Lelqtian Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Форума става все по интересен. Вече имаме и откроен ейджийст. Още какво ни лиспва за колекцията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Още няколко годинки остават до 48. Какво да правиш, че винаги си си падал по по-големи от теб мъже. Съдба! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Какво да правиш, че винаги си си падал по по-големи от теб мъже. Съдба! :1000 (19): Едни по-големи, други по-малки. Съдба! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Едни по-големи, други по-малки. Съдба! По теб никой! Съдба! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 По теб никой! Съдба! Не съм съгласен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Естествено, че ще каже друго. Този човек се срамува от себе си и няма сила да признае истината. Не съм бил съществувал за него! Ами, радвам се, крайно време беше след 5 години обсебване да спра да съществувам за него. Иначе, като бях напуснал форума за 2 години, около 10 пъти е ревал да се върна, че съм му липсвал и тем подобни, Какво очакваш от човек, който е ясен на всички, че е хомосексуален, намериха му профила в гей приложение, лъсна пред всички, и той все още отказваше да признае за себе си. Той го срам от самия него. Е, тук вече намесихте ваши лични отношения, с които аз няма как да бъда запозната. Но причините да е отказвал да признае могат да бъдат купища. Не всеки е отглеждан в либерално семейство, много такива мои познати са имали проблеми и в училище, а той е наистина малък... Иначе, Печенко не е ли хетеросексуален?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Иначе, Печенко не е ли хетеросексуален?! Хетеро е. Но е на Стела. Там нИдей да бараш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Хетеро е. Но е на Стела. Там нИдей да бараш. Не бих си и помислила! Просто бях останала с впечатление, че си е хетеро, а изведнъж - намесен в гей афери. Изненадах се. Иначе той май изглежда много добре, имаше преди някакви снимки. И Стела, колкото и да ми е анти, поне е хубава, нека си се зарибяват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ти поне прие ли си възрастта или още ще си измисляш, че си на 28 ? А??? Че ти на колко мислиш е Конди? Сериозно питам аз. И защо мислиш, че е по-голям отколкото казва? Конди, ако наистина си по-голям да ми дадеш от крема ти за бръчки. Че вече имам нужда и аз от такъв. А що пак почнахте да се карате нз.. то за това никой не остана и на повечето им се изгуби желанието да пишат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ти поне прие ли си възрастта или още ще си измисляш, че си на 28 ? Всъщност не е на 28, а на 58... След лъжите, че си измисля това, че си бил влюбен в него Само това ли успя да измислиш? Е, тук вече намесихте ваши лични отношения, с които аз няма как да бъда запозната. Но причините да е отказвал да признае могат да бъдат купища. Не всеки е отглеждан в либерално семейство, много такива мои познати са имали проблеми и в училище, а той е наистина малък... Иначе, Печенко не е ли хетеросексуален?! :1000 (29): Ще кажа само, че съм хетеро Имам какво да кажа и на тази тема, но е прекалено дълго ( на лично може да се навия да ти разкажа ) Хетеро е. Но е на Стела. Там нИдей да бараш. Големи скандали ми вдигна за Таня... Ако разбере за Янева... Сватба няма да има :1000 (29): Не бих си и помислила! Просто бях останала с впечатление, че си е хетеро, а изведнъж - намесен в гей афери. Изненадах се. Иначе той май изглежда много добре, имаше преди някакви снимки. И Стела, колкото и да ми е анти, поне е хубава, нека си се зарибяват. Ами.. ще кажа само, че само аз имах смелоста да разкрия сексуалноста на солетката ( стана нещо като историята на смитх и голите снимки на Слави ), но при мен всичко беше реално Пратиха ми ги и така Аз обрах негативите Изкараха ме гей ( заради тази история и това, че слагах модели за графики ) модели като: Андреа Денвер и куп други Но това е зад гърба ми Не ми дреме вече какво мислят и какво казват Колкото до секс чатовете ми преди и сега.. Преди ме нападнаха доста Сега не ми дреме Повечето е на шега и човек, който ме познава ( пише си с мен доста ) знае много добре, че съм голям мръсник, умея да се шегувам и всичко е на шега Иначе не знам какви снимки си виждала, но има голяма промяна при мен Сега да не излезе, че се изкарвам жертва :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Големи скандали ми вдигна за Таня... Ако разбере за Янева... Сватба няма да има :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Виж как си знаеш да внимаваш Чак големи скандали, това беше нищо даже... хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Сватба няма да има :1000 (29): Ами.. ще кажа само, че само аз имах смелоста да разкрия сексуалноста на солетката ( стана нещо като историята на смитх и голите снимки на Слави ), но при мен всичко беше реално Пратиха ми ги и така Аз обрах негативите Изкараха ме гей ( заради тази история и това, че слагах модели за графики ) модели като: Андреа Денвер и куп други Но това е зад гърба ми А защо си сметнал за необходимо да изваждаш наяве сексуалните му предпочитания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Виж как си знаеш да внимаваш Чак големи скандали, това беше нищо даже... хаха А защо си сметнал за необходимо да изваждаш наяве сексуалните му предпочитания? Ще ти споделя на лично каква е цялата история Не мисля да го правя тук Достатъчно коментирахме Но като цяло... направих услуга на един приятел ( потребител ) Солетката го раздаваше голямо хетеро и модна икона на форума И това беше падението му Тогава настрой приятелчетата си да ме нападнат И други форумци го направиха ( големите моралисти ) Това беше падението на модната икона Направихме му и услуга.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Бившият на Джулия искаше Тежко мина младостта й му я пуснах, много му харесва И вика Танче, днес ще те прибирам ли викам не, до 23:00 съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Толкова ли ти харесва това гифче от концерта (направено от твоя приятел Кондома), че го качваш за пореден път ? И не ме намесвайте във вашите разговори и тем подобни. На мен Иван не ми се е мазнел, за да се разбираме в момента. Мразя интриги, прекалено голяма злоба стана в тоя форум Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Толкова ли ти харесва това гифче от концерта (направено от твоя приятел Кондома), че го качваш за пореден път ? И не ме намесвайте във вашите разговори и тем подобни. На мен Иван не ми се е мазнел, за да се разбираме в момента. Мразя интриги, прекалено голяма злоба стана в тоя форум В грешка си. Не съм го правил аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Толкова ли ти харесва това гифче от концерта (направено от твоя приятел Кондома), че го качваш за пореден път ? И не ме намесвайте във вашите разговори и тем подобни. На мен Иван не ми се е мазнел, за да се разбираме в момента. Мразя интриги, прекалено голяма злоба стана в тоя форум Не може ли? Голям гъзар го раздаваш с айфона :1000 (29): НЕ е направено от моя приятел Кондома Аз съм го направил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 В грешка си. Не съм го правил аз. Само дето преди ми беше писал, че искаш да качиш точно такова гифче. :1000 (19): Добре, щом не си ти ок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Само дето преди ми беше писал, че искаш да качиш точно такова гифче. :1000 (19): Добре, щом не си ти ок. Аз и други неща съм ти писал, но не съм ги направил. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Само дето преди ми беше писал, че искаш да качиш точно такова гифче. :1000 (19): Добре, щом не си ти ок. Не знам какво е писал Кондомчо Аз съм го правил преди време Помня, че гледах концерта и реших да запаметя този момент След това го пратих на Онур и му казах да ти го прати :1000 (29): Защо обвинявате Кондомчо за всичко? Нещо много ви бърка в очите ( заедно с твоя приятел солетката ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Бившият на Джулия искаше Тежко мина младостта й му я пуснах, много му харесва И вика Танче, днес ще те прибирам ли викам не, до 23:00 съм. Ти харесваш ли го? Само за него говориш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Защо обвинявате Кондомчо за всичко? Нещо много ви бърка в очите ( заедно с твоя приятел солетката ) Очи-очи, твоие очи као сяйни бисери у ночи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ти харесваш ли го? Само за него говориш Даже му пусках песни на Джулия и той се кефеше. Забавен е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ти харесваш ли го? Само за него говориш Е и новия шеф Даже му пусках песни на Джулия и той се кефеше. Забавен е. Тоя поне сега свободен ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Защо обвинявате Кондомчо за всичко? Нещо много ви бърка в очите ( заедно с твоя приятел солетката ) Виновен съм, Печенко!! Разбери, че много съм виновен! Не се търпи просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари