xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Отивай задължително! Брутална е! Пее си нейните песни + световни хитове. Уф,на мен от световните хитове рядко някой ми става любим.Май ще трябва да чакам да понатрупа песни и чак тогава да се разбия на Антилопа с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Уф,аз от световните хитове рядко някой ми става любим.Май ще трябва да чакам да понатрупа песни и чак тогава да се разбия на Антилопа с нея. Ама тя пее само най-готините, влючително доста стари хитове. Заслужава си. А каква мадама е самооо ...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ама тя пее само най-готините, влючително доста стари хитове. Заслужава си. А каква мадама е самооо ...... О,да.Аз имам вкус,затова съвсем скоро Тита ще измести Принцеса Андреа Откривателката от сърцето ми! Някакви песни на Риана пее ли,че най-много нейните песни ме кефят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Може да си питаш направо мен, няма смисъл да питаш подмазвачката Стела! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Може да си питаш направо мен, няма смисъл да питаш подмазвачката Стела! Само защото някой те е разбрал какво представляваш, не означава, че е "подмазвач"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Коментирай тази! Според теб ще има ли успех на Евровизия? Елени е винаги дива и различна, а песента й е брутална, но дали ще има успех имайки предвид ограничените й вокални възможности? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Какви ги вършиш, Денисче? Тормозя братовчед ми, ти Стелинке? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Само защото някой те е разбрал какво представляваш, не означава, че е "подмазвач"... Теб никой не те пита! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тормозя братовчед ми, ти Стелинке? Слушам музика и пия чашка вино. Съботен релакс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 О,боже,Янева скарала си миналогодишната двойка на годината. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 О,боже,Янева скарала си миналогидишната двойка на годината. :1000 (29): Не е ли истинска Кралица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не е ли истинска Кралица? Старогръцка Богиня! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Старогръцка Богиня! А Ф Р О Д И Т А! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 А Ф Р О Д И Т А! Тя тук малко на мъж мяза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Антония Али-Мехмед Димитрова и един от най-големите й хитове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тя тук малко на мъж мяза. Те гъркините винаги са били грозни, а смятай тая щом е била най-красивата... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 2 икони в музиката: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Те гъркините винаги са били грозни, а смятай тая щом е била най-красивата... :1000 (29): Ами не знам,само веднъж съм бил в Гърция и не съм се оглеждал.Това лято ще наблюдавам по-обстойно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ами не знам,само веднъж съм бил в Гърция и не съм се оглеждал.Това лято ще наблюдавам по-обстойно. :1000 (29): Отивай, мъжете са много хубави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Теб никой не те пита! Напротив! Няма човек в този форум, който да не се допитва до Янева! И да е имало, превърнали са се в аутсайдери и са в ъгъла! И защо бучиш, песен ти измислих, за посрещането?! Пак си недоволен... Не е ли истинска Кралица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Какво се е случило с тая? Да не е почнала да друса крек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Отивай, мъжете са много хубави. Ааа,аз съм капризен. Миналата година единствения хубав,който видях беше сервитьора в таверната. А и стига толкова педали,достатъчни са ми тези в София,сега само от Гърция ми липсват,гаджето ще ревнува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ааа,аз съм капризен. Миналата година единствения хубав,който видях беше сервитьора в таверната. А и стига толкова педали,достатъчни са ми тези в София,сега само от Гърция ми липсват,гаджето ще ревнува. Ааа, вие гейовете не сте моногамни. Колко време е най-дългата ти връзка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 И защо бучиш, песен ти измислих, за посрещането?! Пак си недоволен... Хората са го казали..крива пОтка мек хОй я лашка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари