Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Хора, припадам.... идва преди малко един при мен да кандидатства да работи в хотела в кафето, видял обявата, която съм пуснала... Обаче той видимо мангалче и ме разпитва за работата, само като ми проговори ми стана зле. И ми казва че живеел в едно село и аз го питам как ще идва на работа, като не е от града и той ми вика "Виж ся, аз съм книжкаджия, нИ мА бърка това"....Викам моляя? И той кола имам :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Пита ме сто пъти кога да почвал, казвам му- не съм казала че ще ви вземем и за да го отпратя му казах да си пусне CV в jobs-a и той ми вика какво да ти пусна, какво е това ... :roll1: :roll1: :roll1:

Умирам просто.... :roll1: Плача!

1000%20(29).gif Опасен..

То хем е за смях, хем не.. Не знам, аз много съм си мислила за тея неща. Че ако и аз се бях родила в такава среда или който и да е и той би бил същия. Иначе евала, поне има желанието да работи.

Дайте пак една мп3 ако може :) и на "Бягсвто", пак на Deep zone с Надя.

Сподели в други сайтове

Хора, припадам.... идва преди малко един при мен да кандидатства да работи в хотела в кафето, видял обявата, която съм пуснала... Обаче той видимо мангалче и ме разпитва за работата, само като ми проговори ми стана зле. И ми казва че живеел в едно село и аз го питам как ще идва на работа, като не е от града и той ми вика "Виж ся, аз съм книжкаджия, нИ мА бърка това"....Викам моляя? И той кола имам :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Пита ме сто пъти кога да почвал, казвам му- не съм казала че ще ви вземем и за да го отпратя му казах да си пусне CV в jobs-a и той ми вика какво да ти пусна, какво е това ... :roll1: :roll1: :roll1:

Оле, колко такива истории имам, много са забавни :D

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

1000%20(29).gif Опасен..

То хем е за смях, хем не.. Не знам, аз много съм си мислила за тея неща. Че ако и аз се бях родила в такава среда или който и да е и той би бил същия. Иначе евала, поне има желанието да работи.

Aaaa има... веднага почна да се пазари. Пита ме от колко часа работи и аз му казвам от 7 и той ме питала дали можело да идва в 8 :1000 (29):

Иначе и аз съм мислила за такива неща, колкото и да ме дразнят и те имат право да работят и живеят, стига да искат, защото повечето чакат на готово.

Сподели в други сайтове

Aaaa има... веднага почна да се пазари. Пита ме от колко часа работи и аз му казвам от 7 и той ме питала дали можело да идва в 8 :1000 (29):

Иначе и аз съм мислила за такива неща, колкото и да ме дразнят и те имат право да работят и живеят, стига да искат, защото повечето чакат на готово.

1000%20(29).gif1000%20(29).gif Направо да идва само да си взема парите.

Сподели в други сайтове

Да не кажа, че в много райони са по-работливи от българите, на които все нещо им преци и са недооценени. :D

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Да не кажа, че в много райони са по-работливи от българите, на които все нещо им преци и са недооценени. :D

Оо и българите са голяма работа... все нещо не е както трябва, все нещо им пречи, все заслужават повече, но виждаш ли няма кой да ги оцени, както казваш.

Обичаме да се скатаем да мине работния ден, и после като дойде време за заплата да наредим и така...

Според мен си зависи от човека, не от това дали е българин или не.

Сподели в други сайтове

Якоооо. Само помисли колко ще ти е забавен всеки ден, в който тоя е на работа :)

А сега го обясни като за нашия кръг, само с емотикони.

Сподели в други сайтове

Якоооо. Само помисли колко ще ти е забавен всеки ден, в който тоя е на работа :)

А сега го обясни като за нашия кръг, само с емотикони.

Аааа няма да го взема на работа, да не съм луда, отрязах го тактично :1000 (29):

:c030: :c030: :c030:

Сподели в други сайтове

Аааа няма да го взема на работа, да не съм луда, отрязах го тактично :1000 (29):

:c030: :c030: :c030:

Честно казано за тактично е точно така, ама за отрязването ша видим. Дано не ти се изтърси пак

Сподели в други сайтове

Честно казано за тактично е точно така, ама за отрязването ша видим. Дано не ти се изтърси пак

Ами попринцип има и нахални, които не се усещат, тогава искам или не се налага да кажа директно, че няма да стане.

Сподели в други сайтове

1000%20(29).gif Опасен..

Дайте пак една мп3 ако може :) и на "Бягсвто", пак на Deep zone с Надя.

Ето от сайта им малко контрабанда :D

http://www.bgmusic.bg/files/ftp/

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Много злобари в тоя форум, наистина. Янева и Сашо в темата на Камелия плюят по Андрю заради мен, Леля ти и тя навсякъде ме провокира за Дора, останалите Камелоти и Галошеви и те постоянно ме дирят из темите...Много зле положението. Скоро и аз се махам, че тва тук си е сбирщина на хора с отклонения.

Сподели в други сайтове

Много злобари в тоя форум, наистина. Янева и Сашо в темата на Камелия плюят по Андрю заради мен, Леля ти и тя навсякъде ме провокира за Дора, останалите Камелоти и Галошеви и те постоянно ме дирят из темите...Много зле положението. Скоро и аз се махам, че тва тук си е сбирщина на хора с отклонения.

Не! Няма да правиш кефа на никой, като се махаш, нали това искат точно. Не са всички такива и сам знаеш. Дай да се махнем всички и да останат шепа хора тук.. не те пускам! Ти си даваш почивки понякога и преди си го правил.

Сподели в други сайтове

Каква е пък тая параноя? Съмнявам се някой толкова силно да се интересува от другите тук.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Не! Няма да правиш кефа на никой, като се махаш, нали това искат точно. Не са всички такива и сам знаеш. Дай да се махнем всички и да останат шепа хора тук.. не те пускам! Ти си даваш почивки понякога и преди си го правил.

Тоя път ще е по-дълга. :Vishenka_05:

Каква е пък тая параноя? Съмнявам се някой толкова силно да се интересува от другите тук.

Някои живеят в форума.

Сподели в други сайтове

Тоя път ще е по-дълга. :Vishenka_05:

Някои живеят в форума.

Според мен не се интересуват толкова от другите, колкото искат да се чувстват като звезди някъде.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ама какво им обръщаш внимание? Камелотите явно не могат да приемат,че Андреа стана много по-известна и актуална от техния травестит.Преди няколко дни бяха така и с Деса.Радвай се,че говорят за нашата и да ти е през оная работа.

Сподели в други сайтове

Много се вживяваш. Предлагам ти членство в клуба Мисъл, ще си говорим с емотиконки, и ще слушаме Яница, какво ще кажеш?

Сподели в други сайтове

Представи си да останеш сама с твоите любимци. :1000 (29):

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...