Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Когато текста на английската версия е толкова романтичен, кара те да мечтаеш и е по-як от оригиналната версия Ела насам Кажи ми,че ме обичаш още веднъж и ще забравя за проблемите в живота си кажи ми, че ме искаш и ще бъдеш моя, когато слънчевата светлина се отрази в очите ти. О, скъпа, аз искам да знам. Заедно ли сме или това е някакъв сън? Аз, аз искам да узная как се чувстваш сега, дали по начина, по който се чувствам и аз сега? Ако и ти ме искаш така, както и аз те искам скъпа, аз не мога да живея без теб. Ние минахме през всичко. Ако си мислиш, това, което и аз и пиеш това, което пия и аз, тогава всичко е наред. Ако и ти ме искаш така, както и аз те искам скъпа, аз не мога да живея без теб. Нека нашите мечти се сбъднат тази нощ. Ела насам, ела насам. Не утре, а сега, да, ние може да загърбим целия свят. И в звездната светлина ние ще блестим, Тайните любовници в тайния рай. О, скъпа, аз искам да знам. Заедно ли сме или това е някакъв сън? Аз, аз искам да узная как се чувстваш сега, дали по начина, по който се чувствам и аз сега? Ако и ти ме искаш така, както и аз те искам скъпа, аз не мога да живея без теб. Ние минахме през всичко. Ако си мислиш, това, което и аз и пиеш това, което пия и аз, тогава всичко е наред. Ако и ти ме искаш така, както и аз те искам скъпа, аз не мога да живея без теб. Нека нашите мечти се сбъднат тази нощ. Ела насам, ела насам. Скъпи, докосни ме, задръж ме в този сън и никога не ме събуждай. Не ме събуждай! С всеки удар на сърцето ми, все повече се влюбвам в теб и не искам да спирам. Никога не ми е достатъчно. Кажи, че ме искаш, кажи, че се нуждаеш от мен, да не мога да чакам повече, искам да знам. Ако и ти ме искаш така, както и аз те искам скъпа, аз не мога да живея без теб. Ние минахме през всичко. Ако си мислиш, това, което и аз и пиеш това, което пия и аз, тогава всичко е наред. Ако и ти ме искаш така, както и аз те искам скъпа, аз не мога да живея без теб. Нека нашите мечти се сбъднат тази нощ. Ела насам, ела насам. Мечтите се сбъдват. Ела насам, ела насам, ела насам. В тази версия Делта пее 2-я куплет. Докато в тази 2-та куплета пее Рики: Както и тука: Тука е Уенди: Изобщо Рики я направи и с Индия, и с Китай. Дали Фиебре ще има английска версия. Може Рики да изненада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Оглеждай се! Папараците дебнат :1000 (29): Избери хотел и да запазим от сега ( трябва да е по-евтино ) Aaaaa не, не... върви на гости на Танчето, нали ти е новата любов. Ти защо така ме отряза във фейса? Скрил си и малкото снимки които се виждаха. И мен така отряза, само на Таня се показва вече :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Честит рожден ден на Ева Лонгория-една от най-добрите приятелки на Рики! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не мога да повярвам, че Рики е срещнал любовта в инстаграм. 6 месеца са си писали без да си говорят и след като са се видели било любов от пръв поглед и Рики си казал, че ще се омъжи за Джоан. И са превели новото му интервю нашите медии за списание Attitude. Не знам кой е писал тази статия за Рики, че имал брак с Ребека и няколко брака с мъже. Никога не е имал брак с който и да било. Колкото до жените казва, че харесва и жени и може да си ляга с тях, не му пречи, че е гей. http://www.kliuki.bg/403825/%D0%BD%D1%8F%D...B3%D0%B5%D1%8F/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Таня, пак започна да прекаляваш. Аман. Как не ти писна да дрънкаш за Рики във форум в който само ти единствена се вълнуваш от него. :1000 (10): Предполагам всички имаме някакви интереси, които не са вървежни във форума, но не досаждаме на хората тук с тях, а си ги обсъждаме на други места. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Разсеяха ме затова. Така ли ми казват вече? ( Свирки в 3 през нощта ) Какво казваш на вашите? Отивам да ме разсеят малко? Aaaaa не, не... върви на гости на Танчето, нали ти е новата любов. И мен така отряза, само на Таня се показва вече :roll1: Тя не ме иска Мисли ме за психопат Днес като я видях беше толкова секси... чак ми идеше да я хвана и ... Много як задник има Не отрязвам никого.. Не сте искали снимка Бих пратил веднага ( след като помисля.. ден или два ) :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тя не ме иска Мисли ме за психопат Днес като я видях беше толкова секси... чак ми идеше да я хвана и ... Много як задник има Не отрязвам никого.. Не сте искали снимка Бих пратил веднага ( след като помисля.. ден или два ) :1000 (29): Отменям сватбата тогава! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Отменям сватбата тогава! :1000 (29): Няма! Правиш тест и ако покаже две черти.... Ще има двойна сватба :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Няма! Правиш тест и ако покаже две черти.... Ще има двойна сватба :1000 (29): Аз да не съм луда след като си влюбен в Таня. С нея да ми изневеряваш не се приема. :1000 (29): Защо пък двойна? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Важното е,че американски, немски, испански, руски, португалски, арабски, френски,испански медии и нашите са отразили новото интервю на Рики. Също е важно, че Рики си пада и по жени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Аз да не съм луда след като си влюбен в Таня. С нея да ми изневеряваш не се приема. :1000 (29): Защо пък двойна? :1000 (29): :1000 (29): Ти и Таня ще сте булки в един и същи ден ( на една и съща сватба ) :1000 (29): Ще се постарая да забремените заедно и да раждате заедно :1000 (29): Ще си помагате в отглеждането на децата Танче, защо не ме отразяваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ти и Таня ще сте булки в един и същи ден ( на една и съща сватба ) :1000 (29): Ще се постарая да забремените заедно и да раждате заедно :1000 (29): Ще си помагате в отглеждането на децата Танче, защо не ме отразяваш? Аааа не, благодаря! Абсурд! :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Аааа не, благодаря! Абсурд! :gun_bandana: Без Таня тогава Само ти и аз Съгласна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Без Таня тогава Само ти и аз Съгласна? Така може вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Така може вече Тя ще ми е любовница само :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тя ще ми е любовница само :1000 (29): :roll1: Не! Избираш си едната само и точка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Аз отивам на работа. Какви са тези приказки, pechenko? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :roll1: Не! Избираш си едната само и точка! Избирам теб! Таня ще идва да преподава на децата по Рикизнание Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Аз отивам на работа. Какви са тези приказки, pechenko? Какви да са? Приказки Излизам да те следя Оглеждай се за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Избирам теб! Таня ще идва да преподава на децата по Рикизнание Добре, после няма връщане да знаеш! Ако ми изневериш с нея ще стане страшно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Какви да са? Приказки Излизам да те следя Оглеждай се за мен Ти не си добре. Откога си пък в Бургас? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Добре, после няма връщане да знаеш! Ако ми изневериш с нея ще стане страшно Значи.. Ако изневеря с друга няма да стане страшно? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ти не си добре. Откога си пък в Бургас? Преди седмица кацнах В командировка съм Онзи ден те следих и така разбрах къде работиш Сега пак чакам да излезеш В една кола съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Печенко, айде кажи къде съм сега и как съм облечена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Значи.. Ако изневеря с друга няма да стане страшно? :1000 (29): Ако искаш и аз да ти изневеря... помисли си :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари