xroflx9 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Боровинке :1000 (29): Кралици, особено едната А аз бях така вчера сутринта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Кралици, особено едната А аз бях така вчера сутринта ХАХААХХА :roll1: yes yes ariii Малката ми сладка арианка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 ХАХААХХА :roll1: yes yes ariii Малката ми сладка арианка :roll1: Вчера е смазала с изненада на Коучела, появила се е по време на изпълнението на Kygo. Дано имат общ проект, много го харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 ] Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 :roll1: Вчера е смазала с изненада на Коучела, появила се е по време на изпълнението на Kygo. Дано имат общ проект, много го харесвам. Ооо, не съм го гледал. Ся ще погледна. А тва бях аз като я видях с визията с ботушите. От 6:40 до 7:20 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Защо на повечето от изпълнителите каналите им вече не са VEVO? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ооо, не съм го гледал. Ся ще погледна. А тва бях аз като я видях с визията с ботушите. От 6:40 до 7:20 :1000 (29): Даааа Колко жалко, че Charlie вече не е активен, така щях да се зарадвам на нови графики на Ари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Форумът е тотал щета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Страхотна музика, комбинация и смесване на различни стилове. Браво на Лиам! И като че ли от всички от One Direction Зейн и Лиам най-много се отличиха И новото на Becky G и то става вече хит- мина 10 милиона само за един ден. Латино музиката продължава да изкарва по-хубави песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Форумът е тотал щета. То вече влизаме 10 човека общо, добре, че от време на време се появяват нови лица (или се завръщат стари), че да се раздвижи. Страхотна музика, комбинация и смесване на различни стилове. Браво на Лиам! И като че ли от всички от One Direction Зейн и Лиам най-много се отличиха. И петимата се отличиха, което е неочаквано за група, но най-успешни са Зейн и Найъл, Лиам не още. Зейн - един мегахит и още един хит, хубав албум, добри клипове Лиам - колаборации с големи артисти, няколко приятни песни, но засега без голям пробив Хари - страхотен албум, неочакван стил от някой, току-що напуснал бойбанда Найъл - най-добрият албум от тримата издали досега, прилично популярна песен Луи - прилично популярна песен (с Биби), но той и като цяло винаги си е казвал, че не му се занимава особено соло Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Във форума някога имало ли е игра,в която да се дават части от кадри на чалга клипове и потребителите да познават от кой клип е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Даааа Колко жалко, че Charlie вече не е активен, така щях да се зарадвам на нови графики на Ари Има някакви в tumblr А твааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 То вече влизаме 10 човека общо, добре, че от време на време се появяват нови лица (или се завръщат стари), че да се раздвижи. И петимата се отличиха, което е неочаквано за група, но най-успешни са Зейн и Найъл, Лиам не още. Зейн - един мегахит и още един хит, хубав албум, добри клипове Лиам - колаборации с големи артисти, няколко приятни песни, но засега без голям пробив Хари - страхотен албум, неочакван стил от някой, току-що напуснал бойбанда Найъл - най-добрият албум от тримата издали досега, прилично популярна песен Луи - прилично популярна песен (с Биби), но той и като цяло винаги си е казвал, че не му се занимава особено соло Не знам, на мен най- много ми харесват песните на Зейн и на Лиам. Хари изобщо не е моя стил като му слушах албума. Като цяло Хари и Луи са ми скучни. На Найъл става, както и последната му песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Има някакви в tumblr А твааа Да, от там си изрових това, но ме мързи да си търся и аватар. zai4eto82, On The Loose ли визираш? Много е яка, но нещо никакъв успех няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Сенуж, направи иконки от новото видео на Ариана. С Боровинката искаме експресна, но качествена поръчка. От тази визия, ако може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Да, от там си изрових това, но ме мързи да си търся и аватар. zai4eto82, On The Loose ли визираш? Много е яка, но нещо никакъв успех няма. Да, същата. Много е хубава. Не знам защо няма успех. Аз луднах по новата на Лиам нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Да, същата. Много е хубава. Не знам защо няма успех. Аз луднах по новата на Лиам нещо. Не мога да слушам нищо различно от No Tears Left To Cry, иначе я чух два-три пъти и наистина е много добра (Familiar). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Има някакви в tumblr А твааа Уникална е Ариана! Целият й проект е 6 точки, впечатли ме доста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Сенуж, направи иконки от новото видео на Ариана. С Боровинката искаме експресна, но качествена поръчка. От тази визия, ако може. Не, няма да правя повече графики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Не, няма да правя повече графики. Тогава напусни форума, не си нужен. Чао. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Тогава напусни форума, не си нужен. Чао. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Не, няма да правя повече графики. Защо се отказа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Тогава напусни форума, не си нужен. Чао. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Тогава напусни форума, не си нужен. Чао. Съгласна съм! Подкрепям! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари