Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ахам. Страшен мръсник. Защо не нападаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 КАК МОЖЕ ДА СЕ ДЕАКТИВИРАТ КОМЕНТАРИ В YOUTUBE? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Янева, престъпно е да не се зарибиш по Яница. Чела ли си топ темата на 2017 - ''Поверително от -А'' ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 ПРЯКА ВРЪЗКА С CALLYPRESSYFAN' А: Кели, във фейсбук вече има страници ''Кели, разбивача на семейства''. Масов бунт против теб. Как си ? К: Щастлив. ''Без теб'' ще е хита на сезона. Новата песен на Галена е провал, ужасна. Коя беше Галена??? Мила, употребих мъжа ти! Колко ли още са го минали. (смее се) А: Не се ли срамуваш от това което направи? К: Ох, чакайте, че актуализираха гледанията на ''Без теб''. За 5 часа е регистрирала 300 хиляди гледания. Треса се от кеф!!!! Какъв ви беше въпроса ? А: Не се ли срамуваш от постъпката ти ? К: Той да се срамува. Аз просто показах какъв човек е. Зрители, гледайте ''Без теб'' в youtubee!!!! А: Как ще реагираш ако Галена сега се амбицира още повече и пуска тупалка след тупалка? К: Пепел ти на езикаа!!!! Може да и стана фен (смее се). Защо не ми казваш, че е 22:30? Време е за дневната молитва Преси да мачка с хит и да детронира Галена. Лека вечер зрители!!!! ПРЯКА ВРЪЗКА С THE DIVA FIKLENA ОТ ЗАТВОРА!! А: Години наред в затвора заради Галена. Струва ли си ? Ф: За Галена бих убих с кръвта си бих платил! А: Какво мислиш за CallyPressyfan' Ф: Към коя камера да погледна? ПРОКЛИНАМ ТЕ! Камион да те блъсне, макдоналдс да затвори, географията да се забрани!!! А: Какви са тези клетви в ефир?! Ф: Цигански! А: Всичко може да се оправи с говорене! Ф: Cally, ще те изгоря на клада както преди години са горели вещиците! А: Край на това интервю! Лека вечер зрители! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Arwity: И днес съм се облякла в бяло. Досещайте се сами! А: Арви, мила, пак мачкаш! Бягаш от журналистите! А: Мислех, че сте от Нова Спорт заради футболистчето! А: Много силна година за теб. Очакваш ли награда? А: Аз съм тук да подкрепя моите момчета – Динев, Конди и Ники. Наградите не са ми важни. Пожелавам си мъж, не награда. А: Носят се слухове, че има мъж да теб! А: Няма да говоря по тази тема и ще те помоля да си мериш приказките! А: В зала номер 3 се раздават награди за футбол. Той е там – коментирай! А: Да се сопне и контузи дано! А: Влизай вътре, че се наежи от студ! А: Дано някой мъж ме наежи скоро. В бяло се облекох - вие знаете защо. Mimchyy: ''Леле мале, тресе ме''. А: Мимчу, привет! М: Леле мале тресе ме. Влизам вътре, че ми е студено. Чао. А: Чао мацка. Женски бой! Arwity остана без екстеншъни а Blueberry със счупени нотки! Гледали ли сте клипа на ''Да ти викна ли такси'' ? Подобна сцена се разигра малко след като ''Потребителката на 2016'' се завърна от тоалентата задоволена. Изведнъж рече и отсече на масата: ''Im the queen - да, да, да''. Blueberry се издразни от това самочуствие и я хвана за косата като отъсна голяма част от екстеншъните! Arwity не остана длъжна и почна да я драска, дори я нарече ''сопол''. Малко след това дойде охраната на залата и двете дами трябваше да напуснат терена. Arwity, Blueberry, помните ли ? Помня, че този ден се събрахме над 20 човека в темата. Топ беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Какви са тия глупости? Я отивай да гласуваш в темата на 2018 година за трите периода на леля Ваня и спри да се занимаваш с Яници, Калита, Фиклени и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Какви са тия глупости? Я отивай да гласуваш в темата на 2018 година за трите периода на леля Ваня и спри да се занимаваш с Яници, Калита, Фиклени и т.н. Ти направо го посече. Днес ме късаш от смях. Благодаря. Грижиш се за доброто ми настроение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Какви са тия глупости? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Какви са тия глупости? Я отивай да гласуваш в темата на 2018 година за трите периода на леля Ваня и спри да се занимаваш с Яници, Калита, Фиклени и т.н. :О Това е темата на 2017! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Нали! -А(врорче) очакваше похвала и признание за дългите нощи, в който с пот на чело е мислил как да ни забавлява, а генерал Янева го отряза за секунда без да й мигне окото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Янева, факт - заболя ме. Сега вече се чудя дали да гласувам в темата на Ваня Калудова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Нали! -А(врорче) очакваше похвала и признание за дългите нощи, в който с пот на чело е мислил как да ни забавлява, а генерал Янева го отряза за секунда без да й мигне окото. На никой не прощава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 На никой не прощава! Ще ходиш ли на участието на Стораро и Бони в Гент ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ще ходиш ли на участието на Стораро и Бони в Гент ? Не знам какво е Гент, а и на тия мангали не бих отишъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не знам какво е Гент, а и на тия мангали не бих отишъл. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не знам какво е Гент, а и на тия мангали не бих отишъл. Оказа се град на Белгия а не Германия. Явно постера дето беше качил Стораро е бил грешен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Оказа се град на Белгия а не Германия. Явно постера дето беше качил Стораро е бил грешен. :1000 (29): Тя Андреа скоро беше в Германия, ама тва не е Бг че да ходя в друг град все едно сменям квартали. А и не мога да си представя какво става по чалга участията тук - турци и цигани бол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Има ли луди? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Ехааа, Рики ще бъде заедно на наградите на Билборд за латино с Джей Ло, Фонси, Давид Бисбал, Чаян, Daddy Yankee, CNCO, Джей Балвин- всички ще пеят, както и Рики. Всички са приятели с Рики. Дано се снима с всички. Тази година ще е много интересно на наградите на 26 април във Вегас. Повечето ми любими изпълнители заедно. Латино Билборд ще са по интересни от Билборд. Отдавна Фонси, Давид Бисбал, Чаян, Daddy Yankee не са били заедно на една сцена с Рики, а и е толкова трудно Рики да бъде на награди, или е зает, или е някъде другаде, или няма нова песен. Е сега ще е на наградите. Изпълнението му е едно от най-чаканите. И уж цял месец април е свободен от резиденцията си, той все е зает всъщност- беше с Ева Лонгория, беше в Лондон, вчера в Ню Йорк да получи 2 награди, вчера даде и 2 тел. интервюта за радиа в Аржентина, снима вчера и фотосесия за май, на 26 април е на латино Билборд, на 29 април е в Колумбия да пее. И уж април му е свободен от резиденцията, а всъщност все прави нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Интересно, канала на Рики е RickyMartinVEVO, a на Фонси и Зейн вече не са, а пише Zayn и нотичка, или Luis Fonsi и нотичка, на Шакира също е само shakira и нотичка, какго и Иглесиас, Джей Ло. Да не се махнаха от VEVO? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Ти пък се оказа прав,че това момче Кондомчо си мисли,че всеки който го цитиран значи го харесва.Не знаех,че е толкова зле положението. :1000 (29): Ами всъщност кондома е с много ниско самочувствие и е наясно, че почти никой не го харесва особено визуално. Така че това , че който го цитирал , го харесвал, е недоносен опит да отвърне на нападките, както и другите клишета, които блещи. Очевидно , че и самия той се срамува, че старее грозно. За капак на всичко редовно отправя сексуални закачки към децата тук което мен лично ме тревожи. Само педофили не бяхме виждали тук... Но и това е на път да се промени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Ами всъщност кондома е с много ниско самочувствие и е наясно, че почти никой не го харесва особено визуално. Така че това , че който го цитирал , го харесвал, е недоносен опит да отвърне на нападките, както и другите клишета, които блещи. Очевидно , че и самия той се срамува, че старее грозно. За капак на всичко редовно отправя сексуални закачки към децата тук което мен лично ме тревожи. Само педофили не бяхме виждали тук... Но и това е на път да се промени Опазил Бог! Само това ми липсва тук.Тъкмо се отървах от нервните изблици на Дукесата .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Ами всъщност кондома е с много ниско самочувствие и е наясно, че почти никой не го харесва особено визуално. Така че това , че който го цитирал , го харесвал, е недоносен опит да отвърне на нападките, както и другите клишета, които блещи. Очевидно , че и самия той се срамува, че старее грозно. За капак на всичко редовно отправя сексуални закачки към децата тук което мен лично ме тревожи. Само педофили не бяхме виждали тук... Но и това е на път да се промени Конди може да е всичко друго, но не и грозен ) Напротив. И даже не знам тази глупост откъде я реши и подхвана, понеже забелязах, че на няколко пъти го споменаваш. А за наградите, ако не се лъжа бяха 2016 и бяха доста сполучливи и забавни, поне на мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Усещам миризма на девственица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари