Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Само ужасни новини по Тв- кой се утрепал, кой пиян, автобус се обърнал, в Сирия пък се трепят, Тръмп е идиот-кой изобщо го избра за Президент. Изводът е: Не гледай новини и хората да се научат да карат и да не дават на сулю и пулю да кара. Аки бяхме по-съвестни, нямаше да има толкова катастрофи, убити -същото важи и за света. Защо не може да се живее в мир и разбирателство в тоя свят..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Само ужасни новини по Тв- кой се утрепал, кой пиян, автобус се обърнал, в Сирия пък се трепят, Тръмп е идиот-кой изобщо го избра за Президент. Изводът е: Не гледай новини и хората да се научат да карат и да не дават на сулю и пулю да кара. Аки бяхме по-съвестни, нямаше да има толкова катастрофи, убити -същото важи и за света. Защо не може да се живее в мир и разбирателство в тоя свят..... Затова избягвам да гледам новини, само напрягат. Когато се почувствам затъпяла тогава си ги пускам. Танче, не си ли работила с Иван от Хелс китчъна??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 За Джиги хората говорят, че в дупето е доста зноен! Че пали бързо и прокълнава и после сто псувни на теб оставя... /2/ Но да повярвам - не, не мога, за Джиги аз кълна се в Бога! С лъчи от нежност, той всички гали, на Борко малък бил, той пак се пали!/2/ :roll1: Кармата е лошо нещо! От къде го измисли това Джиги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 :roll1: Кармата е лошо нещо! От къде го измисли това Джиги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 В немския Плейбой, Рики oтговори на въпроса, че няма проблем да прави секс с жена: Мисля, че всички трябва да сме по-свободни , Това е просто секс - не повече! Къде е проблемът? Всеки трябва да може да прави това, което иска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Затова избягвам да гледам новини, само напрягат. Когато се почувствам затъпяла тогава си ги пускам. Танче, не си ли работила с Иван от Хелс китчъна??? Дори не го знам кой е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 И продължават хората да се връщат при песента на Рики за Световното след като са гледали ужасната на Деруло с Малума. Коментари сега: Най- добрата песен на всички световни, предпочитам за Световното за Русия песен на Рики Мартин отколкото с Малума, това е песен за Световно, не като тази през 2018, най-добрата песен за Световно е на Рики, Изминаха 20 години от този голям химн и световен хит и никой не може да го задмине, каква носталгия от първото ми Световно. Малума е ужасен ,не знае да пее. Малума! Това е музика. Малума унищожи песента за Световното за Русия 2018.Голям е Рики, най-добрата песен на всички световни са само част от коментарите. Който иска да си слуша Малума с тъпата Colours, аз ще надувам La Copa De La Vida на Световното- единствената истинска песен за Световно на всички времена! miguel llontop: A 60 dias del mundial, la canción que siempre debió sonar para todos los mundiales 3 minutes ago Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Влизаш много рядко, почти не те засичам. Иначе сега времето е супер, по-добре вън, отколкото във форума. Даже изобщо не влизам. Вече не ми е интересно. Пък и не ми остава време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Даже изобщо не влизам. Вече не ми е интересно. Пък и не ми остава време. Какво мислиш за последните песни на Анна Седокова и имаш ли любима? Поздрав: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Какво мислиш за последните песни на Анна Седокова и имаш ли любима? Поздрав: Конкретно тази много я харесвам, даже я имам в телефона си, но тя съвсем не е нова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ма много плачат, ма, много циврат тйез ангили: ПРедупреждение: Песента почва отчайващо зле. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 От 28 май "София-Ден и Нощ" вече само по 30 минути и ще е от 22:30. Късните новини се местят в 22:00. На 21 май е Финала на Като 2 капки вода, на 24 май е Финала на Hell's Kitchen, a на 25 май е Финала на "Откраднат живот". От 28 май започва новият сезон на "Черешката на тортата". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Пардон,Коя беше Гери-Никол ? Bitches, влизам направете място :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ще издам цял албум с хитове, посветени на Джиго. Дебютът ми беше "Добре дошъл", втората е "За джиги хората говорят". Пече се третата къртачка! :roll1: Кармата е лошо нещо! От къде го измисли това Джиги Аз съм креативна и изобретателна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Като ти затворят кръчмииите.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Искаме мобилна версия на форума! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 В сряда в 19:00 часа тяхно и наше време,защото нямаме часова разлика с Бейрут излиза новият клип на Хайфа. Днес е ФИНАЛА на "Сега и завинаги" по btv.Едни ще го гледат, други ще са на работа, а някои вече го изгледахме преди седмица Рики в Туитър: За да ме направите щастлив: Направете ми кафе, донесете ми кафе, БЪДЕТЕ кафе, КАФЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Това е номер 1 в момента 😂😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Сегашната приятелка на Малума е разголения модел Наталия от този клип. В клипа не е надула устни още, сега вече е надула устни и двамата нямат никакъв вкус. Запознали са се на клипа и оттогава са неразделни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Сегашната приятелка на Малума е разголения модел Наталия от този клип. В клипа не е надула устни още, сега вече е надула устни и двамата нямат никакъв вкус. Запознали са се на клипа и оттогава са неразделни Най-яката му песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Готови ли сте за най-успешното лятно музикално турне COCA-COLA THE VOICE HAPPY ENERGY TOUR? Първият концерт е през май. Миналата година успяхме да зарадваме над 200 000 фенове в 8 града с участието на 17 от най-популярните български и чуждестранни звезди. За актуална информация за изпълнителите, които ще участват в турнето тази година, както и за датите на концертите, следете на сайта ни www.thevoice.bg, както и на фейсбук страниците The Voice Radio and TV Bulgaria и Coca-Cola Happy Energy Tour. ЗАЕДНО ЩЕ ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕЛИКО ОТ ВСЯКОГА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Бившата ми управителка от Мола сега мк писа търси си хора за Созопол и се сетила за мен, като за мен щяла да дава повече пари, но аз й казах, че работя вече, а и сезонна работа хич. Вече от 2 месеца не била в Инканто. Как пък се сещат за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Бившата ми управителка от Мола сега мк писа търси си хора за Созопол и се сетила за мен, като за мен щяла да дава повече пари, но аз й казах, че работя вече, а и сезонна работа хич. Вече от 2 месеца не била в Инканто. Как пък се сещат за мен. Ти си незабравима Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари