Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Естествено, че ще каже друго. Този човек се срамува от себе си и няма сила да признае истината. Не съм бил съществувал за него! :roll1: Ами, радвам се, крайно време беше след 5 години обсебване да спра да съществувам за него. Иначе, като бях напуснал форума за 2 години, около 10 пъти е ревал да се върна, че съм му липсвал и тем подобни,

Какво очакваш от човек, който е ясен на всички, че е хомосексуален, намериха му профила в гей приложение, лъсна пред всички, и той все още отказваше да признае за себе си. :mf_surrender: Той го срам от самия него.

Е, тук вече намесихте ваши лични отношения, с които аз няма как да бъда запозната. Но причините да е отказвал да признае могат да бъдат купища. Не всеки е отглеждан в либерално семейство, много такива мои познати са имали проблеми и в училище, а той е наистина малък...

Иначе, Печенко не е ли хетеросексуален?! :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Хетеро е. Но е на Стела. Там нИдей да бараш. :3fdb8960598fa63e:
Не бих си и помислила!

Просто бях останала с впечатление, че си е хетеро, а изведнъж - намесен в гей афери. Изненадах се. Иначе той май изглежда много добре, имаше преди някакви снимки. И Стела, колкото и да ми е анти, поне е хубава, нека си се зарибяват.

Сподели в други сайтове

Ти поне прие ли си възрастта или още ще си измисляш, че си на 28 ?

А??? Че ти на колко мислиш е Конди? Сериозно питам аз. И защо мислиш, че е по-голям отколкото казва?

Конди, ако наистина си по-голям да ми дадеш от крема ти за бръчки. Че вече имам нужда и аз от такъв.

А що пак почнахте да се карате нз.. то за това никой не остана и на повечето им се изгуби желанието да пишат.

Сподели в други сайтове

Ти поне прие ли си възрастта или още ще си измисляш, че си на 28 ?

Всъщност не е на 28, а на 58...

След лъжите, че си измисля това, че си бил влюбен в него

Само това ли успя да измислиш?

Е, тук вече намесихте ваши лични отношения, с които аз няма как да бъда запозната. Но причините да е отказвал да признае могат да бъдат купища. Не всеки е отглеждан в либерално семейство, много такива мои познати са имали проблеми и в училище, а той е наистина малък...

Иначе, Печенко не е ли хетеросексуален?! :girl_cry2:

:1000 (29):

Ще кажа само, че съм хетеро

Имам какво да кажа и на тази тема, но е прекалено дълго ( на лично може да се навия да ти разкажа )

Хетеро е. Но е на Стела. Там нИдей да бараш. :3fdb8960598fa63e:

Големи скандали ми вдигна за Таня... :helpsmilie:

Ако разбере за Янева...

Сватба няма да има :1000 (29):

Не бих си и помислила!

Просто бях останала с впечатление, че си е хетеро, а изведнъж - намесен в гей афери. Изненадах се. Иначе той май изглежда много добре, имаше преди някакви снимки. И Стела, колкото и да ми е анти, поне е хубава, нека си се зарибяват.

Ами.. ще кажа само, че само аз имах смелоста да разкрия сексуалноста на солетката ( стана нещо като историята на смитх и голите снимки на Слави ), но при мен всичко беше реално

Пратиха ми ги и така

Аз обрах негативите

Изкараха ме гей ( заради тази история и това, че слагах модели за графики ) модели като: Андреа Денвер и куп други

Но това е зад гърба ми

Не ми дреме вече какво мислят и какво казват

Колкото до секс чатовете ми преди и сега..

Преди ме нападнаха доста

Сега не ми дреме

Повечето е на шега и човек, който ме познава ( пише си с мен доста ) знае много добре, че съм голям мръсник, умея да се шегувам и всичко е на шега

Иначе не знам какви снимки си виждала, но има голяма промяна при мен :)

Сега да не излезе, че се изкарвам жертва :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Големи скандали ми вдигна за Таня... :helpsmilie:

Ако разбере за Янева...

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Виж как си знаеш да внимаваш :Vishenka_05:

Чак големи скандали, това беше нищо даже... хаха

Сподели в други сайтове

Ами.. ще кажа само, че само аз имах смелоста да разкрия сексуалноста на солетката ( стана нещо като историята на смитх и голите снимки на Слави ), но при мен всичко беше реално

Пратиха ми ги и така

Аз обрах негативите

Изкараха ме гей ( заради тази история и това, че слагах модели за графики ) модели като: Андреа Денвер и куп други

Но това е зад гърба ми

А защо си сметнал за необходимо да изваждаш наяве сексуалните му предпочитания?

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Виж как си знаеш да внимаваш :Vishenka_05:

Чак големи скандали, това беше нищо даже... хаха

:Vishenka_05:

А защо си сметнал за необходимо да изваждаш наяве сексуалните му предпочитания?

Ще ти споделя на лично каква е цялата история

Не мисля да го правя тук

Достатъчно коментирахме

Но като цяло... направих услуга на един приятел ( потребител )

Солетката го раздаваше голямо хетеро и модна икона на форума

И това беше падението му

Тогава настрой приятелчетата си да ме нападнат

И други форумци го направиха ( големите моралисти )

Това беше падението на модната икона

Направихме му и услуга..

Сподели в други сайтове

Бившият на Джулия искаше Тежко мина младостта й му я пуснах, много му харесва И вика Танче, днес ще те прибирам ли викам не, до 23:00 съм.

Сподели в други сайтове

Толкова ли ти харесва това гифче от концерта (направено от твоя приятел Кондома), че го качваш за пореден път ?

И не ме намесвайте във вашите разговори и тем подобни. На мен Иван не ми се е мазнел, за да се разбираме в момента. Мразя интриги, прекалено голяма злоба стана в тоя форум :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Толкова ли ти харесва това гифче от концерта (направено от твоя приятел Кондома), че го качваш за пореден път ?

И не ме намесвайте във вашите разговори и тем подобни. На мен Иван не ми се е мазнел, за да се разбираме в момента. Мразя интриги, прекалено голяма злоба стана в тоя форум :mf_surrender:

В грешка си. Не съм го правил аз.

Сподели в други сайтове

Не може ли?

Голям гъзар го раздаваш с айфона :1000 (29):

НЕ е направено от моя приятел Кондома

Аз съм го направил

Сподели в други сайтове

Само дето преди ми беше писал, че искаш да качиш точно такова гифче. :1000 (19):

Добре, щом не си ти ок.

Аз и други неща съм ти писал, но не съм ги направил. :3fdb8960598fa63e: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Само дето преди ми беше писал, че искаш да качиш точно такова гифче. :1000 (19):

Добре, щом не си ти ок.

Не знам какво е писал Кондомчо

Аз съм го правил преди време

Помня, че гледах концерта и реших да запаметя този момент

След това го пратих на Онур и му казах да ти го прати :1000 (29):

Защо обвинявате Кондомчо за всичко?

Нещо много ви бърка в очите ( заедно с твоя приятел солетката )

9907b573c775ab3a.png

Сподели в други сайтове

Бившият на Джулия искаше Тежко мина младостта й му я пуснах, много му харесва И вика Танче, днес ще те прибирам ли викам не, до 23:00 съм.

Ти харесваш ли го? Само за него говориш :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Очи-очи, твоие очи као сяйни бисери у ночи :happyppl:

Сподели в други сайтове

Виновен съм, Печенко!! Разбери, че много съм виновен! Не се търпи просто. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...