Guest Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ева Лонгорив днес ще получи Звезда на Алеята на Славата в Холивуд. Рики ще бъде един от гост-говорителите на церемонията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Уау, Рики и Ева Лонгория се целунаха по устата, а къде е мъжа й на това толкова важно събитие-получаването на Звезда на Алеята на Славата в Холивуд. Рики е толкова готин с бяла риза и тъмни цайси до Ева Лонгория и Виктория Бекъм. Утре ще го кажат и по новините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ева Лонгория сияе до Рики на снимките вчера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Арестуваха кметицата на "Младост" с много тлъст подкуп в евро! Кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева е задържана за получаване на подкуп, научи NOVA. Тя била хваната с крупна сума пари - 70 000 евро. Това била само първата вноска от поискани от кметицата 250 000 евро за издаване на разрешително за строеж. При акцията, извършена на бул. "Васил Левски" в центъра на София, белезници щракнали на ръцете и на заместничка на Иванчева, както и на посредници за предаването на подкупа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Речта на Рики вчера за Ева Лонгория:Аполодирайте я моля, защото тя заслужава това и повече. И така, ще бъде кратко и сладко. Вижте, аз имам текст с много неща, както исках да говоря за нея, но смятам, че всеки знае какво си направила и какво си създала и аз просто искам да кажа, че толкова се гордея и толкова се вълнувам от любовта, която те заобикаля, защото това, което ти даваш не е това,. което се случва пред камерите, а това, което тази невероятна жена прави е, когато изгаснат камерите. Вдъхновяващо е да можем с нея да обикаляме по света в нашето благотворително пътуване и твоята отдаденост към семейството и това, което ти правиш за семейството ти. Невероятно е сега ти си създала чудо, ти винаги си била, но сега твоето бебе идва. Ти заслужаваш нищо друго освен най-доброто. Мога да продължа да говоря вечно за всичко, но ти си невероятна, специална, твоята светлина. Жената-чудо да се маха. Ева Лонгория е тук. Хайде. Господ да те благослови теб и семейството ти. Ти си най-добрата! Възхищавам ти се, по-голям съм от теб, но ти се възхищавам, ти си красива, ти си невероятна, ти си най-добрата! Рики вчера: Аз се радвам много за теб, Ева! Поздравления! Трябва да съм направил нещо наистина добро в минали животи, за да те имам като приятел в този. Ти си чиста светлина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Тая Ева Лонгория каква звезда е, че чак такова признание да получи? Според мен не е заслужено, или самата алея вече не е това което беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Новият албум на CNCO днес влиза директно на номер 1 в Билборд за латино и латино поп албуми. Втори номер 1 албум за CNCO! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Тая Ева Лонгория каква звезда е, че чак такова признание да получи? Според мен не е заслужено, или самата алея вече не е това което беше. Mного неща е направила и продължава да прави. Ако я следиш, ще знаеш. Много е готина. И какво съвпадение- Рики на 16 октомври 2007, а Лонгория и тя на 16-ти, но април. Това вече прави към 11 милиона на ден и е номер 1 сред най-гледаните клипове от дни. На 20 април прави 100 милиона. Дали няма да е новия хит 😂😂😂😂😂 Това започва да става заразно: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Много пусто тук... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Много пусто тук... Много ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Рики е такъв кавалер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ева Лонгория от години си падала по Рики Мартин. "Той беше първата ми любов. Аз го обожавах, а Рики не знаеше, че съществувам. След време, като станах известна се срещнахме. Няма по-чаровен мъж на планетата", изчетка го Лонгория. Тя заяви, че все още таи надежда да се случи нещо между двамата, въпреки, че Мартин открито разкри, че е хомосексуалист. "Мисля, че мога да се преборя с ориентацията му", заяви Ева. Изобщо не й подхожда тоя пък бил той и милионер До Рики е най-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Първите думи на Десислава Иванчева (арестуваната младостка кметица) след показния арест : "За мен това е клопка. На заден багажник оставени ей така. Това ще се разследва тепърва кой ги е оставил. Едва в 17 часа имаме адвокат. Четири часа от 12.45 часа до 17 часа нямаше адвокат. Казаха, че нямам право на адвокат и направиха показно. 34 полицаи, 9 коли имаше” Все едно чета пост на нашта зайка ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Днес са коментирали Рики за децата му в "На кафе". Тоя Евгени Минчев много нарежда Рики, вика, че е против децата да се отглеждат от 2-ма бащи, било много позьорско да се показва с деца, нямал от 5 години хит и сега се показвал с децата си. Моля, някой да замери Евгени, не се вижда какъв простак е и не може да стъпи на малкия пръст на Рики, седнал да го обсъжда. Ей, голяма злоба е тоя Евгени Минчев. Рики, ако иска ще има и още 100 деца, какъв му е проблема, когато децата са щастливи и обичани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Само глупости чета от коментарите Рики е най-добрият баща, който децата могат да имат- грижи се за тях, обичани са, навсякъде са с него. И напротив децата му са щастливи,, който следи Рики и на живо в инстаграм е виждал децата му колко са щастливи и обичани. Ако можеха всички да са като Рики, да бяха го видели колко много обича децата си. Дори и да нямат майка, колко семейства имат майка и баща и какво- живеят без любов, и са малтретирани, или изоставени. Ама това хората май не са се замисляли май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Днес са коментирали Рики за децата му в "На кафе". Тоя Евгени Минчев много нарежда Рики, вика, че е против децата да се отглеждат от 2-ма бащи, било много позьорско да се показва с деца, нямал от 5 години хит и сега се показвал с децата си. Моля, някой да замери Евгени, не се вижда какъв простак е и не може да стъпи на малкия пръст на Рики, седнал да го обсъжда. Ей, голяма злоба е тоя Евгени Минчев. Рики, ако иска ще има и още 100 деца, какъв му е проблема, когато децата са щастливи и обичани. Женя Минчева завижда на всеки по-красив и богат гей! Хич не му се връзвай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Женя Минчева завижда на всеки по-красив и богат гей! Хич не му се връзвай! Искаше да ме пляка в дивака, като бях по-малък. Спря ме на Главната в Пловдив, докато вървях с едно момиче, и ми вика "Ти! Коя зодия си?". Стъписах се. Неприятно дързък човек. А един мой много добър приятел му стана любовник. Пълен потрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Той тоя е много загорял и пропаднал. Преди постоянно ми пишеше и ме убеждаваше, че трябвало да стана модел на бельо. Мечтател! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Искаше да ме пляка в дивака, като бях по-малък. Спря ме на Главната в Пловдив, докато вървях с едно момиче, и ми вика "Ти! Коя зодия си?". Стъписах се. Неприятно дързък човек. А един мой много добър приятел му стана любовник. Пълен потрес. По-скоро е искал ти да го "плякаш"... Той надали е способен. Какви бяха мотивите на приятеля ти? Надали е било по любов или дори някакво привличане? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Евгени Минчев дори не би тръгнал с някой,който не е от София,а камо ли да тръгне да забива някого в град като Пловдив.Отново съм шокиран от простотията тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Евгени Минчев дори не би тръгнал с някой,който не е от София,а камо ли да тръгне да забива някого в град като Пловдив.Отново съм шокиран от простотията тук. Не съм съгласна. Беше писал на и тормозил мой познат от Бургас, даже му беше намерил телефона и му нареждал да тръгва за София да преспива у тях... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари