Denis Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Ти виждал ли си се с някой от Рама за по кафе? Не Сега ще кажа на Адриан Недей, че той ми е официалното гадже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Лелче, добре дошъл, липсваше! Нямаше с кой да си коментирам Янито. Добре заварила! Нещо не съм доволен от резултати в анкетата обаче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Недей, че той ми е официалното гадже. Аз като ваша кума, не мога да си затворя очите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Не Enough said. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Добре заварила! Нещо не съм доволен от резултати в анкетата обаче Тази затворената ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Аз като ваша кума, не мога да си затворя очите! Надуй този титаничен хит и се направи на сляпа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Надуй този титаничен хит и се направи на сляпа! Какво ще получа в замяна на мълчанието си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Добре заварила! Нещо не съм доволен от резултати в анкетата обаче Нямало те е само два дни и липсваш на 4 човека - и си недоволен? Това си е успех! Да не говорим, че създателят на анкетата ти прави един вид евала да посвети цяла тема на теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Какво ще получа в замяна на мълчанието си? Розовите цвички които Арви сподели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Добре заварила! Нещо не съм доволен от резултати в анкетата обаче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Тази затворената ли? Че коя друга Положението е почнало да става съвсем шизофренично нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Розовите цвички които Арви сподели. Не, ще си затваряш и ти очите пред мъжа ми, ако забележиш нещо нередно :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Розовите цвички които Арви сподели. Ако това е розово, аз съм слон! И даже не знам как ми се наби на очи. Отворих от любопитство да видя как изглеждат. Сърдя ти се вече, пак. Ще кроя пъклен план как да ви разделя с гаджето ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Че коя друга Положението е почнало да става съвсем шизофренично нещо Аз разбрах че са били на антидепресанти от мъка по теб... и не само Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Нямало те е само два дни и липсваш на 4 човека - и си недоволен? Това си е успех! Да не говорим, че създателят на анкетата ти прави един вид евала да посвети цяла тема на теб. Авторът на анкетата явно трудно преживява факта, че съм му сложил игнор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Ако това е розово, аз съм слон! И даже не знам как ми се наби на очи. Отворих от любопитство да видя как изглеждат. Сърдя ти се вече, пак. Ще кроя пъклен план как да ви разделя с гаджето ти. Разтъпчи се до близкия им филиал, може да на живо да изглеждат по-розави или не, че нещо изтървах в коя посока ги желаеш точно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Авторът на анкетата явно трудно преживява факта, че съм му сложил игнор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Аз разбрах че са били на антидепресанти от мъка по теб... и не само Забелязах. Щом цяла тема беше пусната специално за мен. Ако ша има нарязани на дълго вени може и за повече време изчезна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Не, ще си затваряш и ти очите пред мъжа ми, ако забележиш нещо нередно :1000 (29): Той и без това го няма. В отворена връзка ли сте? Ако това е розово, аз съм слон! И даже не знам как ми се наби на очи. Отворих от любопитство да видя как изглеждат. Сърдя ти се вече, пак. Ще кроя пъклен план как да ви разделя с гаджето ти. Вече няколко човека искате да ни разделите. "Аз ще понеса греха, ако е с неговото име"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Забелязах. Щом цяла тема беше пусната специално за мен. Ако ша има нарязани на дълго вени може и за повече време изчезна Къде си, мили мой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Той и без това го няма. В отворена връзка ли сте? Защо питаш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Забелязах. Щом цяла тема беше пусната специално за мен. Ако ша има нарязани на дълго вени може и за повече време изчезна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Защо питаш? :1000 (29): За да знам как стоят нещата. Май нещо с Янева се задяваше, внимавай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Насе, виждаш ли какви песни ти пуска, като те цитира? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Разтъпчи се до близкия им филиал, може да на живо да изглеждат по-розави или не, че нещо изтървах в коя посока ги желаеш точно. Бежови Просто си купих бежова чанта и искам нещо светло, но в същото време ниско. Той и без това го няма. В отворена връзка ли сте? Вече няколко човека искате да ни разделите. "Аз ще понеса греха, ако е с неговото име"! Еми има много влюбени във вас. И моля някой админ да се погрижи за аватара на Денис. С тази разкопчана риза всява разврат.. А и има хора със слаби сърца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари