Vancho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Да - лютичко и пикантно! Аз ядох с ръце като типичен Бай Ганьо и после нещо си разчесох дупето - сега страшно ми пари. Не си намирам място. Дайте съвет! :roll1: В Индията Петко Каравелов ли беше? Стеле, xroflx9, защо ми казахте за тривиадор? Свалих си я на тела и се зарибих. :1000 (29): Много любопитна и интересна игра. Има някви супер нелепи въпроси като кой пее песента "Как боли" :1000 (29): Или в кой европейски град се намира бул. Витоша и другите двама не посочват София, а Белград. :roll1: Доста неща не ги знам и ги налучквам и често съм най-близо до верният отговор. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Да - лютичко и пикантно! Аз ядох с ръце като типичен Бай Ганьо и после нещо си разчесох дупето - сега страшно ми пари. Не си намирам място. Дайте съвет! При подлутяване помагало сиренце, пробвай да натъркаш сирене или кисело млекце :D 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 :roll1: В Индията Петко Каравелов ли беше? Стеле, xroflx9, защо ми казахте за тривиадор? Свалих си я на тела и се зарибих. :1000 (29): Много любопитна и интересна игра. Има някви супер нелепи въпроси като кой пее песента "Как боли" :1000 (29): Или в кой европейски град се намира бул. Витоша и другите двама не посочват София, а Белград. :roll1: Доста неща не ги знам и ги налучквам и често съм най-близо до верният отговор. :1000 (29): Оооо пълно е с такива въпроси, обаче много зарибява и е забавна. Това е защото потребителите могат да пращат въпроси за играта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Ще видя къде има индийски в София и ще пробвам. Не съм яла все още. Пробвай "Тадж махал" в центъра, зад Александър Невски. Има и един доста добър в Лозенец, малко над Сити център, но му забравих името. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 :roll1: В Индията Петко Каравелов ли беше? Да, то май няма друг в града. Ти от Пловдив ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Пробвай "Тадж махал" в центъра, зад Александър Невски. Има и един доста добър в Лозенец, малко над Сити център, но му забравих името. Гуркха - имат и непалски, пакистансик, афганистански манджи, супер е! Не препоръчвам Спайс хаус - ужасен е, веднъж бяха намазали хляба с маргарин... Кохинор е средна хубост. Тадж Махал и Гуркха признавам. Има един в Студентски, пакистански, но аз извън София не вечерям Хвалят го иначе. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 При подлутяване помагало сиренце, пробвай да натъркаш сирене или кисело млекце :D Ще изчакам още малко. Не искам да признавам, но има и нещо приятно в цялото това паране. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Гуркха - имат и непалски, пакистансик, афганистански манджи, супер е! Не препоръчвам Спайс хаус - ужасен е, веднъж бяха намазали хляба с маргарин... Кохинор е средна хубост. Тадж Махал и Гуркха признавам. Има един в Студентски, пакистански, но аз извън София не вечерям Хвалят го иначе. Да, същият. Доста е вкусно, малко цените са... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Да, същият. Доста е вкусно, малко цените са... То и в Тадж-а не е евтино. Дразня се, защото себестойността не е толкова висока. Просто мразя да готвя, иначе мога да докарам същия вкус, имам и подправки, и всичко... Като ти друснат и 4 лв доставка, ти се отщява, ама пусти мързел... пречупва те 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 :roll1: В Индията Петко Каравелов ли беше? Стеле, xroflx9, защо ми казахте за тривиадор? Свалих си я на тела и се зарибих. :1000 (29): Много любопитна и интересна игра. Има някви супер нелепи въпроси като кой пее песента "Как боли" :1000 (29): Или в кой европейски град се намира бул. Витоша и другите двама не посочват София, а Белград. :roll1: Доста неща не ги знам и ги налучквам и често съм най-близо до верният отговор. :1000 (29): Аз бях сгрешил на въпроса за "Как боли",натиснах,че я пее Глория май. Преди години пак като я играх и аз бях пратил въпроси,но сигурно не са ги одобрили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Пробвай "Тадж махал" в центъра, зад Александър Невски. Има и един доста добър в Лозенец, малко над Сити център, но му забравих името. Ще ги видя и ще опитам някой от двата. Мерси за инфото. :1000 (30): Ще изчакам още малко. Не искам да признавам, но има и нещо приятно в цялото това паране. Ти на тия години е нормално да ти харесват такива неща, ама и това не искаш да си признаеш.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Италиянската кухня е най-добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 То и в Тадж-а не е евтино. Дразня се, защото себестойността не е толкова висока. Просто мразя да готвя, иначе мога да докарам същия вкус, имам и подправки, и всичко... Като ти друснат и 4 лв доставка, ти се отщява, ама пусти мързел... пречупва те Ами да кажем, че локацията на Тадж-а ми допада повече и ми е по-удобна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Да - лютичко и пикантно! Аз ядох с ръце като типичен Бай Ганьо и после нещо си разчесох дупето - сега страшно ми пари. Не си намирам място. Дайте съвет! Ооо, обожавам люта храна! Дюнерите винаги са ми бъкани с чили сос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Италиянската кухня е най-добра. Тратория "Джузепе Верди" на Раковска в София! Това е мястото за италианска кухня, да си оближе човек пръстите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Италиянската кухня е най-добра. На мен ми е скучна и бедна на вкусове Ами да кажем, че локацията на Тадж-а ми допада повече и ми е по-удобна! И на мен ми допада повече. В Гуркха на място не съм ходил, само поръчвам. Днес мислех Тадж, но преядох другаде одеве 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Ох,аз днес преядох с голям дюнер бокс. Тяло като Андреа-идвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 На мен ми е скучна и безна на вкусове И на мен ми допада повече. В Гуркха на място не съм ходил, само поръчвам. Днес мислех Тадж, но преядох другаде одеве На 22-ри март ли си роден? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 На 22-ри март ли си роден? Даа 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Даа Точен съвпад със Слънцето на Емилия. Красив ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Точен съвпад със Слънцето на Емилия. Красив ли си? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Радваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Точен съвпад със Слънцето на Емилия. Красив ли си? Тя не е ли на 21 март? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Оооо пълно е с такива въпроси, обаче много зарибява и е забавна. Това е защото потребителите могат да пращат въпроси за играта. Кое ниво си? Да, то май няма друг в града. Ти от Пловдив ли си? Да, от Пловдив съм. Индията правят доставки и по домовете. Другият път си поръчай, яж и си пипни пишката. Да сравниш усещанията. Аз бях сгрешил на въпроса за "Как боли",натиснах,че я пее Глория май. Преди години пак като я играх и аз бях пратил въпроси,но сигурно не са ги одобрили Е тва не е голям пропуск. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Радваш! :1000 (29): Питах, защото Емилия ми беше много голяма слабост, излъчването й като по-младичка много ми въздействаше, дори бях влюбен в едно момиче, което поразително приличаше на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Точен съвпад със Слънцето на Емилия. Красив ли си? Аз със коя чалгарка си приличам най-много? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари