pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 си! Трябва да сложим: Не е и никога няма да бъде! Използваме го за къртица... :roll1: Тази вечер не съм нервна, но трябва профилактично, така каза доктора Не се съмнявай любов :1000 (29): :1000 (29): :roll1: Аз ще съм ти доктор и тази нощ ще те лекувам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Трябва да сложим: Да започвам ли да пъшкам като лелка в клипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Да започвам ли да пъшкам като лелка в клипа? Чакай първо да дойда да ти го вкарам ( за малкото желязо на обицата говоря ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Чакай първо да дойда да ти го вкарам ( за малкото желязо на обицата говоря ) Ако е "малко", хич няма да те чакам! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ако е "малко", хич няма да те чакам! :1000 (29): :roll1: Ще се въздържа от коментар :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 :roll1: Ще се въздържа от коментар :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Аз ще съм ти доктор и тази нощ ще те лекувам Само тази ли? На мен често ще ми е нервно като гледам.. :1000 (29): :1000 (29): Чакай първо да дойда да ти го вкарам ( за малкото желязо на обицата говоря ) Малееее, приготви повече успокоително :roll1: :roll1: Ще се въздържа от коментар :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Щото съм тук ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Възбуждаш ме тази вечер :1000 (29): Само тази ли? На мен често ще ми е нервно като гледам.. :1000 (29): :1000 (29): Малееее, приготви повече успокоително :roll1: Щото съм тук ли? Готова ли си мръсницо? Облече ли се като снежанка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Възбуждаш ме тази вечер :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Готова ли си мръсницо? Облече ли се като снежанка? Щом вече си възбуден, може да идваш Каква Снежанка, аз съм жената котка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Аз не казвам, че те сваля ( или съм написал.. не помня ) Просто сложих в списъка на хората дето се мазни Трябва и аз да те питам за режим при тренировките.. :1000 (29): За каква интрига говориш? Може ли да разкажеш какво е станало? Сигурно си мислиш, че съм аз ( знам ли .. ) Един от двамата е ( а може и двамата ) :1000 (29): Сериозно ли ме е наричал така? Мале... Сега ще види той :gun_bandana: Ейй 2 дни ми се мазниш на ЛС, а всъщност си говорил зад гърба ми и си ме обиждал... Как ще обясниш? :gun_bandana: Някой от форума писал на Христина (момче) по фб, да не се занимавала с мен, че искала да ме ебе, пък видиш ли той су бил занимавал с мен ?!?!?!?! Хахаха #дъноооооо Незнам кой е . И Смит и Докето ми пишат, че не са те. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Някой от форума писал на Христина (момче) по фб, да не се занимавала с мен, че искала да ме ебе, пък видиш ли той су бил занимавал с мен ?!?!?!?! Хахаха #дъноооооо Незнам кой е . И Смит и Докето ми пишат, че не са те. С Христина разследвахме профила и е фен на Камелия човека направил т'ва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 С Христина разследвахме профила и е фен на Камелия човека направил т'ва. Моля??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Някой от форума писал на Христина (момче) по фб, да не се занимавала с мен, че искала да ме ебе, пък видиш ли той су бил занимавал с мен ?!?!?!?! Хахаха #дъноооооо Незнам кой е . И Смит и Докето ми пишат, че не са те. Аз дори не знам за какво става въпрос, пък кога съм поддържал връзка с Христина във фейсбук или пък с теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Моля??? Имаше някакви споделяни песни на Камелия преди години и тн.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Сили имайте, още ми завиждайте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 То това е ясно,че е работа на Дойката.Във форума няма по-озлобено и комплексирано същество от него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Интереснооо,някой ми е харесал въпросите и коментарите за Рики и моите въпроси седят най-отгоре и най-високо оценени и отличаващи се.😮👀 Дали е Рики. Кой ме е забелязал е интересно да седя най-отгоре. Само моите въпроси и коментари стоят на почетно място. Ако е Рики, направо не знам да съм му привлякла вниманието. Ето има въпроси преди 6-7 минути, но никой не е забелязан като моя. Като гледам въпросите, хората много искат нов албум от Рики. Много е странно. Кой впечатлих сред толкова въпроси на феновете. Обаче колко хитро е измислено- Рики ще отговаря на въпроси на фенове и ще гледат така и клипа и ще трупа и гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Отговорът на въпроса, които нищите относно интригата, е ясен като бял ден и всеки с поне две гънки на мозъка би се сетил. 1. Това е човек, които видно комуникира и е близък, ако не с двамата, то поне с един от тях. 2. Това е човек от форума. 3. Не се изключва варианта да е и момиче, но из Боровинката, Янева, Ружа и Стела - не виждам коя би направила подобно нещо. 4.Интригата цели да скара Сашо с Христина, тоест се опира на следните сюжетни линии: а) Интригантът мрази Сашо и иска да му го върне. б) Интригантът цели да стане по-близък с Христина като елиминира Сашо от нейния приятелски кръг. в) Интригантът мрази Христина и иска да й го върне. г) Интригантът цели да стане по-близък със Сашо като елиминира Христина от неговия приятелски кръг. Това с песните на Камелия може да е само прикритие и да цели да натопи някого. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Какви интриги. Рики май ме е забелязал.Ще плача от щастие, ако е тъй. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Какви интриги. Рики май ме е забелязал.Ще плача от щастие, ако е тъй. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 И кое е смешното? Смей се, смей се, ама моят въпрос е харесан на първо място и седи най-отгоре като най- отличителен. Гледам,че още въпроси имат лайкове,но аз съм на първо място.Явно Рики е в момента в youtube,чете и подбира въпросите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Отговорът на въпроса, които нищите относно интригата, е ясен като бял ден и всеки с поне две гънки на мозъка би се сетил. 1. Това е човек, които видно комуникира и е близък, ако не с двамата, то поне с един от тях. 2. Това е човек от форума. 3. Не се изключва варианта да е и момиче, но из Боровинката, Янева, Ружа и Стела - не виждам коя би направила подобно нещо. 4.Интригата цели да скара Сашо с Христина, тоест се опира на следните сюжетни линии: а) Интригантът мрази Сашо и иска да му го върне. б) Интригантът цели да стане по-близък с Христина като елиминира Сашо от нейния приятелски кръг. в) Интригантът мрази Христина и иска да й го върне. г) Интригантът цели да стане по-близък със Сашо като елиминира Христина от неговия приятелски кръг. Това с песните на Камелия може да е само прикритие и да цели да натопи някого. Ми аз с Христина не съм поддържал близки отношения, да съм си писал 2 пъти с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари