Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Човекът пуска песни на Ивана, това е по-важното! Стига и ти с твоята коса! Гологлавите мъже са най-секси, айде! Той не за първи път прави подобни изказвания за мен. Преди няколко месеца беше казал, че се обличам лошо, а няма откъде да знае, защото го нямам във фейса. В профила си за форума имам снимки главно от вкъщи, където, да, едва ли съм с най-добрите си дрехи. Мисълта ми е, че някой явно му праща снимки, или му докладва някакви неща на господин "Незаитеросован от мен", за който аз не съществувам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Няма, мило, не остана, виж ако беше преди 15-20 години можеше и да оскубеш някой кичур. Може да направим бой с бастуни. Аз имам два - ще ти дам единия и ще се сборим. :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Иначе няма да се притесняваш, като добра приятелка ще ти препоръчам хубав крем против бръчки. Хубавите кремове против бърчки съм ги измислил аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Хубавите кремове против бърчки съм ги измислил аз. Значи на теб дължа красотата си и младежкото си излъчване... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Значи на теб дължа красотата си и младежкото си излъчване... Да. В знак на благодарност ще банваш, който ти посоча. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Честит Рожден ден, Руске! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Честит рожден ден на ТемеРуска! Да е много имотна и никога недохранена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Прочетох първоначално "влюбен съм в Печенко" и ми стана лошо Щях да кажа че ще се оскубем, ама тука казват нещо за косата, та не знам Черна, кестенява, все тая, дай нещо да запълним дупките. Ще ми дариш ли и от космите ти по краката, защото и там нещо почнаха да падат? С удоволствие ще ти дам И без това не ми трябват :1000 (29): Няма, мило, не остана, виж ако беше преди 15-20 години можеше и да оскубеш някой кичур. Може да направим бой с бастуни. Аз имам два - ще ти дам единия и ще се сборим. Ооооо, едно от най-любимите ми парчета! Получи ти се, определено! Човекът пуска песни на Ивана, това е по-важното! Стига и ти с твоята коса! Гологлавите мъже са най-секси, айде! И на мен ми е много любима Сега да ти се измазня пак На наградите през 2014 държах плакат с един приятел ( на входа му го даде Тодоров ) На плаката пишеше "Обичаме те, Ивана" Как ще коментираш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Днес май е нямало момент, в който в темата да има по-малко от 12 потребителя. Ей на това му се вика сеир. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 И на мен ми е много любима Сега да ти се измазня пак На наградите през 2014 държах плакат с един приятел ( на входа му го даде Тодоров ) На плаката пишеше "Обичаме те, Ивана" Как ще коментираш? :1000 (29): Все повече ми се издигаш в очите! :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Днес май е нямало момент, в който в темата да има по-малко от 12 потребителя. Ей на това му се вика сеир. Мерси! :1000 (30): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Днес май е нямало момент, в който в темата да има по-малко от 12 потребителя. Ей на това му се вика сеир. Раздвижихме форума! Янева да се учи от нас! Поздрав за Лелчето ( Янева ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Все повече ми се издигаш в очите! :1000 (33): Да знаеш че те следя дали ми закачаш мъжа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Все повече ми се издигаш в очите! :1000 (33): А така! Искам среща очи в очи да видя до къде съм се издигнал :1000 (29): Да знаеш че те следя дали ми закачаш мъжа :roll1: Спокойно Тя е семейна и е безопасна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Раздвижихме форума! Янева да се учи от нас! Поздрав за Лелчето ( Янева ) Лелчето без да е видяла поста ти, сега сложи тази песен в попфолк скандалите... Просто сме на една честота! И за раздвижването аз също имам заслуга! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Спокойно Тя е семейна и е безопасна Така лесно не се успокоявам. Аз да си кажа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Спокойно Тя е семейна и е безопасна На второто недей да разчиташ особено! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Въй, Рики писа сега, че утре ще отговаря на въпроси на феновете под клипа на Фиебре. Не може да бъде. Не може да се спи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Пуснала съм си музика и как ме стреснаха сега с внимание, извършва се техническа проверка. И при нас имаше техническа проверка. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Феновете вече са писали въпроси. Сега е момента да го питам за България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Лелчето без да е видяла поста ти, сега сложи тази песен в попфолк скандалите... Просто сме на една честота! И за раздвижването аз също имам заслуга! :1000 (29): Значиии Трябва да съм в отбора на Ивановите :1000 (29): Така лесно не се успокоявам. Аз да си кажа :roll1: Да ти бия успокоителното'? :1000 (29): На второто недей да разчиташ особено! :1000 (29): Ако тръгнеш да ме изнасилваш,,, ще викна Стела Тя ще се оправи с теб :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 :1000 (29): Значиии Трябва да съм в отбора на Ивановите :1000 (29): Ако тръгнеш да ме изнасилваш,,, ще викна Стела Тя ще се оправи с теб :1000 (29): си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 си! Не е и никога няма да бъде! Използваме го за къртица... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 :1000 (29): Да ти бия успокоителното'? :1000 (29): :roll1: Тази вечер не съм нервна, но трябва профилактично, така каза доктора Ако тръгнеш да ме изнасилваш,,, ще викна Стела Тя ще се оправи с теб :1000 (29): Не се съмнявай любов :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари