поведението ми, а друго

Ти си лицемерен и просто реших да покажа лицето ти пред всички

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

giphy.gif

Лелеееееееееее

Ето къде бил проблема

Горе каза друго..

На турнето ?

Само да ти кажа, че аз разбрах, че ще дойдеш с нас на турнето буквално 2 минути преди да пристигнеш. Попита ме (знаеш кой) дали имам против и казах, че не. При положение, че с теб преди т'ва бяхме си писали максимум три пъти се държах абсолютно добре с теб и бяхме почти постоянно заедно. Аз ви водех да си правите снимки с певиците и тн.. ( и т'ва е така и много добре го знаеш). После като ни покани на дискотеката аз му казах, че няма да отида защото тогава нито имах 18, нито желаех да отида с непознати на дискотека. Другия човек също не желаеше и заради това отказахме. И между другото ми е малко странно, че проблема ни започна 2014 а после с теб сме си писали няколко пъти (винаги ок нещата) и след като написах т'ва че промяната ти не ми харесва реално реши да почнеш с дърпането.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

Ето какъв е бил проблема. Но ти и за Никола си мислеше, че те харесва.

Не искам да те обиждам защото знам, че не си от нашата генерация (ти пак ще го изкараш обида, де), но младите така общуваме. Съжалявам ако съм създал в теб някаква илюзия, че те харесвам, но ти с двойно по-възрастен от мен и изобщо не ми влизаш във вкуса.

Ако толкова съм имал интерес към теб щях да съм те добавил във фейсбук а както виждаш това никога не е станало.

Т'ва че ми каза за кръвта е истина и ти благодаря, но не виждам нищо особено.

А между другото т'ва за обсебването е наистина най-смешното защото от АДЕКВАТНА гледна точка, аз за да те поканя някъде апартамента трябва да е мой. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Т'ва за Пловдив също го оцветяваш както ти е удобно. Не знаех, че човек отива в ПЛОВДИВ само за да се види с теб.

Говори си. Ясен си на всички от години, нищо не можеш да промениш. :hahaha: Само ставаш още по-смешен.

Сподели в други сайтове

Ти поне прие ли си възрастта или още ще си измисляш, че си на 28 ?

На 48 съм. И нямам бръчки за разлика от теб, който на 20 вече има. :hahaha:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...