Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Най- страхотното съобщение от Рики :wub_anim: :wub_anim: :viannen_28: :clap: :yahoo1: :77: :ba: :1000 (6): :heart: :dizzy: :mbounce: :g2: :happyppl: :P :Vishenka_05:

Highlighted reply

Ricky Martin Fiebre Q&A

3 hours ago

Sending you my love, Tania. Thank you for always being there. I can’t wait to see you and give you a big tight hug. I’m dying to go to Bulgaria. I don’t want to promise that I’ll be there this year because I’ve been doing this every year but I think we’re getting closer to that special visit. Thank you for supporting Fiebre!

Сподели в други сайтове

:roll1:

От къде пък това?

Вчера беше пусната бомбата, че съм над 40-годишен, бил съм плешив и трябвало да си присадя коса. Потребител, който твърди, че за него не съществувам е правил разследване за мен. :1000 (29): :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Вчера беше пусната бомбата, че съм над 40-годишен, бил съм плешив и трябвало да си присадя коса. Потребител, който твърди, че за него не съществувам е правил разследване за мен. :1000 (29): :1000 (19):
Ти пък много се засегна от това за годините и косата...

Тези неща не са толкова важни, дори и да са истина. А ти знаеш, че не са!

Ето още нещо, което не одобрявам в хомосексуалните - това вманиачаване във визията, поставянето в култ на това как изглеждат, с какви дрехи, прически са и т.н. Не го пиша, за да те обидя...

Сподели в други сайтове

Ти пък много се засегна от това за годините и косата...

Тези неща не са толкова важни, дори и да са истина. А ти знаеш, че не са!

Ето още нещо, което не одобрявам в хомосексуалните - това вманиачаване във визията, поставянето в култ на това как изглеждат, с какви дрехи, прически са и т.н. Не го пиша, за да те обидя...

Еми, няма как да избягаме от това за суетността и визията. Айде поне гейовете сме оправдани до някаква степен заради сексуалната ориентация, ами в последните години и хетеросексуалните мъже са станали бетер жени на тема визия. Това как ще го коментираш?

Аз не виждам лошо човек да държи на външния си вид независимо от пола.

Сподели в други сайтове

Еми, няма как да избягаме от това за суетността и визията. Айде поне гейовете сме оправдани до някаква степен заради сексуалната ориентация, ами в последните години и хетеросексуалните мъже са станали бетер жени на тема визия. Това как ще го коментираш?

Аз не виждам лошо човек да държи на външния си вид независимо от пола.

Не е лошо, разбира се! Но ето, ти очевидно се засегна от две неща, които дори не са истина, но са те жегнали видно! Пък и пак казвам, даже да бяха така - един мъж може да изпъкне с толкова много други неща, та много важно, че няма коса, примерно!

Иначе за хетеро мъжете, какво да кажа. Гледал ли си това предаване на Карбовски?

Нещо не мога да го кача, но се казва "Проект: Време за мъже - колко е важно да си хубав?

Сподели в други сайтове

Не е лошо, разбира се! Но ето, ти очевидно се засегна от две неща, които дори не са истина, но са те жегнали видно! Пък и пак казвам, даже да бяха така - един мъж може да изпъкне с толкова много други неща, та много важно, че няма коса, примерно!

Иначе за хетеро мъжете, какво да кажа. Гледал ли си това предаване на Карбовски?

Да не говорим, че аз не съм казал, в нито един момент номера 40. Просто казах, че не са 28. Преексонира се. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Най- страхотното съобщение от Рики Мартин -3 aприл 2018😊😎❤️👀😍

Изпращам ти моята любов, Таня. Благодаря ти, че винаги си била там. Нямам търпение да те видя и да ти дам голяма прегръдка. Умирам да дойда в България. Не искам да обещая, че ще бъда там тази година, защото всяка година правя това, но мисля, че се приближаваме до това специално посещение. Благодаря ти, че подкрепяш Fiebre!

Сподели в други сайтове

Да не говорим, че аз не съм казал, в нито един момент номера 40. Просто казах, че не са 28. Преексонира се. :3fdb8960598fa63e:

Каза го. В два поста дори.

Аз ти предлагам да излезнеш като мъж и да кажеш, каквото знаеш пред всички. Айде, говори, на колко години съм, имам ли коса, дай и снимков материал.

Сподели в други сайтове

Каза го. В два поста дори.

Аз ти предлагам да излезнеш като мъж и да кажеш, каквото знаеш пред всички. Айде, говори, на колко години съм, имам ли коса, дай и снимков материал.

Аз изобщо не пиша на тази тема от вчера защото мислех, че каквото имахме да казваме сме го казали. Сега обаче ви чета и ти се ''оплакваш'' на трима потребители как вчера са те изкарали на 40 и плешив. Сам преексонираш нещата и правиш от мухата слон. Опитваш се да покажеш, че все едно ти е все тая за това което написах и го взимаш на шега, но изглежда точно обратното.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Аз изобщо не пиша на тази тема от вчера защото мислех, че каквото имахме да казваме сме го казали. Сега обаче ви чета и ти се ''оплакваш'' на трима потребители как вчера са те изкарали на 40 и плешив. Сам преексонираш нещата и правиш от мухата слон. Опитваш се да покажеш, че все едно ти е все тая за това което написах и го взимаш на шега, но изглежда точно обратното.

Напротив - ти, каквото имаш да казваш очевидно не си го казал, само правиш педерастски намечета. Аз съм човекът, който казва нещата "право куме в очи", директно и прямо, ти само правиш подмятания.

Излез директно и се конфронтирай с мен, защото аз твърдя, че ти си заблуден, или някой те е заблудил. На какво се базира информацията ти?

Сподели в други сайтове

Напротив - ти, каквото имаш да казваш очевидно не си го казал, само правиш педерастски намечета. Аз съм човекът, който казва нещата "право куме в очи", директно и прямо, ти само правиш подмятания.

Излез директно и се конфронтирай с мен, защото аз твърдя, че ти си заблуден, или някой те е заблудил. На какво се базира информацията ти?

Напротив, казах го. Заявих, че не си на 28 и нарочно те провокирах с това за косата както ти с бръчките. Не знам дали си плешив защото актуални снимки не съм виждал.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Напротив, казах го. Заявих, че не си на 28 и нарочно те провокирах с това за косата както ти с бръчките. Не знам дали си плешив защото актуални снимки не съм виждал.

Сега се сещам за един наш разговор на тема "коса"...ставаше въпрос за един наш стар познайник. Знаеш какво си говорихме тогава. Може би заради този разговор си си помислил, че имам и аз като него проблем с косата? :dontknow:

Сега те моля, да кажеш пред всички на колко съм години и откъде е информацията ти. Хайде, да свалим картите.

Сподели в други сайтове

Дреме ми на мен за Джудженис, или пък за Андреева и Кама. Просто си казвам истината и споделям неща, които знам със сигурност. Пък и то да нямах този познат, който си пиеше виното с Вили в "Марая", все едно сме слепи, че Андреа се е вдъхновявала от Кама? :mf_surrender:

Или аз да писна, че Джига рига и лелка Ан заради мен са гласували за Ивана в анти наградите на десетилетието, колко злоба имало в този форум... :1000 (29): Нищо, че Джигито преди това в наградите за най-доброто през десетилетието, беше посочил Ванча даже за певица. :1000 (19):

Е той джигито се кълня, че не е правил и други неща.... ама с детективските ви заложби вчера друго се разбра.

Както и да е, да е жив и здрав. Дано тея интриги правят нечий живот хубав и смислен.

Аз вярвам в кармата и знам, че каквото направиш ти се връща тройно. Отразява се и на външен вид, някой затлъстяват и погрозняват... Така, че не е хубаво да се вършат кофти деяния !

Сподели в други сайтове

Сега се сещам за един наш разговор на тема "коса"...ставаше въпрос за един наш стар познайник. Знаеш какво си говорихме тогава. Може би заради този разговор си си помислил, че имам и аз като него проблем с косата? :dontknow:

Сега те моля, да кажеш пред всички на колко съм години и откъде е информацията ти. Хайде, да свалим картите.

Казах ви - слагайте снимките и започвам журирането!

Първи тур - снимка по бански. Може и цял. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Виж сега, за разлика от теб, аз три месеца не те цитирам и се държа много добре с теб. От друга страна ти не спря да пишеш глупости по мой адрес и тн.. Аз ти казах, че каквото имам да кажа съм го казал.

Нали това за възрастта казваш, че е лъжа. Няма смисъл да се коментира.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Казах ви - слагайте снимките и започвам журирането!

Първи тур - снимка по бански. Може и цял. :1000 (29):

Не мога да ти покажа мои снимки, защото ще проклинаш съдбата, че съм гей. :3fdb8960598fa63e: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не мога да ти покажа мои снимки, защото ще проклинаш съдбата, че съм гей. :3fdb8960598fa63e: :1000 (29):
Случвало ми се е и друг път, все ще го преживея! :Vishenka_05:

Ти няма ли да ми се подмажеш, като гласуваш за лелин топ албум? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Случвало ми се е и друг път, все ще го преживея! :Vishenka_05:

Ти няма ли да ми се подмажеш, като гласуваш за лелин топ албум? :3fdb8960598fa63e:

Имам само дебютния й албум и няма как да направя сравнение с останалите, няма да е обективно мнението ми.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...