Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Какво е тривиадор? :1000 (29): Една игра, много яка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Една игра, много яка :1000 (29): Това разбрах ама каква игра? Какво се прави? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Това разбрах ама каква игра? Какво се прави? Смятат се килограмите на Ивана... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Това разбрах ама каква игра? Какво се прави? https://bg.m.wikipedia.org/wiki/ConQUIZtador новото й име е Тривиадор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Защо се прецака? Не знам.Преди малко влязох и ми изписа,че нямам връзка с интернет,а мобилните ми данни и Wifi-то са пуснати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Смятат се килограмите на Ивана... Зомбирана ли си защо нападаш момчето? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Браян, мнение за новата песен на Криско? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Браян, мнение за новата песен на Криско? Бива, но частта на Слави не ме изкефи. Трябваше да пее а не да рапира. Твоето? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 https://bg.m.wikipedia.org/wiki/ConQUIZtador новото й име е Тривиадор. Интересно. Има я и в гугъл плей. Играеш ли я или само на комп? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Интересно. Има я и в гугъл плей. Играеш ли я или само на комп? Всичко си върша от телефона.На компютър не съм сядал от години. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Всичко си върша от телефона.На компютър не съм сядал от години. :1000 (29): И аз съм така. Ползвам тела и таблета. Компа в нас съм го разкачил и съм го прибрал в гардероба.. :1000 (29): Вадя го само като имам да развивам теми за университета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 И аз съм така. Ползвам тела и таблета. Компа в нас съм го разкачил и съм го прибрал в гардероба.. :1000 (29): Вадя го само като имам да развивам теми за университета. Моя май даже не работи,но отдавна съм забравил причината.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Моя май даже не работи,но отдавна съм забравил причината.. Не си слушал достатъчно Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Не си слушал достатъчно Ивана. Аа,много съм я слушал.Беше ми първата любима чалгарка,"Шампанско и сълзи" ми е една от любимите чалга песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Аа,много съм я слушал.Беше ми първата любима чалгарка,"Шампанско и сълзи" ми е една от любимите чалга песни Андреа нямаше ли да пуска песен с Sergio? Поздрав. Защо я няма в канала й? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Андреа нямаше ли да пуска песен с Sergio? Поздрав. Защо я няма в канала й? Да,до лятото дано я пусне. Сигурно има проблеми с правата,пък и без това първите й песни не ме кефят,така че по-добре,че я няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Каква крайност в песните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Каква крайност в песните Аз съм тавана, ти си шибания партер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Каква крайност в песните Контраст! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Аз съм тавана, ти си шибания партер :roll1: Текста определено кърти, ама тоя в клипа не ме кефи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари