Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Добре заварила! Нещо не съм доволен от резултати в анкетата обаче :)

Нямало те е само два дни и липсваш на 4 човека - и си недоволен? Това си е успех!

Да не говорим, че създателят на анкетата ти прави един вид евала да посвети цяла тема на теб. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Розовите цвички които Арви сподели. :3fdb8960598fa63e:

1000%20(29).gif Ако това е розово, аз съм слон! И даже не знам как ми се наби на очи. Отворих от любопитство да видя как изглеждат.

Сърдя ти се вече, пак. Ще кроя пъклен план как да ви разделя с гаджето ти.

Сподели в други сайтове

Нямало те е само два дни и липсваш на 4 човека - и си недоволен? Това си е успех!

Да не говорим, че създателят на анкетата ти прави един вид евала да посвети цяла тема на теб. :3fdb8960598fa63e:

Авторът на анкетата явно трудно преживява факта, че съм му сложил игнор :)

Сподели в други сайтове

1000%20(29).gif Ако това е розово, аз съм слон! И даже не знам как ми се наби на очи. Отворих от любопитство да видя как изглеждат.

Разтъпчи се до близкия им филиал, може да на живо да изглеждат по-розави или не, че нещо изтървах в коя посока ги желаеш точно.

Сподели в други сайтове

Аз разбрах че са били на антидепресанти от мъка по теб... и не само :3fdb8960598fa63e:

Забелязах. Щом цяла тема беше пусната специално за мен. Ако ша има нарязани на дълго вени може и за повече време изчезна :)

Сподели в други сайтове

Не, ще си затваряш и ти очите пред мъжа ми, ако забележиш нещо нередно :1000 (29):

Той и без това го няма. В отворена връзка ли сте?

Вече няколко човека искате да ни разделите.

"Аз ще понеса греха, ако е с неговото име"!

Сподели в други сайтове

Забелязах. Щом цяла тема беше пусната специално за мен. Ако ша има нарязани на дълго вени може и за повече време изчезна :)

Къде си, мили мой?

Сподели в други сайтове

Сподели в други сайтове

Разтъпчи се до близкия им филиал, може да на живо да изглеждат по-розави или не, че нещо изтървах в коя посока ги желаеш точно.

Бежови :) Просто си купих бежова чанта и искам нещо светло, но в същото време ниско.

Той и без това го няма. В отворена връзка ли сте?

Вече няколко човека искате да ни разделите.

"Аз ще понеса греха, ако е с неговото име"!

Еми има много влюбени във вас.

И моля някой админ да се погрижи за аватара на Денис. С тази разкопчана риза всява разврат.. А и има хора със слаби сърца

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...