-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Арвен, нали искаш да се реве под звуците на Камелия - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 6 aприл: нов втори албум от CNCO и поредната еднаква регетон песничка с клип в стил Bailando с Gente De Zona откакто Gente De Zona сключиха преди седмица договор със Сони Мюзик да правят песни и с Иглесиас- един изпълнител, който изобщо не се старае, но получава всичко наготово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 6 aприл: нов втори албум от CNCO и поредната еднаква регетон песничка с клип в стил Bailando с Gente De Zona откакто Gente De Zona сключиха преди седмица договор със Сони Мюзик да правят песни и с Иглесиас- един изпълнител, който изобщо не се старае, но получава всичко наготово. Този защо не го отразяваш? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Този защо не го отразяваш? Аз съм качила и новия му клип и имам новата му песен, ама кой да види. И естествено у нас веднага ще завъртят новия клип на Иглесиас като излезе в петък нищо, че ще е поредната му регетон еднаква песничка, пък Рики защо да го въртят у нас. Затова The Voice TV и City TV се спират. Писна ми да лансират тоя Иглесиас през час по радиата у нас с най-различни пвсни, а да пренвбрегват Рики у нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Аз съм качила и новия му клип и имам новата му песен, ама кой да види. И естествено у нас веднага ще завъртят новия клип на Иглесиас като излезе в петък нищо, че ще е поредната му регетон еднаква песничка, пък Рики защо да го въртят у нас. Затова The Voice TV и City TV се спират. Писна ми да лансират тоя Иглесиас през час по радиата у нас с най-различни пвсни, а да пренвбрегват Рики у нас. Те и Алваро пускат по Сити с три в едно а твоя Рики го няма Много латино песни въртят в момента, но хита си остава при: Не знам какво не те кефи, яка е и има Рики... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Аз съм качила и новия му клип и имам новата му песен, ама кой да види. И естествено у нас веднага ще завъртят новия клип на Иглесиас като излезе в петък нищо, че ще е поредната му регетон еднаква песничка, пък Рики защо да го въртят у нас. Затова The Voice TV и City TV се спират. Писна ми да лансират тоя Иглесиас през час по радиата у нас с най-различни пвсни, а да пренвбрегват Рики у нас. А 'Mayores' на Беки Джи харесваш ли ? Заради текста лятото се въртеше наравно с 'Despacito'. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не разбирам какво е това лансиране на Енрике Иглесиас у нас даже и на работа го забелязаха, че го въртят през час по радиата, че и по радио 1 го въртят и с Банята и други негови. Тоя се подигра с българската публика-закъсня с 2 часа, беше като дрогиран и пребит все едно, облича се като селянин-няма никакъв стил и класа като Рики. Никога няма да бъде като Рики, нищо не заслужава с тъпите си еднакви песни. Банята беше дъното, да вземе да възпее и тоалетната. Дотук бях със Сити и Дъ Войс ТВ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 А 'Mayores' на Беки Джи харесваш ли ? Заради текста лятото се въртеше наравно с 'Despacito'. Всички песни дето си споменал ги имам. Нищо ново не ми казваш, даже ги нямате тука. Следя всичко какво излиза и ако ми хареса, го имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Айде лека и мека! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Солетката да си смали подписа, защото ще хвърчат солети след малко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Солетката да си смали подписа, защото ще хвърчат солети след малко... Опъваш ли смукача? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Опъваш ли смукача? Днес на обяд го опънах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Получвам сърцебиене всеки път, когато Янева се яви във форума след цял ден на отсътвие. Дано и за мен някое сърце забива по-бързо... - Kondomcho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Получвам сърцебиене всеки път, когато Янева се яви във форума след цял ден на отсътвие. Дано и за мен някое сърце забива по-бързо... - Kondomcho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Получвам сърцебиене всеки път, когато Янева се яви във форума след цял ден на отсътвие. Дано и за мен някое сърце забива по-бързо... - Kondomcho Солетеното сърце бие ден и нощ за теб удря 300 клетви в минута :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Солетеното сърце бие ден и нощ за теб удря 300 клетви в минута :1000 (29): Можеха и да се получат нещата между нас......но съм много стар за него. То младичко, то 20-годишно, то сега прохожда в живота, мен кучета ма яли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 :1000 (29): На това примадонско маниерно отпиване от чашата хората от народа отговарят така: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 На това примадонско маниерно отпиване от чашата хората от народа отговарят така: Хахахаха неее ама Глория е топа при физиономиите, просто няма равна. Падам ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Добро утро. Да си боядисате яйцата! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Финалът на "Сега и завинаги" е на 10 април, епизод 97 във Войо. Само 4 епизода остават до Големия Финал. А Финалът по btv е на 16 април.Днес във Войо епизод 94 и само 3 епизода до Финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Финалът на "Сега и завинаги" е на 10 април, епизод 97 във Войо. Само 4 епизода остават до Големия Финал. А Финалът по btv е на 16 април.Днес във Войо епизод 94 и само 3 епизода до Финала. За Рики нещо ново няма ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Добро утро. Да си боядисате яйцата! В събота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари