Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не те виня <3 ! Пускам я на момента И аз си я пуснах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Отговори ми Искаш ли среща на живо? А мъж ми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Забелязах, но забелязах и друго Когато пусна "Върни се Салви" знаех, че след 2,3 минути ще му отговори ( Салви ) и ще почнат да коментират случките тези дни Това е, защото имат телапатична връзка по между си, да не си помислиш друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 А мъж ми? Защо трябва да разбира? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 А мъж ми? Казваш му, че излизаш с приятелки :1000 (29): Оставяш му децата ( детето ) и да ги гледа Тъкмо ще вземем да събираме пари за коса на Кондома Това е, защото имат телапатична връзка по между си, да не си помислиш друго. И аз това си помислих Много съм глупав и не бих си помислил друго Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Защо трябва да разбира? Това пък е нещото, което ВИ харесвам във вашата гилдия - много сте палави и разпасани, нямате такива бариери, като при нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Това пък е нещото, което ВИ харесвам във вашата гилдия - много сте палави и разпасани, нямате такива бариери, като при нас. Всичко е до човек... Има тенденция гейчоните да са по-разюздани, но все едно няма курв*ари и курви от ваще. До човек е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Всичко е до човек... Има тенденция гейчоните да са по-разюздани, но все едно няма ри и курви от ваще. До човек е. Факт, но аз знам за доста гей двойки, които си викат трети и се радват на разнообразие, докато не мога да си представя да кажа на моя, Печенко може ли да ми легне от другата страна... :1000 (29): При нас има едно много силно чувство за притежание сякаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Факт, но аз знам за доста гей двойки, които си викат трети и се радват на разнообразие, докато не мога да си представя да кажа на моя, Печенко може ли да мми легне от другата страна... :1000 (29): Ааа повярвай ми, това и аз не мога да го приема! Извратеняшко ми е. Партньорът е само за теб и не се дели с друг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ааа повярвай ми, това и аз не мога да го приема! Извратеняшко ми е. Партньорът е само за теб и не се дели с друг. Бре, консерва ще ми дойдеш? Слушаме ли Ваня? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Факт, но аз знам за доста гей двойки, които си викат трети и се радват на разнообразие, докато не мога да си представя да кажа на моя, Печенко може ли да ми легне от другата страна... :1000 (29): При нас има едно много силно чувство за притежание сякаш. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Да, голяма е! Ти ме караааааааш.... Да потъвам и да стигам #дънотооооо ! Още на времето е избухнала с фраза. Иначе без майтап, песента е много тежка и почва брутално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ти ме караааааааш.... Да потъвам и да стигам #дънотооооо ! Още на времето е избухнала с фраза. Иначе без майтап, песента е много тежка и почва брутално. Що съм ревала на тая песен, кака... Кога ще признаеш, че с тия песни си е заслужила наградата за певица на 2003? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 И аз си я пуснах. Еми поздрав тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Що съм ревала на тая песен, кака... Кога ще признаеш, че с тия песни си е заслужила наградата за певица на 2003? Ейййй ще ме накараш да й го призная! Като се замисля наистина много силна конкуренция Гло/Ванча/Анелия. Макар Анчето да беше по-комерсиална. Но и Ивана и Глория са си заслужили двете певици през 2003. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ейййй ще ме накараш да й го призная! Като се замисля наистина много силна конкуренция Гло/Ванча/Анелия. Макар Анчето да беше по-комерсиална. Но и Ивана и Глория са си заслужили двете певици през 2003. Не знам дали Руневски ще стане пи-ар на Рени, но мен Ваня просто да ме взима! Виж какви признания изтръгвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Лека нощ :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не знам дали Руневски ще стане пи-ар на Рени, но мен Ваня просто да ме взима! Виж какви признания изтръгвам! И то не от кой да Еми бива си те, наистина можеш да се преориентираш към тая професия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 И то не от кой да Еми бива си те, наистина можеш да се преориентираш към тая професия. Точно, помня какво я правеше през 2013-а... :1000 (29): Ивано, хайде, взимай ме, ще си бачкам пред компа и ще те направя пак топ певица! А вечерта приключвам с албума на десетилетието и заспивам, че утре съм направила културна програма на детенце: 1.Нещо нетипично 2.Не е ваша работа 3.Не си ми първият 4.Изключен телефон 5.Стриптийз 6.Като на 17 7.Да те притежавам 8.Порочна и скромна 9.Ах, тези пари 10.Албански валс 11.Освободете дансинга 12.Ах, тези пари (инструментал) 13.Не е ваша работа (инструментал) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Точно, помня какво я правеше през 2013-а... :1000 (29): Ивано, хайде, взимай ме, ще си бачкам пред компа и ще те направя пак топ певица! А вечерта приключвам с албума на десетилетието и заспивам, че утре съм направила културна програма на детенце: 1.Нещо нетипично 2.Не е ваша работа 3.Не си ми първият 4.Изключен телефон 5.Стриптийз 6.Като на 17 7.Да те притежавам 8.Порочна и скромна 9.Ах, тези пари 10.Албански валс 11.Освободете дансинга 12.Ах, тези пари (инструментал) 13.Не е ваша работа (инструментал) Да и аз помня. Варела и бидона бяха синоним на името й. Лека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да и аз помня. Варела и бидона бяха синоним на името й. Лека Вече не подхождат на новата осанка! Сладки сънища! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Телепатични способности все още не съм развил, за щастие има и други начини за комуникация. Последните събития са толкова вълнуващи, че нямаше как да пропусна, това е малко светлина в дните. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Телепатични способности все още не съм развил, за щастие има и други начини за комуникация. Последните събития са толкова вълнуващи, че нямаше как да пропусна, това е малко светлина в дните. Като гледам, май все още не си развил и способността да цитираш човека, който репликираш. За всичко има време в тоя живот де. И за телепатия и за светлина в дните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Като гледам, май все още не си развил и способността да цитираш човека, който репликираш. За всичко има време в тоя живот де. И за телепатия и за светлина в дните. Дано се науча и аз с годините. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не мога да се нарадвам на съобщението от Рики. На другите фенове отговорил с едно изречение, а на мен с няколко изречения и то първа и най-отличаваща се. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари