Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Преди седмица кацнах В командировка съм Онзи ден те следих и така разбрах къде работиш Сега пак чакам да излезеш В една кола съм Ти детектив ли го раздаваш? За какво ме следиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Печенко, айде кажи къде съм сега и как съм облечена? Още не си излязла Ако искаш и аз да ти изневеря... помисли си :1000 (29): Ами давай Аз искам такава връзка ( свободна ) :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ти детектив ли го раздаваш? За какво ме следиш? Влюбен съм в теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Влюбен съм в теб Не думай. Как да не съм излязла, като съм навън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Танче, защо не ме отразяваш? Щото се оказа, че имало надежда - Рики не бил пълна 6ца по Кинси, а едва 5, даже може би 4. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Влюбен съм в теб Айде, не пред мен... предупредих те мисля. Довечера се прибирай при Таня, не при мен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Печенко, ти не беше ли в Созопол? И къде си се скрил? Отивам да работя аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не думай. Как да не съм излязла, като съм навън. Късно отговорих Този път вървях от страни.. Колко пъти погледна назад.. За малко да ме видиш :1000 (29): Щото се оказа, че имало надежда - Рики не бил пълна 6ца по Кинси, а едва 5, даже може би 4. Айде, не пред мен... предупредих те мисля. Довечера се прибирай при Таня, не при мен! Зле ли ще ми е? :1000 (29): Печенко, ти не беше ли в Созопол? И къде си се скрил? Отивам да работя аз. Този път не вървях точно зад теб, защото се оглеждаше доста и щеше да ме видиш Не съм в Созопол Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тъкмо бях пристигнала и колегата преди да си тръгне ми вика:Танче, ела да ти покажа нещо и ми показва Джулия какво му писала по Вайбъра-целувки му пращала, Обичам те му писала и той се радва. И за какво ми го показва това. Като иска да е с Джулия, с нея да е, какво ме занимава с техните работи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тъкмо бях пристигнала и колегата преди да си тръгне ми вика:Танче, ела да ти покажа нещо и ми показва Джулия какво му писала по Вайбъра-целувки му пращала, Обичам те му писала и той се радва. И за какво ми го показва това. Като иска да е с Джулия, с нея да е, какво ме занимава с техните работи. Хвали се.. Чалга певица го обича и му праща целувки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Хвали се.. Чалга певица го обича и му праща целувки Те са били гаджета преди тя да тръгне с Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Късно отговорих Този път вървях от страни.. Колко пъти погледна назад.. За малко да ме видиш :1000 (29): Зле ли ще ми е? :1000 (29): Този път не вървях точно зад теб, защото се оглеждаше доста и щеше да ме видиш Не съм в Созопол Ти пък като мишка се криеш. И как бях облечена!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Те са били гаджета преди тя да тръгне с Фики. Каза. Сега праскат ли се? Знаеш ли? Ти пък като мишка се криеш. И как бях облечена!? Не видях добре.. Черно яке само видях :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Каза. Сега праскат ли се? Знаеш ли? Не видях добре.. Черно яке само видях :1000 (29): Джулия живее в София, не се. Бре, ти наистина ме следиш. Какво се криеш не мога да разбера? С черно кожено яке и съм и гримирана. Не знам само за какво мв слвдиш? Какво искаш да постигнеш? Утре съм рано, рано ли ще дойдеш с колата да ме следиш пак? 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Джулия живее в София, не се. Бре, ти наистина ме следиш. Какво се криеш не мога да разбера? С черно кожено яке и съм и гримирана. Не знам само за какво мв слвдиш? Какво искаш да постигнеш? Утре съм рано, рано ли ще дойдеш с колата да ме следиш пак? 😃 От колко часа си? Аз ставам късничко :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ти да мълчиш! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 От колко часа си? Аз ставам късничко Ти да мълчиш! :1000 (29): Aми ще проспиш. А сега разбери от колко съм. Да не си на квартира тука, хотел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Aми ще проспиш. А сега разбери от колко съм. Да не си на квартира тука, хотел? От 6 или 6:30 тръгваш Няма как да стана толкова рано Няма да ти кажа! Много питаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 От 6 или 6:30 тръгваш Няма как да стана толкова рано Няма да ти кажа! Много питаш! По това време спа оше. 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 По това време спа оше. 😃 Тогава ще дойда да ти правя компания Искаш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тогава ще дойда да ти правя компания Искаш ли? А, не. А и не живея сама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Пускат по радио Едно на работа Иглесиас с Дуеле ел корасон и аз викам на колежката, че ми е писнсло от тоя навсякъде да го пускат с различни песнй и сутринта и по Веселина и колежката ми казс, че сменя станцията. Идва сервитьорката и ме пита за кой става въпрос харесваме викам й з Иглесиас говорим, че го въртят много. И тя ми вика: а, аз съм голяма фенка на Рики Мартин, всичко му е хубаво, много е готин. Вика за Иглесиас, че които го харесват нямат вкус. 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Зле ли ще ми е? :1000 (29): Не знам, оправяйте се :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 А, не. А и не живея сама. Жалко.. Не знам, оправяйте се :1000 (29): Много ясно че ще се оправим :1000 (1): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари