Arwity Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Хора, припадам.... идва преди малко един при мен да кандидатства да работи в хотела в кафето, видял обявата, която съм пуснала... Обаче той видимо мангалче и ме разпитва за работата, само като ми проговори ми стана зле. И ми казва че живеел в едно село и аз го питам как ще идва на работа, като не е от града и той ми вика "Виж ся, аз съм книжкаджия, нИ мА бърка това"....Викам моляя? И той кола имам :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пита ме сто пъти кога да почвал, казвам му- не съм казала че ще ви вземем и за да го отпратя му казах да си пусне CV в jobs-a и той ми вика какво да ти пусна, какво е това ... Умирам просто.... Плача! Опасен.. То хем е за смях, хем не.. Не знам, аз много съм си мислила за тея неща. Че ако и аз се бях родила в такава среда или който и да е и той би бил същия. Иначе евала, поне има желанието да работи. Дайте пак една мп3 ако може и на "Бягсвто", пак на Deep zone с Надя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Хора, припадам.... идва преди малко един при мен да кандидатства да работи в хотела в кафето, видял обявата, която съм пуснала... Обаче той видимо мангалче и ме разпитва за работата, само като ми проговори ми стана зле. И ми казва че живеел в едно село и аз го питам как ще идва на работа, като не е от града и той ми вика "Виж ся, аз съм книжкаджия, нИ мА бърка това"....Викам моляя? И той кола имам :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пита ме сто пъти кога да почвал, казвам му- не съм казала че ще ви вземем и за да го отпратя му казах да си пусне CV в jobs-a и той ми вика какво да ти пусна, какво е това ... :roll1: Умирам просто.... Плача! Оле, колко такива истории имам, много са забавни 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Опасен.. То хем е за смях, хем не.. Не знам, аз много съм си мислила за тея неща. Че ако и аз се бях родила в такава среда или който и да е и той би бил същия. Иначе евала, поне има желанието да работи. Aaaa има... веднага почна да се пазари. Пита ме от колко часа работи и аз му казвам от 7 и той ме питала дали можело да идва в 8 :1000 (29): Иначе и аз съм мислила за такива неща, колкото и да ме дразнят и те имат право да работят и живеят, стига да искат, защото повечето чакат на готово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Оле, колко такива истории имам, много са забавни Книжкаджия бил човека :1000 (19): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Aaaa има... веднага почна да се пазари. Пита ме от колко часа работи и аз му казвам от 7 и той ме питала дали можело да идва в 8 :1000 (29): Иначе и аз съм мислила за такива неща, колкото и да ме дразнят и те имат право да работят и живеят, стига да искат, защото повечето чакат на готово. Направо да идва само да си взема парите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Направо да идва само да си взема парите. Чакам ако пусне СV-то да се посмея и там малко :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Aaaa има... веднага почна да се пазари. Пита ме от колко часа работи и аз му казвам от 7 и той ме питала дали можело да идва в 8 :1000 (29): Иначе и аз съм мислила за такива неща, колкото и да ме дразнят и те имат право да работят и живеят, стига да искат, защото повечето чакат на готово. Да не кажа, че в много райони са по-работливи от българите, на които все нещо им преци и са недооценени. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Да не кажа, че в много райони са по-работливи от българите, на които все нещо им преци и са недооценени. Оо и българите са голяма работа... все нещо не е както трябва, все нещо им пречи, все заслужават повече, но виждаш ли няма кой да ги оцени, както казваш. Обичаме да се скатаем да мине работния ден, и после като дойде време за заплата да наредим и така... Според мен си зависи от човека, не от това дали е българин или не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Хора, припадам.... идва преди малко един при мен да кандидатства да работи в хотела в кафето, видял обявата, която съм пуснала... Обаче той видимо мангалче и ме разпитва за работата, само като ми проговори ми стана зле. И ми казва че живеел в едно село и аз го питам как ще идва на работа, като не е от града и той ми вика "Виж ся, аз съм книжкаджия, нИ мА бърка това"....Викам моляя? И той кола имам :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пита ме сто пъти кога да почвал, казвам му- не съм казала че ще ви вземем и за да го отпратя му казах да си пусне CV в jobs-a и той ми вика какво да ти пусна, какво е това ... :roll1: Умирам просто.... Плача! Якоооо. Само помисли колко ще ти е забавен всеки ден, в който тоя е на работа А сега го обясни като за нашия кръг, само с емотикони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Якоооо. Само помисли колко ще ти е забавен всеки ден, в който тоя е на работа А сега го обясни като за нашия кръг, само с емотикони. Аааа няма да го взема на работа, да не съм луда, отрязах го тактично :1000 (29): :c030: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Аааа няма да го взема на работа, да не съм луда, отрязах го тактично :1000 (29): :c030: Честно казано за тактично е точно така, ама за отрязването ша видим. Дано не ти се изтърси пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Честно казано за тактично е точно така, ама за отрязването ша видим. Дано не ти се изтърси пак Ами попринцип има и нахални, които не се усещат, тогава искам или не се налага да кажа директно, че няма да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Опасен.. То хем е за смях, хем не.. Не знам, аз много съм си мислила за тея неща. Че ако и аз се бях родила в такава среда или който и да е и той би бил същия. Иначе евала, поне има желанието да работи. Дайте пак една мп3 ако може и на "Бягсвто", пак на Deep zone с Надя. Ето от сайта им малко контрабанда http://www.bgmusic.bg/files/ftp/ 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много злобари в тоя форум, наистина. Янева и Сашо в темата на Камелия плюят по Андрю заради мен, Леля ти и тя навсякъде ме провокира за Дора, останалите Камелоти и Галошеви и те постоянно ме дирят из темите...Много зле положението. Скоро и аз се махам, че тва тук си е сбирщина на хора с отклонения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 В 21:00 часа днес наше време Рики ще отговаря в YouTube на въпросите на феновете под новия му клип #Fiebre. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много злобари в тоя форум, наистина. Янева и Сашо в темата на Камелия плюят по Андрю заради мен, Леля ти и тя навсякъде ме провокира за Дора, останалите Камелоти и Галошеви и те постоянно ме дирят из темите...Много зле положението. Скоро и аз се махам, че тва тук си е сбирщина на хора с отклонения. Не! Няма да правиш кефа на никой, като се махаш, нали това искат точно. Не са всички такива и сам знаеш. Дай да се махнем всички и да останат шепа хора тук.. не те пускам! Ти си даваш почивки понякога и преди си го правил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Айдеее, Рики идва след 20 мин. в youtube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много злобари в тоя форум, наистина. Янева и Сашо в темата на Камелия плюят по Андрю заради мен, Леля ти и тя навсякъде ме провокира за Дора, останалите Камелоти и Галошеви и те постоянно ме дирят из темите...Много зле положението. Скоро и аз се махам, че тва тук си е сбирщина на хора с отклонения. Каква е пък тая параноя? Съмнявам се някой толкова силно да се интересува от другите тук. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не! Няма да правиш кефа на никой, като се махаш, нали това искат точно. Не са всички такива и сам знаеш. Дай да се махнем всички и да останат шепа хора тук.. не те пускам! Ти си даваш почивки понякога и преди си го правил. Тоя път ще е по-дълга. Каква е пък тая параноя? Съмнявам се някой толкова силно да се интересува от другите тук. Някои живеят в форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Тоя път ще е по-дълга. Някои живеят в форума. Според мен не се интересуват толкова от другите, колкото искат да се чувстват като звезди някъде. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много злобари в тоя форум, наистина. Янева и Сашо в темата на Камелия плюят по Андрю заради мен, Леля ти и тя навсякъде ме провокира за Дора, останалите Камелоти и Галошеви и те постоянно ме дирят из темите...Много зле положението. Скоро и аз се махам, че тва тук си е сбирщина на хора с отклонения. Ама какво им обръщаш внимание? Камелотите явно не могат да приемат,че Андреа стана много по-известна и актуална от техния травестит.Преди няколко дни бяха така и с Деса.Радвай се,че говорят за нашата и да ти е през оная работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Тоя път ще е по-дълга. Ще ти напомня да се върнеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много злобари в тоя форум, наистина. Янева и Сашо в темата на Камелия плюят по Андрю заради мен, Леля ти и тя навсякъде ме провокира за Дора, останалите Камелоти и Галошеви и те постоянно ме дирят из темите...Много зле положението. Скоро и аз се махам, че тва тук си е сбирщина на хора с отклонения. Много се вживяваш. Предлагам ти членство в клуба Мисъл, ще си говорим с емотиконки, и ще слушаме Яница, какво ще кажеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не! Няма да правиш кефа на никой, като се махаш, нали това искат точно. Не са всички такива и сам знаеш. Дай да се махнем всички и да останат шепа хора тук.. не те пускам! Ти си даваш почивки понякога и преди си го правил. Представи си да останеш сама с твоите любимци. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари