Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не разбирам какво се дърпате за хеурон, филъри и коси, като всеки се стреми да изкара максимума като външен вид от себе си! Губи ми се конструктивността в сегашните нападки. Всички ще се сбръчкосаме и ще ни оредеят косите, на едни по-рано, на други по-късно, ама все тая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Косата ми е перфектна, не знам изобщо какви ги дрънкаш. Скулите са ти бомба, така е, ама паяжината по долните клепачи вече си проправя път. Кофти е, защото излиза, че си age-ист, и ще страдаш от собсвтените си предразсъдаци. От недоспиване е. Лятото ще се оправят. Ми и двамата сме. Бръчките също се появят с годините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Сериозно ли? Мачкай! :1000 (29): Да знаеш обаче, че някое гнусно педерастче ще го използва срещу теб в следващ спор. Бъди готов. Да си ебат майката, да инвестират и те в себе си. Не да избиват комплекси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 От недоспиване е. Лятото ще се оправят. Ми и двамата сме. Бръчките също се появят с годините. От къде на къде реши, че имам проблем с косата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Райна и Кали са единствените чалгарки моята зодия. Изпадам в тежка депресия! Милко Калайджиев и Магда не са ли също, Янева Цура? Овни пък са ЛУНА, ХАБИБИ, СИЛВИЯ, ДАНИЕЛА, Емилия, Румина, Лорена, Ванеса, Борис Дали. Само Луна е достатъчно реализирана - прекалено силна и интелигентна зодия за чалга занимания! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Да сложим Ванчето и в тази тема Разкош! Ооо хаха не бих ги обявил тук, повечето няма да им стане удобно. И за мъже и за жени говоря. Само да разбера аз! Ще хвърчат глави! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Милко Калайджиев и Магда не са ли също, Янева Цура? Овни пък са ЛУНА, ХАБИБИ, СИЛВИЯ, ДАНИЕЛА, Емилия, Румина, Лорена, Ванеса, Борис Дали. Само Луна е достатъчно реализирана - прекалено силна и интелигентна зодия за чалга занимания! Камелия и Мария пък са моята ! Топа Разкош! Само да разбера аз! Ще хвърчат глави! Хахаха, не се давам :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Хахаха, не се давам :* Главите на предлагащите се ще хвърчат! Твоята ми трябва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Yaneva, поклон пред хита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Лелче, къде си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Yaneva, поклон пред хита. Поклон, с тази песен вече бях категорична, че сменям Деса на първото ми място! Но сега ще кажат, че ми се мазниш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Лелче, къде си? Скатавам се и си правя частно Яница парти. Щото тука се не седи нещо днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Поклон, с тази песен вече бях категорична, че сменям Деса на първото ми място! Но сега ще кажат, че ми се мазниш... Липсват ли ни синтезаторите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Скатавам се и си правя частно Яница парти. Щото тука се не седи нещо днес Много добре си решил! Стой си в ъгъла! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Скатавам се и си правя частно Яница парти. Щото тука се не седи нещо днес Коментирахте ли доминацията на императрицата? http://signal.bg/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%...B8%D1%86%D0%B8/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Щото тука се не седи нещо днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Липсват ли ни синтезаторите? Искам лелка пак толкова игрива и артистичничка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Коментирахте ли доминацията на императрицата? http://signal.bg/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%...B8%D1%86%D0%B8/ Не, изпуснал бях. По често ще си правя без поводни партита! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не, изпуснал бях. По често ще си правя без поводни партита! "безповодни" се пише. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 "безповодни" се пише. Не сме в час по български език. Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Искам лелка пак толкова игрива и артистичничка! Това лято ще скандализира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не сме в час по български език. Мерси. Личи си, че не сте посещавали часовете по Български език и Литература! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Личи си, че не се посещавали часовете по Български език и Литература! Ти също. Литература не трябва да е с главна буква! :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ти също. Литература не трябва да е с главна буква! :* И затова имам 5,61 на ДЗИ и 5,70 на Матура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 И затова имам 5,61 на ДЗИ и 5,70 на Матура. Щом не е 6,00 не се хвали! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари