Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

ДНЕС ВЕЛИКАТА ИМА РОЖДЕН ДЕН!

Бабушница!

Велика в музикален аспект - да. Като човек - егоистична, егоцентрична, избрала кариерата пред най-голямото богатство на този свят - децата!

Сподели в други сайтове

Ами, явно това е да се отдадеш на музиката. Плюс това се е писало, че е правила опити, но е имала проблеми.

Алчна - не алчна.... нейна си работа. Да не говорим, че е доста характерна черта за българина. Стига хейт, няма аналог в БГ.

Това е един много голям проблем на обществото - озлоблението, а още по-лошо е, когато се пренася и в чужбина и се почва един невероятен хейт по страната, по публичните личности, по културата и т.н.

А точно тези и пръста не са си мръднали да променят нещо. Всяка държава има проблеми, но трябва да се търси вътрешна промяна.

Сподели в други сайтове

Ами, явно това е да се отдадеш на музиката. Плюс това се е писало, че е правила опити, но е имала проблеми.

Алчна - не алчна.... нейна си работа. Да не говорим, че е доста характерна черта за българина. Стига хейт, няма аналог в БГ.

Истината не е хейт, стига розови облаци и самозаблуди!

Мда, българите са алчни простаци с безумно самочувствие на фона на качествата си, някъде да съм го отрекъл?

Сподели в други сайтове

Ама теб кво те бърка, че е алчна. Да не би да е откраднала нещо от теб или от народа? Всички са били на хранилката през комунизма, имало е кой да им дава.

Както виждаш 90% от естрададжиите след 89-та са някъде там, нямат дори хитове от 20 години. Разбира се, че е велика.

Сподели в други сайтове

Имам чувството, че не ми четеш постовете, а пишеш свободни съчинения по картинка с цел да се заядеш. :whistling:
Сподели в други сайтове

Това е един много голям проблем на обществото - озлоблението, а още по-лошо е, когато се пренася и в чужбина и се почва един невероятен хейт по страната, по публичните личности, по културата и т.н.

А точно тези и пръста не са си мръднали да променят нещо. Всяка държава има проблеми, но трябва да се търси вътрешна промяна.

Не смятам, че съм показал "озлобление" към някого или просто ти не знаеш значението на тази дума.

Престанете с това издигане в култ на живи хора, не е нормално. Още повече на някакви чалгаджийки и естрададжийки.

Сподели в други сайтове

Не смятам, че съм показал "озлобление" към някого или просто ти не знаеш значението на тази дума.

Престанете с това издигане в култ на живи хора, не е нормално. Още повече на някакви чалгаджийки и естрададжийки.

А що? Да чакаме да измрат и тогава да ги оценим?

Сподели в други сайтове

А що? Да чакаме да измрат и тогава да ги оценим?

Далеч съм от идеята, че комунистическа певачица може да е велика. Велик е Христо Ботев.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...