Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Къде се губиш Янева,липсват ни твоите хитове!
Наслаждавам се на приятното време със семейството.

Иначе не съм се отказала от албума за Джиго. Нали Слави ми позволи да ползвам снимката му за обложка... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Иначе не съм се отказала от албума за Джиго. Нали Слави ми позволи да ползвам снимката му за обложка... :3fdb8960598fa63e:

:roll1: :roll1:

Албум на годината!

Обиден съм, че поне един от текстовете на бъдещите хитове няма да е мое дело!

Сподели в други сайтове

Ох,и аз от този уикенд смятам да прекарвам повече време с гаджето и наследника. :3fdb8960598fa63e:

Очаквам раманиански хит на ниво "Нещо неТипично" от теб! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1:

Албум на годината!

Обиден съм, че поне един от текстовете на бъдещите хитове няма да е мое дело!

Възлагам ти отговорната задача за текста на четвъртия сингъл. И аз като Глория ще ти дам жокери. :3fdb8960598fa63e:

Ще ми се заглавието да е "Джиги ме прокле"

Ползвай:

Сподели в други сайтове

Бих го записала само ако спреш да се кланяш на блонди траверса! :3fdb8960598fa63e:

Не мога! Даже се вдъхнових от нейна песен,но ще те омилостивя като ти кажа,че като бях лапе си мъкнех гърнето по стаите,за да слушам Ивана. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не мога! Даже се вдъхнових от нейна песен,но ще те омилостивя като ти кажа,че като бях лапе си мъкнех гърнето по стаите,за да слушам Ивана. :Vishenka_05:
Помагаше ли ти да се изхождаш по-добре? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Абе не знам за кое питам, ама, заговаряйки за дистанционно, все оная популярна снимка на Кама ми е пред очите! :1000 (29):

И ти ли си оставаш такаяа прическа като нея? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Прибрах се сега от ранчото с Ники, хапнахме, пихме, замаяна съм от пиене и любов, разбих се от секс. И пускам си телефона и гледам съобщение от готиния управител от Инканто писал ми, звънял ми във фейса, да идвам към 17:00 при тях, щял дa ми плати 25 лв.

Да,ама Танчето тогава не знаеше къде се намира и дори и за пари, няма да отида. Другият управител ме изгони, тоя с какви очи ме вика за няколко часа. Все опират до мен..

Сподели в други сайтове

Прибрах се сега от ранчото с Ники, хапнахме, пихме, замаяна съм от пиене и любов, разбих се от секс. И пускам си телефона и гледам съобщение от готиния управител от Инканто писал ми, звънял ми във фейса, да идвам към 17:00 при тях, щял дa ми плати 25 лв.

Да,ама Танчето тогава не знаеше къде се намира и дори и за пари, няма да отида. Другият управител ме изгони, тоя с какви очи ме вика за няколко часа. Все опират до мен..

Таньо, ти трябва да направиш семинар, по подобие на Кобилкина. Докато те разбиват от секс, друг мъж те търси, пише, звъни...

Права е колежката ти топла кухня да се чуди какво им правиш на тия мъже! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Таньо, ти трябва да направиш семинар, по подобие на Кобилкина. Докато те разбиват от секс, друг мъж те търси, пише, звъни...

Права е колежката ти топла кухня да се чуди какво им правиш на тия мъже! :3fdb8960598fa63e:

А, без Таньо. И писах на колегата Ники, че пак опряха до мен, а той ми писа, е ама не идваш с усмивка.

И му казах, че съм пила и т.н. И викам му ти почиваш, после се сещам, че той е на работа днес, обърках дните. :D

А и пила, замаяна и Ники там, много трудно ще се работи да го виждам и да залитам. :D

И другия мръсникът ми писал, че пак съм толкова секси на снимката ми от работа вчера.

Сподели в други сайтове

А, без Таньо. И писах на колегата Ники, че пак опряха до мен, а той ми писа, е ама не идваш с усмивка.

И му казах, че съм пила и т.н. И викам му ти почиваш, после се сещам, че той е на работа днес, обърках дните. :D

А и пила, замаяна и Ники там, много трудно ще се работи да го виждам и да залитам. :D

И другия мръсникът ми писал, че пак съм толкова секси на снимката ми от работа вчера.

Идолка! :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Как правите секс, като сте пили? На мен алкохолът винаги ми действа антисексуално. Избива ме на лиготии и свалки, но като съм трезвен възбудата и удоволствието ми е по-силна.

Сподели в други сайтове

Хахахахахахахаах РЕВА !!!

Зайка голяма плющялка!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...