Blueberry Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Усетила съм, но не разбирам какво има да си толкова несъгласна? И двете знаем, че леля Ваня е топ! :1000 (29): Аз съм се сещала и в други моменти, но сега вече съм малко по-свободна откъм семейни ангажименти нон-стоп. А и "Твое копие" си беше добър повод да се завърна и да реабилитирам мис Айтос тук отново. След "Мога и без теб" не смеех! :1000 (6): Абе за Ивана не знам, но със фенка на Деска няма как да съм във вражда Единствено съм против заяжданията ти с моя фаворит Lelqtian, но поне разведрявате обстановката Връщаме ли се в детството? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 За първи път да не очаквам с нетърпение песен на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Единствено съм против заяжданията ти с моя фаворит Lelqtian, но поне разведрявате обстановката Колко добър избор на песен, а какъв кофти усет за потребители! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 От целия ден най-хубавото е, че бях при колегата Ники. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 По-конкретно? Мен има предвид. Да те светна малко за предисторията. Появява се тук въпросният миналото лято, като преди това е откраднал самоличността на някакъв готин, мускулест пич. Поства негови снимки, твърди, че това е той, дори си беше направил фалшив профил в Инстаграм с фотоси на момчето. Адваше хора от форума, живееше имагинерен живот. Още тогава заради добрата му визия, а и заради това, че беше нов и все още интересен, доста потребители флиртуваха с него. Един ден xroflx9 почна да се задява с мен, каза нещо от сорта на "Само ти не ми обръщаш внимание" и някви глупави свалки. Бях откровен с него и му обясних, че не го намирам за интересен и вълнуващ човек. Оттогава той е на нож с мен. Върхът беше, като обрах наградите на церемонията на Рамания, цяла вечер недоволстваше и правеше злобливи подмятания. Та, това е накратко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Мен има предвид. Да те светна малко за предисторията. Появява се тук въпросният миналото лято, като преди това е откраднал самоличността на някакъв готин, мускулест пич. Поства негови снимки, твърди, че това е той, дори си беше направил фалшив профил в Инстаграм с фотоси на момчето. Адваше хора от форума, живееше имагинерен живот. Още тогава заради добрата му визия, а и заради това, че беше нов и все още интересен, доста потребители флиртуваха с него. Един ден xroflx9 почна да се задява с мен, каза нещо от сорта на "Само ти не ми обръщаш внимание" и някви глупави свалки. Бях откровен с него и му обясних, че не го намирам за интересен и вълнуващ човек. Оттогава той е на нож с мен. Върхът беше, като обрах наградите на церемонията на Рамания, цяла вечер злобя и правеше злобливи подмятания. Та, това е накратко. Понякога си малко остър, което донякъде е директност, но от друга страна... Можеш да си една идея по-внимателен (не че аз съм). Иначе, няма нужда да се карате, по повод награди. Мисля тази година аз да ги взема всичките. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Мен има предвид. Да те светна малко за предисторията. Появява се тук въпросният миналото лято, като преди това е откраднал самоличността на някакъв готин, мускулест пич. Поства негови снимки, твърди, че това е той, дори си беше направил фалшив профил в Инстаграм с фотоси на момчето. Адваше хора от форума, живееше имагинерен живот. Още тогава заради добрата му визия, а и заради това, че беше нов и все още интересен, доста потребители флиртуваха с него. Един ден xroflx9 почна да се задява с мен, каза нещо от сорта на "Само ти не ми обръщаш внимание" и някви глупави свалки. Бях откровен с него и му обясних, че не го намирам за интересен и вълнуващ човек. Оттогава той е на нож с мен. Върхът беше, като обрах наградите на церемонията на Рамания, цяла вечер злобя и правеше злобливи подмятания. Та, това е накратко. Това второто откъде го измисли? Брат,пълен минус си. :1000 (6): Твърде под нивото си ми,за да се боря за твоето внимание. Янева,видя ли,че Кондьо е като Дойката,удариш го по слабото място и почва да се мъчи да прави интриги.Смятам се досещаш на какви мъже е присъщо това поведение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Това второто откъде го измисли? Брат,пълен минус си. :1000 (6): Твърде под нивото си ми,за да се боря за твоето внимание. Andrea ft Sergio, this friday Тръпнем ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Andrea ft Sergio, this friday Тръпнем ли? Не,плачем. Как върви с Тривиадора? :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Andrea ft Sergio, this friday Тръпнем ли? Вече е написал, че за пръв път не чака песен на Андреа. Чети малко преди да напишеш поредния си излишен и тъп пост! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Това второто откъде го измисли? Брат,пълен минус си. :1000 (6): Твърде под нивото си ми,за да се боря за твоето внимание. Не ме карай да търся стари коментари и да продължавам да те излагам. Радвам се, че съм под нивото ти, защото аз с теб вземане-даване, не желая да имам по никакъв повод. Гледай само да си подтискаш злобичката, когато няма повод за нея, щото днес си я изпусна без някой да те е обиждал или да е отправял негативно послание към теб. Не за друго, но изглеждаш като кофти човек в очите на хората, а нали целта ти е да си намериш приятели тук. Отчаяно се бориш за вниманието на малкото, които изобщо те отразяват. "Симеоноовааааа, къде си??" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не ме карай да търся стари коментари и да продължавам да те излагам. Радвам се, че съм под нивото ти, защото аз с теб вземане-даване, не желая да имам по никакъв повод. Гледай само да си подтискаш злобичката, когато няма повод за нея, щото днес си я изпусна без някой да те е обиждал или да е отправял негативно послание към теб. Не за друго, но изглеждаш като кофти човек в очите на хората, а нали целта ти е да си намериш приятели тук. Отчаяно се бориш за вниманието на малкото, които изобщо те отразяват. "Симеоноовааааа, къде си??" Тъй като съм извисен над теб ще напиша нещо,а ти се досети коя е липсващата думичка : "... си като ръб на кръгла маса". Аз не съм тук за приятели както неведнъж съм казвал,но явно от безсилие ме обърка с теб.Не ме бъркай с асоциалния ти живот,моля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Стела,виж направих ти скандал,а нищо не казваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Тъй като съм извисен над теб ще напиша нещо,а ти се досети коя е липсващата думичка : "... си като ръб на кръгла маса". Аз не съм тук за приятели както неведнъж съм казвал,но явно от безсилие ме обърка с теб.Не ме бъркай с асоциалния ти живот,моля. Мда-да, тия твоите заучени фрази с две по-засукани думи едната, от които е "асоциален" сме ги чували вече. Както и това за кръглата маса. Да търся ли коментарите, в които ме сваляш и ми търсиш вниманието? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Стела,виж направих ти скандал,а нищо не казваш. Какво общо имам аз сега? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не,плачем. Как върви с Тривиадора? :1000 (6): Играя от време на време. 17 ниво съм. Зарибих бая хора. :1000 (29): Вече е написал, че за пръв път не чака песен на Андреа. Чети малко преди да напишеш поредния си излишен и тъп пост! Какво искаш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Понякога си малко остър, което донякъде е директност, но от друга страна... Можеш да си една идея по-внимателен (не че аз съм). Иначе, няма нужда да се карате, по повод награди. Мисля тази година аз да ги взема всичките. :1000 (29): Ако вземеш "Потребител на годината", ще те призная. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Какво искаш? :1000 (29): Да спреш с инфантилността! Ако вземеш "Потребител на годината", ще те призная. :1000 (29): Имаш съмнения ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Мда-да, тия твоите заучени фрази с две по-засукани думи едната, от които е "асоциален" сме ги чували вече. Както и това за кръглата маса. Да търся ли коментарите, в които ме сваляш и ми търсиш вниманието? Ами да,беден речник имам,явно това е,защото не се подмазвам на всеки тук и не си го обогатявам,трябва да ме научиш Търси си,дори да съм казал нещо за вниманието ти е било на ташак,това че ти си мислиш,че всеки който те цитира те сваля говори много лошо за теб.Никой ли не иска да ти върже? :1000 (29): Какво общо имам аз сега? Нищо,нали искаше скандал,защото било скучно тук-ето ти.😀 Играя от време на време. 17 ниво съм. Зарибих бая хора. :1000 (29): Аз вече съм на 24,доста добре ми върви.Това сигурно е защото съм много умно чадо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Мен защо никой не ме е свалял във форума?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Мен защо никой не ме е свалял във форума?! Защото има само 4-5 юомчета,които харесват жени тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Мен защо никой не ме е свалял във форума?! Ти ще се сваляш с Ивана, не се реди тук.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Мен защо никой не ме е свалял във форума?! Много си сладка, прати ми голи снимки на ЛС, мерси ;* Ти ще се сваляш с Ивана, не се реди тук.. И ти ;* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Във форума е пълно с педали,а лесбийки има ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Много си сладка, прати ми голи снимки на ЛС, мерси ;* И ти ;* Ама искам и ти да ми пратиш твои Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари