xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ааа, вие гейовете не сте моногамни. Колко време е най-дългата ти връзка? Аз съм си моногамен.Засега 5 години,пък доколко ще стигнем не се знае.С момиче най-дългата ми е била година и ½. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 О,боже,Янева скарала си миналогодишната двойка на годината. :1000 (29): Не ни е скарала Янева. Просто не желая да трупам злоба в себе си и негативна енергия, отсявам тези неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Антония Али-Мехмед Димитрова и един от най-големите й хитове За Джиги хората говорят, че в дупето е доста зноен! Че пали бързо и прокълнава и после сто псувни на теб оставя... /2/ Но да повярвам - не, не мога, за Джиги аз кълна се в Бога! С лъчи от нежност, той всички гали, на Борко малък бил, той пак се пали!/2/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аз съм си моногамен.Засега 5 години,пък доколко ще стигнем не се знае.С момиче най-дългата ми е била година и ½. Вай, вай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Вай, вай! И аз така казвам.Мина ми младостта с тоя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 И аз така казвам.Мина ми младостта с тоя. Надуй този сексуален трак и се влюби отново! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не ни е скарала Янева. Просто не желая да трупам злоба в себе си и негативна енергия, отсявам тези неща. Ами допреди месец трябваше изобщо да не влизаш тук заради злобата лееща се от Докето и компания . Сега е доста по-приятно,но за мое съжаление взе да ми омръзва..отново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Надуй този сексуален трак и се влюби отново! Това е по-добро. Дали Андрю е била незадоволена когато е правила тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Хората са го казали..крива пОтка мек хОй я лашка. :1000 (29): Бритни не прилича на себе си вече, напълно вярвам, че са я заменили с нейна двойничка през 2006-2007! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Това е по-добро. Дали Андрю е била незадоволена когато е правила тази песен? На мен постоянно ми изглежда незадоволена, нормално Кубрат като го няма по половин година. Да отива при него, че от секс се отслабва. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 На мен постоянно ми изглежда незадоволена, нормално Кубрат като го няма по половин година. Да отива при него, че от секс се отслабва. :1000 (29): И аз имам такива усещания.Въпреки че беше казала,че не е от най-сексуалните хора.Да ми се обади,лесно ще й укротя хормоните,фиданка ще стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 И аз имам такива усещания.Въпреки че беше казала,че не е от най-сексуалните хора.Да ми се обади,лесно ще й укротя хормоните,фиданка ще стане. Ах, каква си сърна, планинска коза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ах, каква си сърна, планинска коза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 На кадрите с русата перука е 1:1 с Андреа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ужас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ужас! Ох,истинска богиня! Не мога да спра да й се радвам.Час по-скоро трябва да се добера до покани за Капките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Титаааа, помагаай :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 За моето дупе u gotta sex on your mind Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Здравейте. Как сте? Какво ново из форума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Здравейте. Как сте? Какво ново из форума? Хрис, здравей, добре смеее. А ти? Как я караш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Хрис, здравей, добре смеее. А ти? Как я караш? Не се оплаквам. Работя и щъкам насам-натам с приятели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 За Джиги хората говорят, че в дупето е доста зноен! Че пали бързо и прокълнава и после сто псувни на теб оставя... /2/ Но да повярвам - не, не мога, за Джиги аз кълна се в Бога! С лъчи от нежност, той всички гали, на Борко малък бил, той пак се пали!/2/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Не се оплаквам. Работя и щъкам насам-натам с приятели. Влизаш много рядко, почти не те засичам. Иначе сега времето е супер, по-добре вън, отколкото във форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Танче, гледаш ли Асен в "120 минути"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари