Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Браян, къде се губиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Топъл дъжд, чакан дъжд, плисна в миг и отшумя, как света изведнъж стана по-красив и бял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Браян, къде се губиш? Никъде... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Възмутен съм, че темата за Лоренция бе затворена! Каква е тая безумна ценцура, дори бих казал геноцид над порива на форумците да дискутират!? Хайде да затворим всички теми и да коментираме само в Скандалите! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Възмутен съм, че темата за Лоренция бе затворена! Каква е тая безумна ценцура, дори бих казал геноцид над порива на форумците да дискутират!? Хайде да затворим всички теми и да коментираме само в Скандалите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Възмутен съм, че темата за Лоренция бе затворена! Каква е тая безумна ценцура, дори бих казал геноцид над порива на форумците да дискутират!? Хайде да затворим всички теми и да коментираме само в Скандалите! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Никъде... Усеща се липсата ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Никъде... Е как никъде :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Усеща се липсата ти. Нека 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Е как никъде :1000 (29): Докето върна ли се? :1000 (29): Сенужка се преродила. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Докето върна ли се? :1000 (29): Сенужка се преродила. Сенужка е една, втора като нея няма, няма и да се роди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Докето върна ли се? :1000 (29): Сенужка се преродила. Не знам, питай го него дали ще се връща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Религия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Какви ги вършиш, Денисче? Тита е кралица! А на живо е още по-готина. Скоро ходих на учасние, просто размазва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Какви ги вършиш, Денисче? Тита е кралица! А на живо е още по-готина. Скоро ходих на учасние, просто размазва! Наистина ли? Много искам да отида! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не знам, питай го него дали ще се връща. Върнал се е, за да ме уведоми, че с Борис бил с малък и не можел да люби. Две лъжи е сложил в едно изречение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Кой е този? Какво ти прави, за да летиш? Кой е този? Той краде тялото ми нощем Прави всичко за мен, за да се влюбя Не бъди лоша, всяка вечер си отиваш, Не излизай с никой, че ще ти дам каквото искаш И кажи ми кой е? Защо си с него? Ако съм по-добър от него, опитай с мен Той има нещо, което ми харесва, което знам аз. Кой е този, който спечели любовта ти? Кой е този, който те спечели? Кой? И затова те питам и искам да знам Нека да узнае той, че само с мен ще се събличаш, че аз имам силата да те накарам да си сваляш дрехите без да ти говоря, защото вече знаеш какво ще правим Кажи му, че аз съм този, който те наказва, заключени в стаята греховете си ми признаваш Изчакай докато остана сама да сваля всичките си дрехи, изчакай докато настъпи часа Виж, опасна съм, ще чакам да останеш сама, за да свалиш дрехите си Ще изчакам часа, в който ми казваш, защото си опасна и лоша Ама какъв текст има само новата песничка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Наистина ли? Много искам да отида! Отивай задължително! Брутална е! Пее си нейните песни + световни хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Върнал се е, за да ме уведоми, че с Борис бил с малък и не можел да люби. Две лъжи е сложил в едно изречение! Сигурно говори за себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Върнал се е, за да ме уведоми, че с Борис бил с малък и не можел да люби. Две лъжи е сложил в едно изречение! Аз разбрах че го казва за Тони Стораро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари