Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 es la mejor cancion de un mundial que se a hecho en todos los tiempos y no hay nadien que la supere xcelente tema digno de un mundial estoy de acuerdo con todos los comentarios sencillamente no hay comparación entre Maluma Ricky Даже има: Рики, спаси ни от Малума. El mejor tema nada q ver con maluma....no hay comparación Всички, които са слушали тъпата песен на Малума за Световното, отиват при Рики да гледат Купата на живота. Много ме кефят хората, имат вкус. En este 2018 la cancion del mundial cantada por Maluma es un asco.... prefiero el de Ricky Martin mil veces... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Тая не е официално официалната, а конкретно на Кока Кола. В уикипедия пише, че са поне 6 песни официалните, включително тая на Шакира, която изглежда най-официална междудругото, нищо че най-много да приспи цял стадион и близките 5 квартала. Другите цитирани са някви за конкретни страни/тв канали. Танче, вече ти казах, че точно за Русия нямаше как да е Рики - докато е семеен с мъж даже в страната няма да го пуснат. Вероятно за това и няма да го викнат повече, междудругото и ша ни досаждат със Шакира и разни други индивиди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Тая не е официално официалната, а конкретно на Кока Кола. В уикипедия пише, че са поне 6 песни официалните, включително тая на Шакира, която изглежда най-официална междудругото, нищо че най-много да приспи цял стадион и близките 5 квартала. Другите цитирани са някви за конкретни страни/тв канали. Танче, вече ти казах, че точно за Русия нямаше как да е Рики - докато е семеен с мъж даже в страната няма да го пуснат. Вероятно за това и няма да го викнат повече, междудругото и ша ни досаждат със Шакира и разни други индивиди Стига с тая Шакира вече, аман от нея. Значи това е най- незаслужилата певица- страшен мързел, никаква промоция не направи на последния си албум, а албумът взе и Грами, и Латино Грами. Само седи в Барселона и гъза не си мръдна от Пике. Рики имаше концерти в Русия- в Москва и Сочи, ама още не беше семееен, преди 1-2 години мисля беше. И все пак Рики единственият подходящ за Световно и коментарите на хората го показват. Всички останали след него са тъпи. Това не прилича на гласа на Шакира. След Waka Waka и La La й е тъпа. Няма никакъв усет за Световно Шакира- най-глупавите й песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 На 26 аорил, наградите на Билборд за латино музика ще празнуват 20 години. Значи Рики няма да пее само една песен май. И Чаян ще пее, и CNCO, и Karol G, Джей Балвин, Quavo, Cardi B, Maluma, Maná, Nicky Jam, Ozuna и Sofia Reyes. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Добро утро! Като ми пускаш Галена няма да е добро! Добро и на теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Вчера са ми изпратили имейл, че са ми изпратили кукличката. На 19 април ще я получа, да видим дали ще сваря куриера, ако съм на работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Като ми пускаш Галена няма да е добро! Добро и на теб! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Добре, няма да ти я пускам повече. Сега ще се реванширам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Добре, няма да ти я пускам повече. Сега ще се реванширам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Гло каква е мръсница в клипа, истинка паланвица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Гло каква е мръсница в клипа, истинка паланвица Ти такава ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Ти такава ли си? Не знам, хахаха за кое от двете питаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Не знам, хахаха за кое от двете питаш? То едното върви ръка за ръка с другото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 То едното върви ръка за ръка с другото. Измъквам се тактично от въпроса. Ами може и да се окаже че съм, знам ли :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Рики е започнал да следва Camila Cabello и Dua Lipa в инстаграм: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Симеонова,весели празници! Весели празници и на всички Андрееви,Десови и Иванови. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Симеонова,весели празници! Весели празници и на всички Андрееви,Десови и Иванови. :yelling: А мислех да те каня да играем приятелска игра в тривиадор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 :yelling: А мислех да те каня да играем приятелска игра в тривиадор. Не знам в коя група спадаш..😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Не знам в коя група спадаш..😀 Млади и необвързани. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Млади и необвързани. :1000 (29): :1000 (29): Тц,аз само в първата категория спадам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Тц,аз само в първата категория спадам. Оу, съжалявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Ама какъв сайт намерих сами за сваляне на HD клиповв и музика. В моментс свалям в HD клиповете на Рики от Iheart radio Fiesta Latina 2017, изпълненията му от Русия от 2014 и 2017, новия му клип, изпълнението му на Somos Ina Voz 2017 и деуго, и всичко е в HD. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Stela :whistling: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари