Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Къде се губиш Янева,липсват ни твоите хитове! Наслаждавам се на приятното време със семейството. Иначе не съм се отказала от албума за Джиго. Нали Слави ми позволи да ползвам снимката му за обложка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Наслаждавам се на приятното време със семейството. Иначе не съм се отказала от албума за Джиго. Нали Слави ми позволи да ползвам снимката му за обложка... Албум на годината! Обиден съм, че поне един от текстовете на бъдещите хитове няма да е мое дело! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Наслаждавам се на приятното време със семейството. Иначе не съм се отказала от албума за Джиго. Нали Слави ми позволи да ползвам снимката му за обложка... Ох,и аз от този уикенд смятам да прекарвам повече време с гаджето и наследника. Очаквам раманиански хит на ниво "Нещо неТипично" от теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 НАПУСКАМ ФОРУМА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ако ви е омръзнало да сте дебели и грозни,тренирайте здраво и бъдете само грозни! Цитат от Николета Лозанова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Албум на годината! Обиден съм, че поне един от текстовете на бъдещите хитове няма да е мое дело! Възлагам ти отговорната задача за текста на четвъртия сингъл. И аз като Глория ще ти дам жокери. Ще ми се заглавието да е "Джиги ме прокле" Ползвай: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Янева,мисля че измислих хит за Джиги.Трябва да ти го пратя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Янева,мисля че измислих хит за Джиги.Трябва да ти го пратя! Бих го записала само ако спреш да се кланяш на блонди траверса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Бих го записала само ако спреш да се кланяш на блонди траверса! Не мога! Даже се вдъхнових от нейна песен,но ще те омилостивя като ти кажа,че като бях лапе си мъкнех гърнето по стаите,за да слушам Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не мога! Даже се вдъхнових от нейна песен,но ще те омилостивя като ти кажа,че като бях лапе си мъкнех гърнето по стаите,за да слушам Ивана. Помагаше ли ти да се изхождаш по-добре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Помагаше ли ти да се изхождаш по-добре? Да,даже веднъж изтървах дистанционното в негърчетата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Да,даже веднъж изтървах дистанционното в негърчетата. Откога не си докосвал друго освен дистанционното... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Откога не си докосвал друго освен дистанционното... За кое питаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 За кое питаш? Абе не знам за кое питам, ама, заговаряйки за дистанционно, все оная популярна снимка на Кама ми е пред очите! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Абе не знам за кое питам, ама, заговаряйки за дистанционно, все оная популярна снимка на Кама ми е пред очите! :1000 (29): И ти ли си оставаш такаяа прическа като нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 И ти ли си оставаш такаяа прическа като нея? Не! Но ако Сашо така предпочита, ще направя компромис... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не! Но ако Сашо така предпочита, ще направя компромис... Палавница! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Някой гледа ли го много ми харесва сериала е уникален стигнах до този епизод Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Прибрах се сега от ранчото с Ники, хапнахме, пихме, замаяна съм от пиене и любов, разбих се от секс. И пускам си телефона и гледам съобщение от готиния управител от Инканто писал ми, звънял ми във фейса, да идвам към 17:00 при тях, щял дa ми плати 25 лв. Да,ама Танчето тогава не знаеше къде се намира и дори и за пари, няма да отида. Другият управител ме изгони, тоя с какви очи ме вика за няколко часа. Все опират до мен.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Прибрах се сега от ранчото с Ники, хапнахме, пихме, замаяна съм от пиене и любов, разбих се от секс. И пускам си телефона и гледам съобщение от готиния управител от Инканто писал ми, звънял ми във фейса, да идвам към 17:00 при тях, щял дa ми плати 25 лв. Да,ама Танчето тогава не знаеше къде се намира и дори и за пари, няма да отида. Другият управител ме изгони, тоя с какви очи ме вика за няколко часа. Все опират до мен.. Таньо, ти трябва да направиш семинар, по подобие на Кобилкина. Докато те разбиват от секс, друг мъж те търси, пише, звъни... Права е колежката ти топла кухня да се чуди какво им правиш на тия мъже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Таньо, ти трябва да направиш семинар, по подобие на Кобилкина. Докато те разбиват от секс, друг мъж те търси, пише, звъни... Права е колежката ти топла кухня да се чуди какво им правиш на тия мъже! А, без Таньо. И писах на колегата Ники, че пак опряха до мен, а той ми писа, е ама не идваш с усмивка. И му казах, че съм пила и т.н. И викам му ти почиваш, после се сещам, че той е на работа днес, обърках дните. А и пила, замаяна и Ники там, много трудно ще се работи да го виждам и да залитам. И другия мръсникът ми писал, че пак съм толкова секси на снимката ми от работа вчера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 А, без Таньо. И писах на колегата Ники, че пак опряха до мен, а той ми писа, е ама не идваш с усмивка. И му казах, че съм пила и т.н. И викам му ти почиваш, после се сещам, че той е на работа днес, обърках дните. А и пила, замаяна и Ники там, много трудно ще се работи да го виждам и да залитам. И другия мръсникът ми писал, че пак съм толкова секси на снимката ми от работа вчера. Идолка! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Как правите секс, като сте пили? На мен алкохолът винаги ми действа антисексуално. Избива ме на лиготии и свалки, но като съм трезвен възбудата и удоволствието ми е по-силна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Прибрах се сега от ранчото с Ники, хапнахме, пихме, замаяна съм от пиене и любов, разбих се от секс. И пускам си телефона и гледам съобщение от готиния управител от Инканто писал ми, звънял ми във фейса, да идвам към 17:00 при тях, щял дa ми плати 25 лв. Да,ама Танчето тогава не знаеше къде се намира и дори и за пари, няма да отида. Другият управител ме изгони, тоя с какви очи ме вика за няколко часа. Все опират до мен.. А, без Таньо. И писах на колегата Ники, че пак опряха до мен, а той ми писа, е ама не идваш с усмивка. И му казах, че съм пила и т.н. И викам му ти почиваш, после се сещам, че той е на работа днес, обърках дните. А и пила, замаяна и Ники там, много трудно ще се работи да го виждам и да залитам. И другия мръсникът ми писал, че пак съм толкова секси на снимката ми от работа вчера. Хахахахахахахаах РЕВА !!! Зайка голяма плющялка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари