Starboy Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Вчера по едно време в чатмания имаше 18-20 души. Ти се разписа пак, разбираемо. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Стела съвсем ще ме намрази! Ше има: Мислиш ли да скандализираш и накрая да станеш бфф със Стела ? Ти се разписа пак, разбираемо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 В момента, в който го постна, се сетих, че и него имам. :1000 (10): Но от двата първия ми е фаворитът. Той имаше някъде почти 20 песни, ако не се лъжа, и почти всички бяха яки. Всъщност аз вече съм решил, че на първо място ще сложа "100 патрона". Детските спомени ръжда не хващат.. Тогава отиваме в годините, в които Ванча беше доминаторка на чалгата: 1. Къв си ти бе 2. Шампанско и сълзи 3.Мирише на ... любов 4.Twist - кючек 5.Миришеш на нея 6.Стара история 7.Отче мой 8.В ръцете ти 9.Безумна цена 10.Убиец на любов 11.Да се излъжем 12.Ти и той 13.Life is life 14.Сексът и градът 15.Скитам се 16.От извора 17.Само веднъж се живее 18.Тежък камък Тук има ли нужда да се коментира? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Стела съвсем ще ме намрази! Ше има: Ще я заведа на почивка в Тайланд и ще забрави :1000 (29): Това за фейсбука беше сериозно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ще я заведа на почивка в Тайланд и ще забрави :1000 (29): Това за фейсбука беше сериозно Никога не съм имала Фейсбук! Друг начин да гласуваш за лелка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Тогава отиваме в годините, в които Ванча беше доминаторка на чалгата: 1. Къв си ти бе 2. Шампанско и сълзи 3.Мирише на ... любов 4.Twist - кючек 5.Миришеш на нея 6.Стара история 7.Отче мой 8.В ръцете ти 9.Безумна цена 10.Убиец на любов 11.Да се излъжем 12.Ти и той 13.Life is life 14.Сексът и градът 15.Скитам се 16.От извора 17.Само веднъж се живее 18.Тежък камък Тук има ли нужда да се коментира? OMG, и тоя с 20 песни. И коя от коя по!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Никога не съм имала Фейсбук! Друг начин да гласуваш за лелка? дълбоко гърло Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 OMG, и тоя с 20 песни. И коя от коя по!? Нали? Текстовете на Мариета и Теньо къртят тук! 2003 беше годината на попфолка! дълбоко гърло А аз какво печеля? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Нали? Текстовете на Мариета и Теньо къртят тук! 2003 беше годината на попфолка! А аз какво печеля? камшик, белезници, вратовръзка и куп други сиви играчки + гласуване за Ивана и парола за достъп до профила ми тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 камшик, белезници, вратовръзка и куп други сиви играчки + гласуване за Ивана и парола за достъп до профила ми тук Старичка съм вече за такива палави играчки и игрички май... Пък и наистина проявявам женска солидарност към Стела! Не съм като хищното Танче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Старичка съм вече за такива палави играчки и игрички май... Пък и наистина проявявам женска солидарност към Стела! Не съм като хищното Танче! Ти сега в майчинство ли си? 2 години продължава, нали? Ех, 2 години "Пей сърце" в дните, когато детето го гледа баща му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ти сега в майчинство ли си? 2 години продължава, нали? Ех, 2 години "Пей сърце" в дните, когато детето го гледа баща му. Има специфики - 45 дни преди термина излизаш в отпуск, до две години след раждане си в майчинство. Но съм чувала какви ли не неща за работодатели... С фолклора как си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Старичка съм вече за такива палави играчки и игрички май... Пък и наистина проявявам женска солидарност към Стела! Не съм като хищното Танче! Не си старичка Секса е много як с по-възрастна Сутринта чаках до 8 часа Таня и съм заспал в колата Тези дни ще гледам да я следя повече Онзи път видях Таня и бившия на Джулия.. е много яка двойка са Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не си старичка Секса е много як с по-възрастна Сутринта чаках до 8 часа Таня и съм заспал в колата Тези дни ще гледам да я следя повече Онзи път видях Таня и бившия на Джулия.. е много яка двойка са Вземи си кака, да те отрака, нали така беше? Но подозирам, че Таня е по-раздаваща се от мен в кревата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Вземи си кака, да те отрака, нали така беше? Но подозирам, че Таня е по-раздаваща се от мен в кревата... Ще ме вземеш ли? хахаха Би ли се видяла с хора от форума на живо? Таня е машина в леглото Не случайно я следя Голяма тигрица е Да не говорим какви пакости прави когато е снежанка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Има специфики - 45 дни преди термина излизаш в отпуск, до две години след раждане си в майчинство. Но съм чувала какви ли не неща за работодатели... С фолклора как си? По принцип съм скаран с фолклора, но се е случвало да въртя лудите хора на "Бяла роза", "Бели гълъби" на Калчева. "Сестра брата кани" на Деса ми харесва, "Врано конче" на Глория ми е любима, "Три години" на Камелия също. "От извора" също беше добра песен. Следва фолклорния албум на Ивана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Но подозирам, че Таня е по-раздаваща се от мен в кревата... :1000 (29): :1000 (29): Хмм.. не се знае. Трябва да премерите сили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 По принцип съм скаран с фолклора, но се е случвало да въртя лудите хора на "Бяла роза", "Бели гълъби" на Калчева. "Сестра брата кани" на Деса ми харесва, "Врано конче" на Глория ми е любима, "Три години" на Камелия също. "От извора" също беше добра песен. Следва фолклорния албум на Ивана? Пееш ли я? Стари кондукторе Съвсем скоро ставаш на 48 Ще празнуваш ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Пееш ли я? Стари кондукторе Съвсем скоро ставаш на 48 Ще празнуваш ли? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Сега се оказа, че не съм на 48, нито на 40. Не иска да каже момчето, писах му и ЛС. Много е стеснителен. Ти забележи как след вчерашния ми коментар за тираджията, днес се пускат гифове с тирове и се иронизира. Запомнили са ме с добро момчетата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Вземи си кака, да те отрака, нали така беше? Но подозирам, че Таня е по-раздаваща се от мен в кревата... Оо Таня се ебе. По постовете й личи, че няма задръжки в секса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ще ме вземеш ли? хахаха Би ли се видяла с хора от форума на живо? Таня е машина в леглото Не случайно я следя Голяма тигрица е Да не говорим какви пакости прави когато е снежанка Внимавай, леля Ваня го е изпяла: Ще те опаря с огнена клада, жена съм страстна, много опасна... По принцип съм скаран с фолклора, но се е случвало да въртя лудите хора на "Бяла роза", "Бели гълъби" на Калчева. "Сестра брата кани" на Деса ми харесва, "Врано конче" на Глория ми е любима, "Три години" на Камелия също. "От извора" също беше добра песен. Следва фолклорния албум на Ивана? Искам да ви видя, хванати с А на хорото, размахвайки бяла кърпичка и подпявайки "Бели гълъби на крилете, любовта си донесете"... 1.А ми се плаче 2.На сила хубост не става 3.Обичай ме сега 4.От извора 5.Не те виня 6.Такава съм 7.Йордан Величка думаше 8.Жал ми е, земьо 9. Проклет да бъде / Който ме чуе да пея 10.Само веднъж се живее 11.Стара майка Богу дума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не те виня <3 ! Пускам я на момента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не те виня <3 ! Пускам я на момента Да, голяма е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 :1000 (29): :1000 (29): Сега се оказа, че не съм на 48, нито на 40. Не иска да каже момчето, писах му и ЛС. Много е стеснителен. Ти забележи как след вчерашния ми коментар за тираджията, днес се пускат гифове с тирове и се иронизира. Запомнили са ме с добро момчетата. Аз цитирах какво е писал, но той отрича написаното Забелязах, но забелязах и друго Когато пусна "Върни се Салви" знаех, че след 2,3 минути ще му отговори ( Салви ) и ще почнат да коментират случките тези дни Тези дни очакваме и Рики да се завърне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Внимавай, леля Ваня го е изпяла: Ще те опаря с огнена клада, жена съм страстна, много опасна... Отговори ми Искаш ли среща на живо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари